Search
Close this search box.

Dior DiorSkin Rouge Blush Poison Matte

Dior DiorSkin Rouge Blush Poison Matte

Dior neemt flink het make-up assortiment op de schop en dit keer is het tijd voor de blushes. Dior had natuurlijk al prachtige blushes maar nu zijn het 15 kleuren die net even wat mooier, beter en fijner zijn. Ik ben heel erg benieuwd wat Dior er nu van gemaakt heeft dus laten we dat maar snel gaan testen!

Dior DiorSkin Rouge Blush Poison Matte

Volgen jullie mij al op Instagram?

“Blush is een ongekend veelzijdig product dat een matte, glanzende en zelfs fonkelende finish kan hebben. Blush smelt samen met de huidskleur, definieert contouren, creëert contrast, highlight, schaduw- en lichteffecten. Blush verbindt de ogen met de lippen en is daarmee de gedroomde final touch die iedere look perfectioneert. Het is de blush die make-up laat sprankelen!” – Peter Philips.

Dior DiorSkin Rouge Blush Poison Matte

Zoals gewoonlijk zitten de producten van Dior weer verpakt in een mooi blauw, glanzend doosje. De typische Dior verpakking. Ik vind het er altijd heel erg mooi en luxe uitzien, alsof het een cadeautje is die je eerst moet uitpakken bij het eerste gebruik.

Dior DiorSkin Rouge Blush Poison Matte

Lees ook: Dior Backstage Face & Body Foundation

Ik heb de blush Poison Matte gekregen maar zoals ik al zei zijn er 15 verschillende kleuren:

 • Diorskin Rouge Blush 028 Actrice
 • Diorskin Rouge Blush 047 Miss
 • Diorskin Rouge Blush 080 Red Smile Matte
 • Diorskin Rouge Blush 136 Delicate Matte
 • Diorskin Rouge Blush 219 Rose Montaigne
 • Diorskin Rouge Blush 250 Bal
 • Diorskin Rouge Blush 277 Osee
 • Diorskin Rouge Blush 330 Rayonnante
 • Diorskin Rouge Blush 361 Rouge Baiser
 • Diorskin Rouge Blush 439 Why not
 • Diorskin Rouge Blush 459 Charnelle
 • Diorskin Rouge Blush 555 Rose Dolce Vita
 • Diorskin Rouge Blush 601 Hologlam
 • Diorskin Rouge Blush 962 Poison Matte
 • Diorskin Rouge Blush 999

Dior DiorSkin Rouge Blush Poison Matte

Het doosje van Rouge Blush is platter en lichter geworden en zit zoals gewoonlijk nog wel verpakt in een mooi stoffen tasje om het product goed te beschermen. Je ziet dit maar weinig merken doen maar ik vind dit wel echt pure luxe.

Dior DiorSkin Rouge Blush Poison Matte

En hier hebben we hem dan, de prachtige blush! Het doosje is inderdaad dunner dan de voorheen gaande Dior verpakkingen. In het doosje vinden we natuurlijk de blush, een handig kwastje en een spiegeltje in de deksel. De blush heeft een prachtige opdruk van het Dior logo en ziet er vooral heel erg mooi en luxe uit.

Dior DiorSkin Rouge Blush Poison Matte

Het kwastje heeft trouwens ook een kleine metamorfose ondergaan. Zo zijn de haren nu nog fijner en zachter en heeft hij een iets andere vorm. De haren zijn nu schuin en aflopend afgesneden om het poeder nog beter en precies aan te kunnen brengen.

Dior DiorSkin Rouge Blush Poison Matte

Lees ook: Dior Diorshow On Stage Liner

De bluhs Poison Matte is zoals de naam het al zegt een matte blush met een warme felle roze kleur. Echt een kleur voor het najaar om je gezicht net even wat meer warmte en kleur te geven. De blush heeft een super zachte en poederige structuur zonder overal los poeder achter te laten. De pigmentatie ziet er misschien niet heel knallend uit, maar dat hoeft voor mij voor een blush ook niet, die moet mooi subtiel op te bouwen zijn.

Dior DiorSkin Rouge Blush Poison Matte

Mijn wang zonder blush.

Dior DiorSkin Rouge Blush Poison Matte

Mijn wang met de Dior DiorSkin Rouge Blush Poison Matte. Zoals je ziet is het resultaat vrij subtiel maar dat komt ook omdat ik dit zelf expres heb gedaan. Ik vind het mooi om een subtiel kleurtje te hebben op mijn wangen en ik hoef geen roze streep te hebben. Ik vind de kleur heel erg mooi en warm staan, het is zeker een kleur die ik er vaker bij zou pakken.

Dior DiorSkin Rouge Blush Poison Matte

Lees ook: Dior DiorAddict Lip Glow

Op mijn wangen zie je heel subtiel het roze tintje en dat vind ik heel mooi, lekker natuurlijk maar wel een fris kleurtje!

Dior DiorSkin Rouge Blush Poison Matte

Helaas moet je voor de nieuwe Dior DiorSkin Rouge Blush behoorlijk in de buidel tasten want een blush kost € 48,00 per stuk wat ik echt heel erg veel geld vind. In mijn ogen is het dan maar een blush en is het niet een hele mooie of bijzondere highlighter. Maar ben je fan van high-end make-up of geef je er gewoon graag meer geld aan uit, dan is het zeker geen miskoop. De Dior DiorSkin Rouge Blush is vanaf 23 augustus bij onder andere de Douglas en ICI Paris XL te koop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

 1. De kleur ziet er erg mooi uit zo op je wangen! Echt een mooie kleur voor in de winter, maar niet meteen eentje die ik elke dag zou dragen en dat maakt dat ik hem wel prijzig vind. Wie weet als hij ooit met korting te krijgen is dat ik dan overstag ga haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *