Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dior Spring Colour Gradation Collection

Dior Spring Colour Gradation Collection

Langzaam aan druppelen alle nieuwe collectie’s voor de lente en zomer binnen en eigenlijk ben ik daar heel erg blij mee. Ik ben wel klaar met die winter en vind het allemaal veel te grauw en koud. Dior heeft een prachtige Colour Gradation collectie voor ons in petto deze lente. Ik laat jullie alle prachtige persbeelden zien en test natuurlijk een paar producten uit. En ik kan je alvast vertellen dat het echt prachtige producten zijn!

Dior Spring Colour Gradation Collection

Voor dit kleurrijke seizoen heeft Peter Philips, Creative & Image Director van Dior Make-up, Dior New Look Spring 2017 ‘Colour Gradation’ ontwikkeld, waarmee hij de focus legt op de nieuwste make-uptrend van uitlopende kleureffecten. Bij deze intuïtieve en toch precieze techniek worden levendige kleuren ’ton sur ton’ aangebracht om de oogopslag een gedurfd, kleurrijk effect te geven, de lippen te laten sprankelen met uitlopende, felroze tinten en de wangen te verlevendigen met een stralende tie-dye blos…

Dior Spring Colour Gradation Collection

Dior PALET BLUSH COLOUR GRADATION – € 60,90

Zoals de kleuren van een ondergaande zon die met elkaar versmelten, of de ontelbare blauwtinten van een lagune … Zo geeft het Colour Gradation Palette de kleuren van een opwindend seizoen weer. Het doosje in limited edition is voorzien van de iconische Dior plooien en bevat één kleur om de oogopslag een vleugje uitlopende kleur te geven zonder een poederachtig effect te creëren. Van hemelsblauw tot diep azuurblauw… Blue Gradation bestaat uit vier verschillende blauwtinten. Fluisterzacht roze, een natuurlijke perziktint, intens koraalrood en een zinnelijke bronstint… De kleurharmonie van Coral Gradation creëert een diepzinnige oogopslag en accentueert de iris met een crescendo van kleur

Dior Spring Colour Gradation Collection

DIORSKIN NUDE AIR COLOUR GRADATION – € 58,90

Diorskin Nude Air Colour Gradation zit in een doosje met cannagemotief, waarop ook de geweldige waaier te zien is die deze hele collectie kenmerkt. De extreem fijne, zijdeachtige textuur versmelt met de huid en heeft een vervagende gloed die de teint oplicht met deze nieuwe, iriserende harmonie: een vluchtige rozetint die zich vermengt met opaalachtig wit.

Dior Spring Colour Gradation Collection

DIOR ADDICT LIP SUGAR SCRUB – € 37,95

Alle make-up artiests weten dat gezond, gehydrateerd lippen zijn de sleutel tot optimale kleur impact. Het nieuwe Backstage Pros product , Dior Addict Lip Sugar Scrub is een exfoliërende en voedende stick met korrels van suiker die wegsmelten. De korrelige structuur door voor hydratatie en voedt de droge huid. Dior Addict Lip Sugar Scrub beschik over een zoet, verslavende geur.

Dior Spring Colour Gradation Collection

Dior ROUGE GRADATION – € 36,95

Volle lippen met een uitlopend lijntje laten het gezicht stralen. De pigmenten versmelten naadloos met de kleur van de lippen. Rouge Dior Gradation is het eerste ‘Lip Shadow’ duo van het Huis Dior: een nieuwe manier om de lippen te verfraaien met een subtiel, uitlopend kleureffect. Het tweezijdige potlood is eenvoudig te gebruiken. Breng eerst de lichte tint aan op de hele lippen als een crèmeachtige basis met een matte, poederachtige finish; breng vervolgens de donkere tint aan in het midden van de lippen. Deze ‘layering’ techniek creëert een gewichtloos en extreem fris effect met uitlopende kleur die u net zo subtiel of intens maakt als u zelf wilt. Eén collectie, drie mogelijkheden: een vlaag van sensueel rood, een contrast van speels roze of een duo van sensationeel elegante paarstinten.

Dior Spring Colour Gradation Collection

DIOR VERNIS – € 27,95

Wil je spelen met kleur en een statement maken met jouw nagels? Kies dan voor één van deze vier Dior Vernis. De formule heeft een subtiele parelmoerglans die een verleidelijke, glossy finish creëert. Dit opvallende viertal contrasterende kleuren vormt de kern van de collectie. het felroze Sudden zorgt direct voor een goed humeur, het eendblauwe Now geeft een goed gevoel, de gele Early belooft een zonnig begin van de dag, terwijl de energieke perziktint Maybe garant staat voor een opwindend effect op uw nagels.

Dior Spring Colour Gradation Collection

Tijd om met deze prachtige collectie aan de slag te gaan na het zien van de prachtige persbeelden. Ik kreeg een drietal producten toegestuurd en was heel erg benieuwd! En dat meen ik echt want ik heb nog niet heel erg veel ervaring met het merk. Ik heb een paar prachtige highlighters van het merk ooit zelf gekocht maar voor de rest heb ik er eigenlijk vrij weinig van geprobeerd. Ik kreeg een mooie nagellak, een gradiant ‘lipstick’ en een handige lipscrub. Zien de verpakkingen er alleen al niet geweldig uit, en dit zijn alleen nog maar de doosjes.

Dior Spring Colour Gradation Collection

Dior Rouge Gradient Lip Shadow Duo Matte Pink

De gradient lips zijn helemaal hot op dit moment want je ziet het bij verschillende merken terug komen, maar ook het high end merk Dior doet aan deze trend mee. Ik was eerst een beetje sceptisch, maar hoe meer ik het zie hoe leuker ik het ga vinden. Ook merk ik al snel dat er veel verschil ik kwaliteit zit, dus ben erg benieuwd hoe deze van Dior uitpakt.

