Dior Diorskin Nude Air Luminizer Glow Addict

Dior Diorskin Nude Air Luminizer Glow Addict

Bij sommige producten krijg je meteen dat geweldige gevoel, alleen al als je er naar kijkt. Dat heb ik met de nieuwe highlighter van Dior. Het is een hele mond vol de Dior Diorskin Nude Air Luminizer Glow Addict, maar hij doet zijn naam zeker eer aan. Ik heb de variant in Holo Gold gekregen en hij is echt prachtig, ik laat hem maar wat graag aan jullie zien!

Dior Diorskin Nude Air Luminizer Glow Addict

Dior Diorskin Nude Air Luminizer Glow Addict

Dior Diorskin Nude Air Luminizer Glow Addict

De Dior highlighter, of Luminizer hoe Dior hem zelf noemt zit echt geweldig verpakt en ziet er in vele opzichten gewoon enorm luxe uit. Het kartonnen doosje, de verpakking van het product zelf, de kwalitatief goede kwast die je er bij krijgt en natuurlijk het tasje waar je de highlighter mooi in kan opbergen, overal is aan gedacht. Voor deze luxe betaal je natuurlijk wel, maar ik vind het zeker het geld waard als je van luxe houdt.

Dior Diorskin Nude Air Luminizer Glow Addict

Dior Diorskin Nude Air Luminizer Glow Addict

Zoals de naam je doet beloven zou de highlighter holografisch en goud zijn, beiden vind ik niet echt overkomen. De highlighter heeft meer een perzikkleur dan een gouden kleur en het holografische effect mis ik een klein beetje. Desalniettemin is het echt een prachtige highlighter waar mijn zeker sneller van gaat kloppen. Het patroon ziet er echt prachtig uit en ik vind het bijna zonde om hem te gaan gebruiken.

Dior Diorskin Nude Air Luminizer Glow Addict

De highlighter is wel wat poederig en laat wel wat losse poeder vallen maar de kwast neemt hierdoor ook makkelijk het product op. De highlighter is prachtig gepigmenteerd en laat een hele mooie perzik kleur achter met een goede glans.

Dior Diorskin Nude Air Luminizer Glow Addict

Mijn wang zonder highlighter.

Dior Diorskin Nude Air Luminizer Glow Addict

Mijn wang met de highlighter. Je ziet duidelijk het verschil tussen met en zonder. Op de huid in combinatie met mijn bronzer lijkt hij inderdaad wel goud. Hij geeft echt een hele mooie glans zonder het idee van een discobal te geven.

Dior Diorskin Nude Air Luminizer Glow Addict

Je ziet hier heel subtiel de highlighter oplichten, ik vind hem echt heel erg mooi!

Dior Diorskin Nude Air Luminizer Glow Addict

Maar dan natuurlijk de hamvraag, heb je zoveel geld over voor een highlighter, want je moet toch echt flink in de buidel tasten om dit pareltje te kunnen betalen. De Dior Diorskin Nude Air Luminizer Glow Addict in Holo Gold kost € 58,50 en is onder andere te koop bij de Douglas en de Bijenkorf. Wat vind jullie van dit gouden pareltje?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Fleur
  6 februari 2018 at 06:48

  Eerlijk gezegd zie ik zo op de foto’s niet heel veel verschil. Voor minder geld zijn er mooiere highlighters te koop zoals die van The Balm bijvoorbeeld.

 • Reply
  Loes
  6 februari 2018 at 07:05

  Hmmm, ik vind het resultaat niet verbluffend. Leuk als je van subtiel houdt, maar voor mij moet een highlighter echt wel glowen, en dat mis ik hier toch.

 • Reply
  femketje
  6 februari 2018 at 08:17

  oeh hij is zeker subtiel en draagbaar voor daily life! maar ik hou zelf wel van wat meer glow :D

 • Reply
  chucky1012
  6 februari 2018 at 08:19

  Wauw….
  Bij mij staat deze al op mijn wishlist ?

 • Reply
  Rachel
  7 februari 2018 at 09:46

  ik vind hem heel mooi maar voor dat geld is hij dan weer even niet goed genoeg voor mij zeg maar, verwacht er dan meer van ;)

 • Laat een reactie achter