Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dior Miss Dior Blooming Bouquet

 photo Dior2_zps6f5e12d7.png

Word jij gelukkig om je neus in een luxe bos bloemen te steken, of word je helemaal vrolijk van een bloemenwinkel vol met pioenrozen en rozen? Dan heb ik iets voor je waar je zeker heel gelukkig van gaat worden. De nieuwe Miss Dior Blooming Bouquette is een heerlijke fleurige geur waar je helemaal van opbloeit.

 photo Dior_zpsa9416b11.png

 photo Dior1_zpsba8f6ba1.png

Miss Dior is al jarenlang één van de bekendste geuren die je kan vinden. Niet gek, want de geur is uniek, krachtig, klassiek en heeft een speelse twist door de heerlijke bloemengeuren die er in verwerkt zijn. Het is een eerbetoon aan de vrouwelijkheid. Dior wil graag een glimlach zien op elke vrouw haar gezicht. Gelukkig is dat niet zo lastig met deze geur, als ik het flesje alleen al zien verschijnt er een glimlach op mijn gezicht. Daarnaast is het niet alleen een geur waar je vrolijk van wordt, het is ook nog eens een wapen voor verleidelijkheid.

 photo Dior3_zps84b6be35.png

Je voelt meteen dat de lente weer is begonnen als je Miss Dior Blooming Bouquet op je spuit. Je ruikt de natuur die tot bloei komt met daarbij de prachtige bloemen waar we graag eventjes aan ruiken om de lente te ervaren. Maar nu zit dat heerlijke gevoel in een flesje en kun je het overal en wanneer je maar wilt ervaren. Er is toch niets zo lekker als het ruiken van de lente met de eerste warme zonnestralen op je gezicht. Daar wordt een vrouw gelukkig van.

 photo Dior5_zps7a680926.png

“Miss Dior Blooming Bouquet is een zijdezacht parfum waaraan de grootst mogelijke zorg is besteed. Geen directe confrontatie. Eerder een halo, die als een aura om je heen zweeft. Het is een coconachtig parfum dat de uiterste elegantie van zachtheid in zich heeft.”

François Demachy, Parfumeur-Créateur Dior

 photo Dior6_zps37f03c3d.png

De klassieke verpakking van Miss Dior maakt voor mij de geur helemaal compleet. Ik ben gek op lieve verpakkingen, strikjes, roze accenten maar toch de reinheid die Dior heeft. De combinatie van de geur en verpakking maken Miss Dior zeker een unieke en succesvolle geur die door vele vrouwen gedragen wordt. De flacon toont prachtige bekende accenten van Dior, zoals de onderkant van de flacon met de welbekende Dior print en natuurlijk de dop met de initialen van Christian Dior.

 photo Dior7_zps26ee5dfa.png

Het is vast geen verassing als ik jullie vertel dat de bloemen centraal staan voor deze heerlijke geur. Dit elegante lente boeket opent met een stralend akkoord van Pioenroos. Na de prachtige charme van de Pioenroos nemen de fruitige noten van Siciliaanse Mandarijn en de heerlijk geurende Roos het over tot een heerlijk zachte achtergrond. De basis van de geur bestaat uit Witte Musk die de geur subtiel accentueert. Dit alles maakt de geur erg fris, bloemig, klassiek en betoverend lekker.

 photo Dior4_zpsb6ac90e6.png

“Miss Dior Blooming Bouquet vertelt haar verhaal subtiel tussen de regels door. Het verhaal van een parfum dat verleidt en betovert. Het parfum van een op-en-top elegante vrouw.”

François Demachy

 photo Dior9_zps15add9bf.png

Ik was sowieso al fan van de Miss Dior geur en Blooming Bouquet heeft het weer bevestigd, Miss Dior is een pure en elegante geur die perfect bij de vrouw van nu past. Desondanks dat het een eau de toilette is blijft de geur de hele dag perfect hangen en ruik ik de hele dag door de frisse geur van de lente. De fles is niet alleen een prachtige aanwinst voor je parfum collectie, ook de geur kan je eigenlijk niet missen.

 photo Dior8_zpsd397a7dd.png

Miss Dior Blooming Bouquet Eau de Toilette Vaporisateur 50 ml – € 74,50
Miss Dior Blooming Bouquet Eau de Toilette Vaporisateur 100 ml – € 107,00

Miss Dior Blooming Bouquet is vanaf nu te koop bij de luxere parfumerieën. Wil jij elke dag de lente weer beleven? Dan raad ik je zeker deze heerlijke geur aan!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

  1. De Miss dior parfums zijn echt 1 van mijn favorieten. Ik heb nogsteeds een mini setje die ik kocht op het vliegveld waar ik super suuuuper zuinig op ben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *