Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dior Diorskin Forever Fluid Foundation

Dior Diorskin Forever Fluid Foundation

We houden van een egale huid en daar wil Dior graag een handje mee helpen. Dior komt met een vernieuwde Diorskin Forever foundation die ook wel de fluid variant wordt genoemd. Deze foundation komt met een range van 22 kleuren om de perfecte match tussen jouw huid en de foundation te garanderen. Ik vertel je graag meer over deze mooie foundation.

Dior Diorskin Forever Fluid Foundation
Dior Diorskin Forever Fluid Foundation

Jullie kennen misschien wel de Forever foundation van Dior, deze foundation heeft een prachtige upgrade gekregen met een nieuwe verpakking en net even wat meer mogelijkheden. Zo heeft de foundation 22 verschillende kleuren en belooft het 24 uur perfect te blijven zitten als een tweede huid. Dior heeft deze foundation geoptimaliseerd met een hydrofiel bestandsdeel dat zorgt voor een optimale hechting aan de huid en een bestandsdeel dat zorgt dat de foundation blijft zitten, ook tijdens hitte of een regenbui. Maar bovenal staat dat de foundation moet zorgen voor een natuurlijk egaal ogende huid.

Dior Diorskin Forever Fluid Foundation
Dior Diorskin Forever Fluid Foundation

De verpakking van de Dior Diorskin Forever Fluid Foundation ontzettend mooi en luxe. De foundation heeft een glazen verpakking die afgewerkt is met een luxe dop. Het flesje is gemaakt van mat glas en heeft een inhoud van 30 ml wat normaal is voor een foundation. Ik vind het vooral mooi dat Dior de verpakking heel simpel heeft gehouden en er bijna niets aan informatie op staat, heel mooi clean en luxe.

Dior Diorskin Forever Fluid Foundation

Op de achterkant van de verpakking vinden we meer informatie zoals het kleurnummer en wat het nou precies belooft. Volgens de verpakking is dat dus een 24 uur lang houdende foundation die de huid egaal maakt en ook nog eens verzorgd. Zelf heb ik de kleur 2N (020 Light Beige) en dit zijn alle kleuren:

 • Diorskin Forever Fluid 1N
 • Diorskin Forever Fluid 1,5N
 • Diorskin Forever Fluid 2,5N
 • Diorskin Forever Fluid 2CR
 • Diorskin Forever Fluid 2N
 • Diorskin Forever Fluid 2W
 • Diorskin Forever Fluid 2W0
 • Diorskin Forever Fluid 2WP
 • Diorskin Forever Fluid 3,5N
 • Diorskin Forever Fluid 3CR
 • Diorskin Forever Fluid 3N
 • Diorskin Forever Fluid 3W
 • Diorskin Forever Fluid 3W0
 • Diorskin Forever Fluid 3WP
 • Diorskin Forever Fluid 4,5N
 • Diorskin Forever Fluid 4N
 • Diorskin Forever Fluid 4W
 • Diorskin Forever Fluid 4W0
 • Diorskin Forever Fluid 4WP
 • Diorskin Forever Fluid 5N
 • Diorskin Forever Fluid 6N
 • Diorskin Forever Fluid 7N
Dior Diorskin Forever Fluid Foundation

De foundation heeft een handig pompje waarmee je gemakkelijk de foundation op kunt pompen. Ik vind wel fijn dat het pompje er voor die prijs meteen bij zit, bij sommige luxe merken moet je dan het pompje ook nog los kopen. Twee maal pompen is genoeg voor het hele gezicht. Ik merk wel omdat deze foundation redelijk dun en niet een hele heftige dekking heeft je snel meer gebruikt.

Dior Diorskin Forever Fluid Foundation

De foundation heeft een vrij lichte en vloeibare textuur waardoor je er heel gemakkelijk mee werkt. Maar ik zei het net al, hierdoor gebruik je wel meer product en zal het sneller op gaan. Hier zie je twee pompjes en dat is net voldoende voor mijn gezicht. De foundation laat zich heel makkelijk en natuurlijk over het gezicht verdelen en dat vind ik erg fijn.

Dior Diorskin Forever Fluid Foundation

Mijn gezicht zonder foundation.

Dior Diorskin Forever Fluid Foundation

Mijn gezicht met de Dior Diorskin Forever Fluid Foundation. Je ziet meteen dat hij de roodheden goed aanpakt maar dat het niet helemaal 100% dekkend is. Nou hoeft dat voor mij ook niet omdat hij zo ook erg mooi en natuurlijk oogt.

Dior Diorskin Forever Fluid Foundation

Hier mijn gezicht met alle make-up. Ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van deze foundation. Hij brengt super fijn aan, oogt heel erg natuurlijk en voelt ook heel erg prettig aan op de huid.

Wel moet ik zeggen dat de foundation het geen 24 uur volhoudt met mijn vette huid, maar hij blijft zeker wel langer zitten dan een gemiddelde foundation en dat vind ik prettig.

Dior Diorskin Forever Fluid Foundation

Voor de Dior Diorskin Forever Fluid Foundation betaal je € 51,00 wat ik een hoop geld vind. Ik vind de foundation zeker heel erg fijn, maar toch vind ik de Estee Laude Double Wear foundation fijner omdat die beter blijft zitten met mijn vette huid. En heel eerlijk, echt verschil tussen een goede Catrice foundation merk ik niet eens, behalve dat het assortiment aan kleuren een stuk breder is.

De vernieuwde Dior Diorskin Forever Fluid Foundation is te koop vanaf 17 januari bij onder andere de Douglas, ICI Paris XL en de Bijenkorf.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

 1. ik vind het er goed uit zien!! en ja duur duur wat is duur tegenwoordig ;) als het zijn werk doet kijk ik niet naar de prijs maar een goedkopere doet het ook goed :D

 2. Verdwijnen dan de vorige Forever foundations? Mag hopen van niet, vindt die veel fijner en geven meer dekking en lang ook nog is. :(

 3. Ik moet zeggen dat ik zelf nooit echt fan ben geweest van de Forever foundation lijn van Dior. Om de een of andere reden pakken ze bij mij allemaal echt mega oranje uit, super zonde! Ik vind hem wel heel mooi staan bij je. Natuurlijk maar wel genoeg effect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *