Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Dior Diorshow Pump ‘N’ Volume HD Mascara

Dior Diorshow Pump 'n' Volume HD Mascara

Ik liet jullie deze mascara een tijdje geleden al geheimzinnig op Instagram zien met de tekst erbij dat ik er heel erg enthousiast over was. Het ging dus over de nieuwe Dior Diorshow Pump ‘N’ Volume HD Mascara. Misschien is jullie de versie zonder HD al bekend, dat kan! Maar nu is er dus eenzelfde mascara uitgebracht met de HD toevoeging die voor nog meer lengte en volume zorgt.

Dior Diorshow Pump 'n' Volume HD Mascara
Dior Diorshow Pump 'n' Volume HD Mascara

Om alle wimpers apart aan te zetten zonder ze te verzwaren, zorgt deze nieuwe combinatie van verschillende wassen ervoor dat de formule nog beter verdeeld kan worden en alle wimpers mooi gedefinieerd worden. Deze exclusieve formule maakt gebruik van luchtbellen om de wimpers meteen volume te geven en toch luchtig te houden. Dankzij de nieuwe, tweedelige trechter kan de borstel precies de juiste hoeveelheid mascara opnemen voor wimpers met extreem volume zonder ze te verzwaren. Al met één laagje lijken de wimpers mooier uit te waaieren en krijgen ze 94% meer HD-volume. De mascara blijft bovendien gegarandeerd 24 uur zitten, aldus Dior over deze mascara.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Dior Diorshow Pump 'n' Volume HD Mascara

Het verhaal achter deze mascara klinkt goed en ook als ik de verpakking zie ben ik onder de indruk. De mascara heeft aan de onderkant namelijk een flexibel stuk waar je in kan knijpen voor meer volume. Met behulp van de typische Diorshow Pump ‘N’ Volume-techniek kan de substantie van de mascara door één of twee keer op de flacon te drukken vloeibaar gemaakt worden en perfect over de borstel verdeeld worden vóór de aanbreng op de wimpers.

Dior Diorshow Pump 'n' Volume HD Mascara

De mascara heeft een normaal siliconen borsteltje waar ik altijd heel erg tevreden over ben, dus ik heb al een voorgevoel dat dit een goede mascara gaat zijn. Je ziet trouwens hier dat ik de bruine kleur gebruik, maar de mascara is er ook gewoon in het zwart en blauw voor de liefhebber.

Dior Diorshow Pump 'n' Volume HD Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

Dior Diorshow Pump 'n' Volume HD Mascara

Mijn wimpers met de Dior Diorshow Pump ‘N’ Volume HD Mascara.

Dior Diorshow Pump 'n' Volume HD Mascara

Jongens, kan ik even zeggen dat dit de meest mooie mascara is die ik ooit heb gezien? Ja, je betaalt er een hoop geld voor, maar wauw. Mijn wimpers hebben volume, lengte en zijn super mooi gesepareerd. Deze mascara moet je gewoon hebben.

En of de mascara lang blijft zitten? Zeker! Hij blijft de hele dag perfect op zijn plaats zonder te vlekken of af te brokkelen.

Dior Diorshow Pump 'n' Volume HD Mascara

Ik denk dat jullie genoeg hebben aan de voor en na foto’s, deze mascara is gewoon geweldig. Helaas hangt er wel een prijskaartje van € 37,00 aan de Dior Diorshow Pump ‘N’ Volume HD Mascara, niet mals dus. Maar mocht je graag geld over hebben voor een goede mascara dan is deze zeker je geld waard en te koop bij onder andere de Douglas en de Bijenkorf.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

    1. Nou idd. Is ie waterproof, non-waterproof, is t een tubing mascara? Jammer dat je vaak onvolledige reviews schrijft

    2. Ja, de mascara is prima te verwijderen met een make-up remover! Het is geen waterproof of tubing mascara. Gewoon eentje die oplost met het in aanraking komen met water of een make-up remover!

  1. Als je hem beschrijft als de beste mascara vind die je ooit hebt geprobeerd moet hij inderdaad fantastisch zijn haha, hij ziet er ook echt heel mooi uit! :)

  2. Wauw ik vind het resultaat echt zooo mooi. Echt super mooi dat hij je wimpers zo lang maakt en zo mooi scheidt en dan ook nog eens een mooie diep zwarte tint. Ik ben onder de indruk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *