Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Dior Miss Dior Blooming Bouquet Roller-Pearl

Dior Miss Dior Blooming Bouquet Roller-Pearl

Miss Dior, het is een geur waar je van houdt of niet. Ik zelf ben echt van deze geur gaan houden, maar ik had daar wel even de tijd voor nodig. Het is een klassieke geur die je wel moet liggen en denk dat het ook meer bij de vrouw vanaf de twintiger jaren past. Het is zeker geen typisch zoet geurtje dat overal bij kan. Het succes van de geur is natuurlijk ongekend en dat weet Dior ook maar al te goed, daarom komen ze met een nieuwe soort Miss Dior, de Roller-Pearl!

Dior Miss Dior Blooming Bouquet Roller-Pearl

Dior Miss Dior Blooming Bouquet Roller-Pearl

De Roller-Pearl is ontwikkeld omdat parfum aanbrengen overal en altijd moet kunnen. Maar een hele fles meenemen is zwaar en breekbaar. Kleine verpakkingen voor in de tas zijn er natuurlijk ook, maar die zijn niet zo bijzonder als het echte parfum flesje en Dior wilde daar toch graag een mix van maken. Daarom komen ze met de Roller-Pearl, een prachtig juweel voor bijvoorbeeld onderweg maar met de luxe van de echte parfum.

Dior Miss Dior Blooming Bouquet Roller-Pearl

De Roller-Pearl is tot in de kleine detail ontworpen en heeft ook heel veel weg van het origineel. Alleen deze heeft een langwerpige vorm en heeft een kleinere inhoud van 20 ml. De geur komt er in twee varianten, de Miss Dior Absolutely Blooming en de Miss Dior Blooming Bouquet. Zelf heb ik de Blooming Bouquet gekregen en die ruikt indentiek aan de parfum spray in dezelfde variant. Ik vind de verpakking echt prachtig, maar stiekem mis ik wel een beetje het klassieke strikje bij de dop.

Dior Miss Dior Blooming Bouquet Roller-Pearl

De glazen parel in de dop verdeelt heel geleidelijk de parfum (of in dit geval de eau de toilette) over de huid en laat meteen een heerlijke en aangename geur achter. Het is echt bedoeld om de geur even op te frissen. In het begin dacht ik dat ik het niet zo prettig zou vinden aanbrengen, maar het gaat super simpel en ruikt echt heel intens. Door de wat dikkere formule brengt het heel geleidelijk aan en heb je maar een beetje nodig voor het gewenste resultaat.

Dior Miss Dior Blooming Bouquet Roller-Pearl

Ik vind de Dior Miss Dior Roller-Pearl’s echt een luxe voor in je tas of onderweg. Het evenaart de klassieke verpakking nét niet maar is nog steeds ontzettend luxe en prachtig voor onderweg. De geur is krachtig, brengt makkelijk aan en frist je even lekker op. Ben je fan van Miss Dior en wil je onderweg de geur even bijwerken, dan is dit echt iets voor jou!

De Miss Dior Blooming Bouquet Roller-Pearl eau de toilette kost € 41,50 en de Miss Dior Absolutely Blooming eau de parfum kost € 50,00 voor beiden 20 ml en zijn te koop bij onder andere de Douglas en de Bijenkorf.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *