Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dior Forever Skin Correct Concealer

Automatische concepten

Dior is een van mijn favoriete luxe merken. Eigenlijk doet het merk niet eens hele gekke of bijzondere dingen, maar dat siert het merk ook wel. Ik ben zelf ook niet van allerlei bombarie en gekkigheid, daarom kan ik mij wel vinden in de producten van Dior. Het zijn mooie basic producten van goede kwaliteit in een luxe jasje. Dit keer review ik de Dior Forever Skin Correct Concealer die nieuw in het assortiment zit.

Automatische concepten

We kennen denk ik allemaal wel de Dior Forever foundation. Je hebt hem in verschillende soorten, maar ik zelf vind de Dior Forever Fluid foundation heel erg prettig. Ben je op zoek naar een foundation die net even wat meer dekking geeft? Dan is de Dior Forever Undercover foundation waarschijnlijk iets voor jou.

Volgen jullie mij ook op Instagram?

Goed, maar we hebben het dit keer niet over een foundation maar een concealer. En heel eerlijk gezegd, ik gebruik eigenlijk nooit een concealer. Ik heb een redelijk egale huid en ik vind het helemaal niet erg als je een puistje of donkere kring ziet. Ik gebruik altijd een foundation met een lichte dekking en vind het dan wel goed.

Daarnaast is mijn ervaring met een concealer ook niet altijd even goed. Vaak hoopt het op onder je ogen of ziet het er heel onnatuurlijk uit. Nee, voor mij heeft het niet echt een toegevoegde waarde. Toch was ik wel benieuwd naar deze Dior Forever Skin Correct Concealer, ten eerste omdat hij er gewoon heel erg mooi uitziet.

Automatische concepten

De Dior Forever Skin Correct is ontworpen om een 24 uur langhoudend resultaat te geven met een alles-in-één extreme verzorging. In één enkele beweging belooft de concealer te camoufleren én rode vlekjes en oneffenheden weg te werken zonder in de lijntjes te gaan zitten. Dit klinkt voor mij goed, want dat is nou precies waar ik een hekel aan heb wat betreft een concealer.

Daarnaast is de Dior Forever Skin Correct verrijkt met een extract van wilde viooltjes dat voor een gehydrateerde en egale huid en een verfijnde huidstructuur zorgt. De concealer heeft een typische foundation geur en niet een geparfumeerde geur, wat ik stiekem wel had verwacht bij zo een luxe product.

Het eerste wat mij opvalt is dat de concealer een hele grote applicator heeft waarmee je gemakkelijk en ook veel concealer aan kunt brengen. Wil je precies rondom je ogen of neusvleugels werken is dat best lastig met zo een grote applicator.

Automatische concepten

In totaal heeft Dior 20 kleuren Forever Skin Correct Concealer wat ik echt heel erg veel vind. Hier zie je de kleuren 1N en 2,5N van links naar rechts. Mooie kleuren met een gele ondertoon, maar met zoveel kleuren zit er voor iedereen wel iets tussen.

De dekking is zelf naar wens aan te brengen. Breng je een beetje aan heb je een lichte dekking, breng je hem wat dikker aan zal hij ook beter dekking. Zelf gebruik ik hem met een kleine hoeveelheid die voor een lichte dekking zou zorgen.

Dior Forever Skin Correct Concealer

Mijn gezicht zonder make-up. Zoals je kan zien heb ik hier en daar een puistje die ik wel weg kan werken en een wat rode huid.

Automatische concepten

Hier heb ik de Dior Forever Skin Correct Concealer in de kleur 1N aangebracht onder mijn ogen en plaatselijk op de puistjes. Zoals je ziet een prachtige egale huid waarbij je niets meer ziet van de rode plekjes en rode huid. Ik heb verder geen foundation gebruikt omdat ik dit effect al voldoende vond.

Automatische concepten

Hier draag ik ook nog de rest van mijn make-up. Ik moet zeggen dat ik echt heel erg enthousiast ben over de Dior Forever Skin Correct Concealer. Hij hoopt niet op, trekt niet in de lijntjes en ziet er vooral heel erg natuurlijk uit. Ik breng het aan op de plekken waar ik het nodig heb en daarna hoef ik geen foundation meer te gebruiken, lekker makkelijk.

Ook blijft de concealer langer zitten dan een foundation bij mij omdat hij wat dikker is. Misschien moet ik in vervolg alleen maar een concealer gebruiken en geen foundation meer, ideaal!

Automatische concepten

Zoals ik al zei ben ik erg enthousiast over de Dior Forever Skin Correct Concealer, een mooie toevoeging aan het assortiment van Dior. Helaas is hij niet heel goedkoop, voor een mooie luxe verpakking van 11 ml betaal je € 36,24.

De Dior Forever Skin Correct Concealer is te koop bij onder andere Douglas, ICI Paris XL en de Bijenkorf. Wat vinden jullie van deze concealer?

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

 1. Rekensom: Catrice Instant awake Concealer bevat 1,8 ml, kost 4,99 : 1.8 ml = 2.77 per ml
  Dior bevat 11 ml; kost 36,24 : 11 ml = 3,29 per ml
  Voor dat prijsverschil weet ik het wel, meteen aan de Dior! Fijn paasweekend, al is het met beperkingen.

 2. Hoi Aranka,
  Kwam je review tegen en de prijs is idd omdat t 11ml is niet te veel denk ik, gezien hoe mooi hij is!!
  Vraagje weet jij hoe het zit met die kleurcodes van deze concealer? Waar al die letters voor staan?
  Groetjes Jacky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *