Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dior Diorskin Forever Undercover Foundation

Dior Diorskin Forever Undercover Foundation

Dior is wat mij betreft wel de top van cosmeticaland, als je daar producten van gebruikt verwacht je gewoon dat het goed is. Dit jaar begint Dior goed en breidt het de Forever foundation lijn uit met deze Forever Undercover foundation. Een foundation die super vloeibaar is en belooft je gezicht 24 uur lang van een mooie dekking te voorzien. Je kunt je voorstellen dat ik erg benieuwd was naar deze foundation, mede door het merk en de beloftes.

Dior Diorskin Forever Undercover Foundation

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet al te vaak make-up producten van Dior in handen heb en het daarom wel extra speciaal is zo een mooi blauw doosje in handen te hebben. Dior is een echt luxe merk en dat zie je ook meteen terug aan de verpakking. Het ziet er klassiek en minimalistisch uit maar toch straalt het heel wat uit. Op het doosje vind je onder andere de naam van het product en de kleur.

Dior Diorskin Forever Undercover Foundation

In totaal komt Dior met 14 verschillende kleuren foundation waarvan ik de 020 Light Beige heb ontvangen wat onder de lichte kleuren valt. De rest van de kleuren zijn:

 • 010 Ivory
 • 015 Tender Beige
 • 020 Light Beige
 • 022 Cameo
 • 023 Peach
 • 025 Soft Beige
 • 030 Medium Beige
 • 031 Sand
 • 032 Rosy Beige
 • 033 Apricot Beige
 • 040 Honey Beige
 • 045 Hazel Beige
 • 050 Dark Beige
 • 060 Mocha

Dior Diorskin Forever Undercover Foundation

De verpakking van de foundation ziet er mooi en luxe uit, maar toch had ik van Dior wel een mooie glazen verpakking verwacht en niet een plastic variant zoals deze. Ik snap wel waarom ze voor een plastic verpakking hebben gekozen in combinatie met de vloeibare foundation, maar ik vind het er dan toch wat minder luxe uitzien. Goed, het gaat natuurlijk niet om de verpakking maar om de foundation zelf. Voor de rest past het product helemaal in het Dior straatje.

Dior Diorskin Forever Undercover Foundation

Bijzonder aan deze foundation is dat het gebruikt maakt van een poederduo terwijl het toch echt een vloeibare foundation is. Het ene poeder zorgt voor een corrigerende werking om oneffenheden te verbergen. En het andere poeder absorbeert de overtollige talg, houdt de huid mat en zorgt er voor dat de foundation langer blijft zitten. Door deze poeders voelt de foundation zacht en natuurlijk aan op de huid zonder te plakken. En door deze technologie blijft de foundation ook extra goed zitten en is bestand tegen water, transpiratie en talg. Dat klinkt voor mijn vette huid als muziek in de oren.

Dior Diorskin Forever Undercover Foundation

De verpakking is gemaakt van stevig plastic waar je een heel klein beetje beweging in krijgt als je er in knijpt. Onder de dop vind je een kleine opening waar je de foundation heel gedoseerd uit kunt drukken. Omdat je best hard moet drukken voor wat product gebruik je niet snel te veel en is daarom best zuinig in gebruik. De verpakking bevat trouwens 40 ml wat voor een foundation erg veel is dus je zou er ook langer mee moeten doen.

Dior Diorskin Forever Undercover Foundation

De foundation is inderdaad vloeibaar, maar niet zo dun dat het meteen van de huid af glijdt. De foundation oogt wat donker en gelig voor een vrij lichte kleur en dat klopt ook wel, dat is ook iets waar ik wel even van schrok. Want hij is wel echt te donker voor mij nu, dus wellicht dat hij het in de zomer beter doet. Heb je dus echt een hele lichte huid, dan moet je ook echt voor de lichtste kleur gaan en hopelijk matcht die.

Dior Diorskin Forever Undercover Foundation

Dit is mijn huid zonder make-up.

Dior Diorskin Forever Undercover Foundation

Dit is mijn huid met een laagje van de Dior Diorskin Forever Undercover foundation. Het eerste wat ik merk tijdens het aanbrengen is dat hij wel een beetje te donker is, maar op de foto valt dat eigenlijk wel mee. De foundation laat zich super makkelijk over de huid verdelen en ziet er echt super natuurlijk uit en voelt super zacht aan door de ‘poeders’ die er in zitten waar ik het al eerder over had.

Dior Diorskin Forever Undercover Foundation

En met de rest van de make-up kan ik eigenlijk alleen maar enthousiast zijn. Dior legt een perfecte basis die makkelijk aan te brengen is en super fijn aanvoelt op het gezicht. En dan heb ik nog het meest geweldige, ik merk oprecht dat deze foundation wat met mijn vette huid doet. Mijn gezicht heeft aan het einde van de dag wel een gezonde glow, maar is niet zo vet dat ik alles er in één veeg vanaf kan vegen of al groot en deels verdwenen is, echt heel bijzonder!

Dior Diorskin Forever Undercover Foundation

Stiekem hoopte ik al dat dit een hele fijne foundation zou zijn omdat het merkje Dior er op stond, maar in de praktijk is het ook echt een hele fijne foundation, zeker als je een wat vettere huid hebt, het doet namelijk echt wat met je huid! Ik baal als een stekker dat hij nét iets te donker is, maar ik denk dat ik op 18 januari (vanaf dan is de foundation te koop) voor de winkel sta om een lichtere teint te kopen voor € 46,50. Het is niet goedkoop, maar ik merk dat ik in geen tijden zo enthousiast ben geweest over een foundation. De foundation is binnenkort te koop bij de Douglas, Bijenkorf en andere luxe parfumerieën en warenhuizen.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

 1. De originele Forever Skin heb ik al eens willen kopen, maar mijn huid is hier jammer genoeg te droog voor. Hoorde daar ook al zulke goede verhalen over!

  Ik had trouwens ook een glazen flacon verwacht haha. Maar net wat je zegt.. En de hele badkamer onder foundation na 1 val op de tegels wil ook niemand haha.

 2. ik zeg wauw!! ik gebruik het zelf niet maar vind het resultaat wel heel mooi!! en ja prijzig…ach als het zijn werk doet why not ;) betaal liever wat meer dan voor iets wat niet lang blijft zitten

 3. Yesss!! Ik gebruik altijd de double wear van estee Lauder maar ik ga zeker weten deze proberen wanneer die in de winkels ligt.. Even zoeken qua kleur dan. 40 ml is wel top zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *