Search
Close this search box.

Dior Rose Diamond Shimmer Powder

Je kent het wel, producten die je al zo lang wil. Er elke keer naar staart en er bij weg droomt, bijna een verkoopster aanspreekt of ze hem voor je wil pakken, maar dan gaat er een knopje om. Zoveel ga je toch niet betalen voor een poedertje en loopt weer sip de winkel uit. Ik denk dat dit wel een jaar zo door ging met dit product, wat wou ik deze shimmer powder van Dior graag hebben… En eindelijk heb ik hem!

Gisteren was er een VIP avond voor Douglas card houders, ik wou er eerst niet heen, want ik ken mezelf wel dan ga ik dingen kopen. Dus mijn vriendin vroeg of ze mijn kaart mocht lenen en daarheen mocht gaan, natuurlijk ik wou toch niet gaan. Alleen natuurlijk op het laatste moment bedenk ik me en ging dus met haar mee je mocht toch een introducee mee nemen. Ik hield me heel goed in keek voor haar een beetje rond en we liepen naar de kassa met een Chanel foundation voor haar.  Niks aan de hand, ik had me onder controle. Tot ineens, ik me bedacht dat ik stiekem toch wel heel graag die Dior poeder wou…

Ik rende nog net niet naar het schap en testte hem voor de ik weet niet hoeveelste keer. Besloot weer een keer gek te doen en liep met het doosje naar de kassa. Hallo Diorskin Shimmer Powder, nu ben je dan eindelijk van mij! Ik word gewoon helemaal vrolijk van die prachtige verpakking en de naam Dior geeft je toch een beetje voldoening. Zoals het al wordt gezegt, het stukje luxe wat redelijk te betalen is.

En als je hem dan open maakt, nog een verassing, er zit gewoon een hoesje om het doosje zelf heen. Wauw, wauw, WAUW!  Dit voelt gewoon echt goed, dit was elke cent wel waard. Gewoon om het gevoel te hebben dat je iets geweldigs hebt gekocht.

En dan het doosje zelf. Het woord Dior lacht je tegemoet. In een prachtig blauw doorschijnend doosje zie je ook nog eens de letters CD doorschijnen, het is bijna magisch! Ik heb gewoon mijn eerste Dior product gekocht!

En dan hebben we het nog niet eens over de binnenkant gehad, dit is echt het juweeltje uit mijn make-up stash. Dit is gewoon het perfecte product voor je wangetjes. Je doet je wangen hier zeker geen tekort mee! Een prachtige overlopende highlighter of subtiele blush van Dior in Rose Diamond. Finally mine!

De poeder is ontzettend goed gepigmenteerd en geeft echt een geweldige glans aan je huid, het lijkt wel magisch en is echt een perfecte kleur. Ik kan er niet veel over zeggen, maar als je het geld hebt en op zoek bent naar de perfecte highlighter of subtiele blush zoek niet verder en ren naar het Dior schap!

Helaas moet je wel voor dit juweeltje ver in je buidel tasten, hij is maar liefst € 44,50 maar daar hebben we het niet meer over oké? Het was elke cent waard, alleen maar om te zien dat er een Dior doosje in mijn stash ligt!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

25 reacties

  1. wauw, die is ook wel heel erg mooi! Echt van die kwijlfotos <3
    wat dat betreft ben ik heel erg nagellakaddict.. ik denk dan 'ja maar, dat zijn bijna 6,5 china glaze lakken'

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *