Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Review: Dior Holiday Look Midnight Wish

Review: Dior Holiday Look Midnight Wish

Met twinkelende oogjes pakte ik dit perspakketje uit, de Dior kerstcollectie. Jarenlang was ik aan het zwijmelen bij andere bloggers die van de high-end merken de kerstcollecties reviewde en nu lag de kerstcollectie van Dior gewoon op mijn deurmat. Ik kan er echt uren naar blijven kijken, want ik vind hem echt prachtig!

Review: Dior Holiday Look Midnight Wish

Review: Dior Holiday Look Midnight Wish

De Dior Holiday Look Midnight Wish collectie is een ontzettend mooie, maar ook zeker luxe collectie. Ik heb een aantal items gekregen maar de gehele collectie is een stuk groter met nog meer kleuren lipstick, nagellak, highlighters en oogschaduw. Het thema van dit jaar is de geluksster van Christian Dior. De ster die iedere vrouw aanspoort om in haar lot te geloven. Midnight Wish brengt de belofte van een sprankelend kerstfeest: de vreugde van kleuren en het genot van texturen…

De producten, ze zien er echt fantastisch mooi uit, zo mooi zelfs dat ik ze eigenlijk niet eens durf te gebruiken. Maar voor de review gaan we dat toch doen!

Review: Dior Holiday Look Midnight Wish

Review: Dior Holiday Look Midnight Wish

Dior Midnight Wish Rouge Dior Lipstick – € 40,00

In de collectie vind je twee soorten lipstick, de lipsticks met de ‘gewone’ huls die je hier ziet en de Diorific lipstick met de exclusieve gouden huls, speciaal voor de feestdagen. Ik kreeg twee gewone lipsticks toegestuurd met limited edition kleuren. Ondanks dat dit niet de luxe gouden lipsticks zijn vind ik ze alsnog ontzettend mooi en luxe uitstralen.

Ik heb de kleuren Classic Matte (links) en 999 (rechts). Classic Matte is een prachtige warme oud roze kleur met een matte finish en 999 is een klassieke glanzende rode kleur. De pigmentatie is echt top en ze glijden als boter over de lippen heen. Ik vind het echt een hele mooie en fijne lipstick, maar eigenlijk kan dat ook niet anders voor dat geld.

Review: Dior Holiday Look Midnight Wish

Review: Dior Holiday Look Midnight Wish

Dior Midnight Wish 5 Couleurs – € 61,50

Dit oogschaduw palette is toch echt een pareltje, ik vond het zo zonde om hier met mijn vingers en kwast in te gaan! Dior wilde maar een ding met dit oogschaduw palette bereiken, dat de vrouwen glanzen en glitteren. Als je het mij vraagt is dat gelukt met dit palette want er zitten prachtige glanzende kleuren met ook grove glitters in.

Ik heb het palette Lucky Star en de kleuren zien er echt prachtig uit. De pigmentatie is goed, maar eerlijk is eerlijk, niet geweldig. Zeker voor meer dan 60 euro vind ik het een beetje onder de maat. Maar ik denk dat je dit palette meer voor het palette koopt dan voor de daadwerkelijke kwaliteit. Koop je hem dan toch, dan heb je zeker een prachtig palette te pakken waar je zeker wel een hele mooie look mee kunt maken.

Review: Dior Holiday Look Midnight Wish

Review: Dior Holiday Look Midnight Wish

Dior Midnight Wish Diorific Vernis – € 27,50

Dan hebben we als laatst nog de nagellak die ik in de kleur Lively heb. Deze potjes zien er altijd zo ontzettend mooi en luxe uit, fantastisch! Zelf heb ik tegenwoordig gellak dus dat gaat er niet zo gemakkelijk vanaf, dus heb het er even overheen gelakt. Het valt me mee dat zo een zachte lichtroze tint binnen twee laagjes dekt. Ik vind de lak er erg mooi uitzien maar of dit ook echt je kleur is, dat is natuurlijk persoonlijk.

Review: Dior Holiday Look Midnight Wish

Review: Dior Holiday Look Midnight Wish

Ik vind de look met de producten ontzettend mooi geworden. Het oogschaduw palette geeft een hele mooie en natuurlijke look. Hij is mooi feestelijk en chique voor de feestdagen, maar je kunt hem ook zeker gewoon overdag dragen. De lipstick is een perfecte tint voor een nette outfit, maar is wederom ook zeker heel erg mooi voor iedere dag.

Review: Dior Holiday Look Midnight Wish

Ik vind de Dior Holiday Look Midnight Wish echt prachtig. De kwaliteit is oké, maar je zou beter kunnen krijgen voor dat geld. Ik denk dat je voor deze collectie gewoon heel erg graag geld wil betalen omdat het zo mooi is en ik denk dat veel mensen dat ook doen. Dit is echt een traktatie voor jezelf als je van beauty houdt. De Dior Holiday Look Midnight Wish collectie is nu te koop bij onder andere de Douglas en de Bijenkorf.

Dit artikel bevat gekregen producten

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. Het ziet er wel heel erg mooi uit vind ik, in ieder geval heel erg chique van uitstraling. Zo mooi! Kan me voorstellen dat je even een sprongetje maakte toen je zag dat dit bij jou werd geleverd :)

  2. Wauw ik ben echt super onder de indruk van deze collectie. Aangezien ik een groot Dior fan is het voor mij de prijs wel waard! Ik vind de kleur van de nagellak ook zo mooi en bijzonder.

  3. Fantastische review!!!! Je hebt het cadeau gekregen en geeft je oprechte mening, ook over de minder positieve onderdelen. Top, Ik ga zeker zelf kijken naar deze collectie maar goed om te weten dat jij als beautyblogger de pigmentatie van het oogschaduwpalette wat minder vindt. Zie de laatste tijd weer lekker veel beauty op je blog.Ben ik blij mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *