Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Dior Rouge Dior Ultra Care Liquid Lipstick

Dior Rouge Dior Ultra Care Liquid

We kennen Dior allemaal van de klassieke rode lipsticks. Alleen het merk blijft met deze lipsticks spelen en kijken of ze er nog iets beters of nieuws van kunnen maken. Dit keer hebben ze zich laten inspireren door de tuinen. Door de rode en zachtroze tinten en verzorgende ingrediënten. Hierdoor is de nieuwe Rouge Dior Ultra Care ontstaan.

Dior Rouge Dior Ultra Care Liquid

Rouge Dior Ultra Care is dus weer een nieuwe lijn binnen het Dior Rouge assortiment. De formules zijn verrijkt met een extra dosis verzorging. Daarnaast hebben de lipsticks ook een formule die zo zacht als een bloemblaadje is. Het geheim is onder andere Camelina, Zoete Amandelolie en Galamboter om de lippen intensief te verzorgen.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Dior Rouge Dior Ultra Care Liquid

In totaal komen er 10 nieuwe kleuren lipstick en 15 nieuwe kleuren liquid lipstick in de Rouge Dior Ultra Care lijn. En in dit artikel heb ik het alleen over de liquid lipstick. De kleuren varieren van rood tot roze en natuurlijk nude. Ik vind de verpakkingen er heel erg mooi en chique uitzien. Vooral omdat ze een rode huls hebben, weer eens wat anders dan het zwart. Alle liquid lipsticks hebben trouwens een matte finish, vandaar de matte verpakking.

Dior Rouge Dior Ultra Care Liquid

De formule is volgens Dior heel speciaal. De liquid lipstick heeft namelijk de formule van een heerlijk zachte mousse. Hierdoor is de lipstick heel licht en makkelijk aan te brengen.

Dior Rouge Dior Ultra Care Liquid

Daarnaast is de applicator ook vernieuwd en geïnspireerd op een bloemblaadje. Het is echt even een andere applicator dan dat je gewend bent, maar ik vind hem echt heel erg fijn. Aan de onderkant zit een klein reservoir dat ervoor moet zorgen dat er genoeg product op de applicator zit om hem in één keer aan te kunnen brengen. Alleen ik doe het toch twee keer voor een goede dekking, één keer redt hij net niet.

Door deze speciale vorm kun je ook heel precies de lipstick aanbrengen belooft het merk. Ik kan dat alleen maar bevestigen want het werkt echt heel erg prettig. Ik ben niet de grootste held met lipstick netjes aanbrengen, maar met deze Dior Rouge Dior Ultra Care Liquid Lipstick gaat het perfect.

Dior Rouge Dior Ultra Care Liquid

Van de 15 verschillende kleuren heb ik 808 Caress (rechts) en 999 Bloom (links) gekregen. Beide zijn de it-shade van de collectie en dus een nieuwe kleur. Ze brengen echt heerlijk aan en voelen super zacht en romig. Echt alsof je slagroom op je lippen smeert, zo gek!

De dekking zou ik een beetje omschrijven als dekkend, maar niet knallend. Het is zeker geen sheer lipstick, maar volledige dekking geeft die ook net niet.

Dior Rouge Dior Ultra Care Liquid

Bloom

Bloom is een prachtige rode kleur die me meteen aan een klaproos doet denken. Niet klassiek rood, maar een klein beetje lichter. Ik vind het een prachtige kleur.

Dior Rouge Dior Ultra Care Liquid

Caress

De kleur Caress is echt een stukje lichter maar daarom vind ik hem perfect voor iedere dag. Ook deze lipstick zit heerlijk op de lippen en heeft een mooie kleur.

Dior Rouge Dior Ultra Care Liquid

Ik ben eigenlijk diep onder de indruk van deze Dior Rouge Dior Ultra Care Liquid Lipstick. Ze hebben mooie kleuren, zien en luxe uit, voelen heerlijk aan op de lippen en zijn gewoon een lust voor het oog. Omdat de textuur heel romig en zacht is, is de houdbaarheid niet eeuwig. Na een hapje moet je hem wel weer even bijwerken.

Als je wat meer geld voor een liquid lipstick wilt uitgeven vind ik het deze Dior Rouge Dior Ultra Care Liquid Lipstick zeker waard. Ze kosten namelijk € 38,50 per stuk wat een flinke prijs is. De Dior Rouge Dior Ultra Care Liquid Lipsticks zijn vanaf nu te koop bij onder andere Douglas en de Bijenkorf.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *