Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dior Fall Look Dior en Diable Rouge Dior

Dior Fall Look Dior en Diable Rouge Dior

Over een paar dagen begint de herfst alweer en dan is het echt gedaan met de zomer, helaas. Maar aan de andere kant ben ik ook wel weer klaar voor de herfst, lekkere comfy kleren, warme kleuren en de kaarsjes aan. De hersftcollecties die eraan komen zien er ook echt geweldig uit zoals deze prachtige lipproducten van Dior voor de herfst. Ik laat ze je graag zien.

Dior Fall Look Dior en Diable Rouge Dior

Dior Fall Look Dior en Diable Rouge Dior

Deze met verleiding, sexappeal en zelfs humor doorspekte collectie brengt hulde aan een advertentie uit de oude doos met als slogan “Dior en Diable!”. “Christian Dior wordt geassocieerd met de ‘femme-fleur’ en dat is meer dan terecht. Hij was echter ook een couturier met lef. Hij hulde zijn consumenten maar wát graag in een engelachtig roze outfit, of zelfs in bijna giftig en toch volstrekt onweerstaanbaar oranje,” vertelt Peter Philips, Creatief Directeur van Dior Make-up en verantwoordelijk voor het imago. “Ik houd wel van dat kokette, ondeugende temperament van de Dior vrouw.”

Dat is de gedachte achter deze Dior en Diable collectie voor het najaar. De collectie bestaat onder andere uit lipgloss, lipsticks, nagellak, highlighter en natuurlijk oogschaduw. Ik laat jullie een prachtige lipstick en een lipgloss zien.

Dior Fall Look Dior en Diable Rouge Dior

Dior Fall Look Dior en Diable Rouge Dior

Dior Fall Look Dior en Diable Rouge Dior

Dior Dior en Diable Rouge Dior On Fire – € 37,50

Toen ik deze kleur voor het eerst zag moest ik wel even wennen. Het is een metallic oranje kleur die niet meteen mijn enthousiasme wekt. Wel is het een perfecte kleur voor de herfst en ik wilde hem wel graag proberen. De lipstick ziet er natuurlijk fantastisch luxe uit en heeft een geweldig pigment. Eenmaal de lipstick aangebracht, wat trouwens super soepel gaat vind ik hem eigenlijk heel erg mooi staan. Het is een super mooie kleur voor de herfst en denk dat ik hem ook best vaak ga dragen, hij staat ook tof bij deze blouse.

Dior Fall Look Dior en Diable Rouge Dior

Dior Fall Look Dior en Diable Rouge Dior

Dior Fall Look Dior en Diable Rouge Dior

Dior Dior en Diable Rouge Dior Liquid Red Lava – € 37,50

Dior kiest in deze collectie veel voor metallic finishes, zo ook bij de liquid lipsticks. Red Lava heeft een mooie diepe rode kleur met een metallic glans. Ik vind de kleur heel erg mooi en brengt ook heel erg prettig aan. Echt een musthave voor dit najaar als je het mij vraagt.

Dior Fall Look Dior en Diable Rouge Dior

Ik vind deze twee producten van de collectie onverwachts heel erg mooi. De totale collectie ligt al vanaf 23 augustus in de winkels bij onder andere de Douglas en de ICI Paris XL. Wat vinden jullie van deze warme en vooral metallicachtige collectie van Dior?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Ik moet zeggen dat de lipstick in eerste instantie ook niet mijn favoriete kleur zou zijn, maar ik vind hem jou wel echt heel erg tof staan. Het staat gewoon echt heel mooi bij je haarkleur. Echt een herfstige look!

  2. Red lava met die metallic kleur die er door heen schijnt staat chic.. Heb vroeger ook zo”n soort lipstickkleur gehad van Dior alleen de kleur van de verpakking was toen anders. Heb al die lipsticks van vroeger nog aangezien ik de hobby make up heb laten verzaken door zaken die er tussen gekomen zijn heeft mij dat niet meer up to date gemaakt. Ben nu helemaal bij en heb nog veel in te halen na jaren er niets meer aan te hebben gedaan. Heb nog een hele doos van op zolder met make up producten uit de tachtiger jaren en na de negentiger jaren is het opgehouden. .Heel jammer want ik kon er helemaal in op gaan en dan kon ik een hele tijd naar die make up kijken zoals make up doosjes blushers en ook concealers highlighters want die waren er toen ook al. Er is veel veranderd bepaalde merken bestaan niet meer zoals Cover girl en Theatre Invite Miss helen.van de Hema en Mary Quant. Micellair water had je toen nog niet en primers niet en bepaalde merken niet die nu wel bestaan en waar een hele collectie van is. Of je nu jong bent of oud make up staat altijd goed met een geurtje op. Af en toe heb ik nog wel eens wat gekocht zoals creme en foundation van het merk Pierre Ricaud. na de negentige jaren heeft de tijd stil gestaan en dat is al een hele generatie geleden. Ik weet nog wel dat ik van Guerlain kocht en Estee lauder Max Factor en Vidal sassoon shampoo en conditioner en een haar masker van Estee lauder en foundation van Chanel en Dior en schuimfoundation van Estee lauder en van Guerlain uit een tube. Vroeger waren er meestal zelfstandige parfumerieen en nu zijn het meer ketens zoals Ici Paris en Douglas. Met die kleur van red lava doet me helemaal aan het verleden herinneren. Ik was toen ook nog in de twintig.en kon eindeloos experimenteren met make up en met blusher kwasten Kohlpotloden in diverse kleuren en oogschaduw en kleuren die in elkaar overvloeien zoals sans soucis Elizabeth Arden en ook Chanel, en Christian Dior. Heb nog een oude oogschaduwdoos uit het begin van de tachtiger jaren en die heb ik nog steeds bewaard als aandenken. Maakte me vroeger uitgebreider op dan nu. .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *