Dior Rose Diamond Shimmer Powder

Je kent het wel, producten die je al zo lang wil. Er elke keer naar staart en er bij weg droomt, bijna een verkoopster aanspreekt of ze hem voor je wil pakken, maar dan gaat er een knopje om. Zoveel ga je toch niet betalen voor een poedertje en loopt weer sip de winkel uit. Ik denk dat dit wel een jaar zo door ging met dit product, wat wou ik deze shimmer powder van Dior graag hebben… En eindelijk heb ik hem!

Gisteren was er een VIP avond voor Douglas card houders, ik wou er eerst niet heen, want ik ken mezelf wel dan ga ik dingen kopen. Dus mijn vriendin vroeg of ze mijn kaart mocht lenen en daarheen mocht gaan, natuurlijk ik wou toch niet gaan. Alleen natuurlijk op het laatste moment bedenk ik me en ging dus met haar mee je mocht toch een introducee mee nemen. Ik hield me heel goed in keek voor haar een beetje rond en we liepen naar de kassa met een Chanel foundation voor haar.  Niks aan de hand, ik had me onder controle. Tot ineens, ik me bedacht dat ik stiekem toch wel heel graag die Dior poeder wou…

Ik rende nog net niet naar het schap en testte hem voor de ik weet niet hoeveelste keer. Besloot weer een keer gek te doen en liep met het doosje naar de kassa. Hallo Diorskin Shimmer Powder, nu ben je dan eindelijk van mij! Ik word gewoon helemaal vrolijk van die prachtige verpakking en de naam Dior geeft je toch een beetje voldoening. Zoals het al wordt gezegt, het stukje luxe wat redelijk te betalen is.

En als je hem dan open maakt, nog een verassing, er zit gewoon een hoesje om het doosje zelf heen. Wauw, wauw, WAUW!  Dit voelt gewoon echt goed, dit was elke cent wel waard. Gewoon om het gevoel te hebben dat je iets geweldigs hebt gekocht.

En dan het doosje zelf. Het woord Dior lacht je tegemoet. In een prachtig blauw doorschijnend doosje zie je ook nog eens de letters CD doorschijnen, het is bijna magisch! Ik heb gewoon mijn eerste Dior product gekocht!

En dan hebben we het nog niet eens over de binnenkant gehad, dit is echt het juweeltje uit mijn make-up stash. Dit is gewoon het perfecte product voor je wangetjes. Je doet je wangen hier zeker geen tekort mee! Een prachtige overlopende highlighter of subtiele blush van Dior in Rose Diamond. Finally mine!

De poeder is ontzettend goed gepigmenteerd en geeft echt een geweldige glans aan je huid, het lijkt wel magisch en is echt een perfecte kleur. Ik kan er niet veel over zeggen, maar als je het geld hebt en op zoek bent naar de perfecte highlighter of subtiele blush zoek niet verder en ren naar het Dior schap!

Helaas moet je wel voor dit juweeltje ver in je buidel tasten, hij is maar liefst € 44,50 maar daar hebben we het niet meer over oké? Het was elke cent waard, alleen maar om te zien dat er een Dior doosje in mijn stash ligt!

Dit vind je misschien ook leuk

25 reacties

 • Reply
  Gabriëlla
  15 december 2011 at 10:51

  Haha je schrijfstijl is echt leuk. Dit product staat ook hoog op mijn wishlisht, het is zo gorgeous! :)

 • Reply
  Sabine
  15 december 2011 at 10:53

  Wauw, ziet er echt mooi uit!

 • Reply
  Yara
  15 december 2011 at 11:01

  Wauuuuw wat een pretty pretty product! <3

 • Reply
  charile
  15 december 2011 at 11:08

  wauw wat een onwijs mooi product!

 • Reply
  LinvanT
  15 december 2011 at 11:13

  wauw, die is ook wel heel erg mooi! Echt van die kwijlfotos <3
  wat dat betreft ben ik heel erg nagellakaddict.. ik denk dan 'ja maar, dat zijn bijna 6,5 china glaze lakken'

 • Reply
  Steffi
  15 december 2011 at 11:15

  Wauw, echt supermooi, geeft je een hele mooie glow en natuurlijk kleurtje!

 • Reply
  Tessa
  15 december 2011 at 11:19

  Oehhh hij is echt pretty!

 • Reply
  LottedeJ
  15 december 2011 at 11:21

  Wauw, hij is wel echt meer dan gewoon mooi, inderdaad! Hij is gorgeous!

 • Reply
  Laura
  15 december 2011 at 11:35

  Ahh, is echt een erg mooi product! :)

 • Reply
  Helen
  15 december 2011 at 12:17

  Ohh wauw wat een beauty! Ik word er echt hebberig van :p

 • Reply
  Nicole
  15 december 2011 at 12:48

  vind hem echt heel mooi!

 • Reply
  Paola
  15 december 2011 at 13:00

  Echt en prachtig product! Heerlijk om te lezen hoe je je er bij voelt!

 • Reply
  Ilse
  15 december 2011 at 14:04

  wauw hele mooie blush…

 • Reply
  yak man
  15 december 2011 at 15:09

  ahhh, hij is mooi zeg! He, je mag je jezelf nog wel is een keertje belonen met iets duurs :p. hij staat je erg mooi ^^

 • Reply
  Felicia
  15 december 2011 at 15:20

  Zó toevallig, ik heb ‘m ook gisteren gekocht na maandenlang kwijlen. Maar bij mij zit ‘ie nog even in een kerstpapiertje, ik krijg ‘m pas volgende week ;)

 • Reply
  roos
  15 december 2011 at 16:07

  wauw hij is echt mooi! ik zou dat geld er nooit voor over hebben, maar dat neemt niet weg dat hij prachtig is.

 • Reply
  Miranda
  15 december 2011 at 17:06

  hij ziet er echt heel erg mooi uit ,al zal ik het zelf niet zo snel uitgeven , maar hij ziet er prachtig uit:D

 • Reply
  Lisa
  15 december 2011 at 20:14

  Heel erg mooi! :)

 • Reply
  Marijke
  15 december 2011 at 20:16

  oh wauw! Hij ziet er echt supermooi uit!!

 • Reply
  Chantal
  15 december 2011 at 20:41

  Prettieh, prettieh! Alleen de prijs, oeii….

 • Reply
  Brigitta
  16 december 2011 at 08:23

  Ziet er erg mooi uit zeg, staat je goed!;)

 • Reply
  Lovethatmakeup
  17 december 2011 at 10:24

  Wat een prachtige poeder, staat ook echt mooi bij je huidskleur!
  x

 • Reply
  Cindy
  19 december 2011 at 22:34

  Mooi hoor! Ik heb zelf Pop Diamond :) en ik wil nog Amber Diamond!

 • Reply
  Alyssa
  21 december 2011 at 00:02

  Wat mooi! Wel jammer van de prijs…

 • Reply
  Nannick
  25 december 2011 at 18:56

  Oké. Ik ben verliefd, serieus!

 • Laat een reactie achter