Dior Spring Colour Gradation Collection

Dior heeft weer een hele andere verpakking dan die ik al eerder voorbij heb zien komen. Dat was meestal een lipstick met daarin twee kleuren. Dior maakt gebruik van een dubbele applicator en geen lipstick maar een poeder die ervoor zorgt dat je lippen ook meteen matte worden. Het idee maakt me niet meteen heel erg enthousiast, maar ik ben wel heel erg benieuwd naar de werking, daar straks meer over!

Dior Spring Colour Gradation Collection

Dior Addict Lip Sugar Scrub

Met het koude weer buiten kan ik elke dag wel een goede lipscrub gebruiken om mijn velletjes tegen te gaan. Tegenwoordig zie je er steeds meer voorbij komen in allerlei soorten en maten. Maar ik moet toegeven dat deze van Dior er wel met kop en schouders tussenuit springt met zijn prachtige en chique verpakking.

Dior Spring Colour Gradation Collection

Kijk nou hoe mooi deze scrub eruit ziet, het is gewoon een juweeltje, zo snel zie je ze niet in zulke mooie vormen. Het is echt een pareltje voor je make-up stash en ik neem hem dan ook zeer graag met me mee in mijn tas.

Dior Spring Colour Gradation Collection

De scrub heeft de vorm van een lipstick en dat vind ik zelf wel zo prettig. De scrubs waar je met je vingers in moet vind ik toch wel minder prettig. De bovenkant heeft een mooi reliëf zodat je meteen herkent dat het een scrub is. De scrub is trouwens wel heel subtiel en zacht. De balsem voelt zacht en prettig aan en geeft ook nog eens een subtiel kleurtje af. De scrub kun je daarom meerdere malen per dag gebruiken net zoals een lippenbalsem, zo werkt hij wel erg prettig. Ga je echt voor het grovere geschut, dan kun je misschien beter naar een andere scrub zoeken.

Dior Spring Colour Gradation Collection

Dior Vernis Now

Vroeger vond ik het geweldig luxe nagellak te kopen, maar ik doe dat al een hele tijd niet meer. Zonde eigenlijk, want het zijn zulke mooie collectors items. Zo ook deze nieuwe it kleur uit de lente collectie.

Dior Spring Colour Gradation Collection

Now is een prachtige blauw/groene kleur met een subtiele shimmer. De verpakking van de Dior lakken zien er altijd uit om door een ringetje heen te halen. De zilverkleurige dop haal je er vanaf en dan komt de echte dop tevoorschijn waar je de lak ook mee aanbrengt. Dior heeft een plat kwastje met een afgeronde onderkant zodat je heel gemakkelijk je nagels kan lakken.

Dior Spring Colour Gradation Collection

Ook de structuur van de lak is heel erg prettig en werkt makkelijk. De lak dekt perfect met twee laagjes en ziet er heel erg mooi uit, prachtige kleur!

Dior Spring Colour Gradation Collection

Ik had nog nooit zoveel diverse producten van Dior gebruikt maar het heeft toch echt wel mijn hart gestolen. De mooie en luxe verpakkingen maken mijn beautyhart blij en de kwaliteit is ook nog eens heel erg mooi. Laten we naar de scrub en de ‘lipstick’ kijken!

Dior Spring Colour Gradation Collection

Dior Spring Colour Gradation Collection

De sugar scrub geeft een hele zachte tint aan mijn lippen en werkt ook nog eens heel subtiel. Zoals ik zei is het geen die-hard scrub, maar het doet zeker zijn werk.

Dior Spring Colour Gradation Collection

Dior Spring Colour Gradation Collection

In het begin wist ik niet zo goed wat ik van deze poeder lipstick moest vinden maar het heeft me zeker verbaast. Het geeft een goede kleur af en brengt makkelijker aan dan ik eerst had gedacht. De kleur is mooi matte en voelt heel erg comfortabel aan. Omdat het een soort van poeder is heeft het niet echt een hele lange houdbaarheid en moet je het na een maaltijd zeker wel even bijwerken. Voor de rest vind ik het kleuroverlopende effect erg mooi!

Dior Spring Colour Gradation Collection

Zoals ik al aangaf heeft Dior echt mijn hartje veroverd en ben ik echt verliefd geworden op dit merk! Ik ben nu heel erg benieuwd geworden naar de rest van de collectie en ga die zeker in de winkel bekijken. De Dior Spring Colour Gradation Collection is vanaf nu te koop bij onder andere de Douglas, ICI Paris XL en de Bijenkorf.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. Ik vind de collectie er heel mooi uit zien! Fijne review, en de poeder lipstick vind ik toch maar een apart product, maar het resultaat staat me wel aan!

  2. Wat heb je er prachtige producten bij. Ik krijg er ook helemaal zin van in de lente <3 Met name de gradient lip vind ik super pretty. Het lijkt mij wel wennen om met een poeder lipstick te werken, maar het effect ziet er top uit!

  3. De nagellak vind ik prachtig qua kleur maar de poeder lipstick ziet er op je lippen niet mooi uit; benadrukt velletjes en oogt veel te droog. Maar goed ik ben meer van de glanzende verzorgende lipsticks.

  4. Het ziet er zeker prachtig uit, maar vind het persoonlijk wel duur voor wat je er voor terug krijgt. Vooral de scrub, een plaatje om te zien maar z’on product vind ik toch een beetje zonde van het geld. Dan geef ik liever meer uit aan make up die wat langer blijft zitten of écht heel bijzonder is. Wel heel leuk te lezen waar Dior dit voirjaar weer mee komt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *