Search
Close this search box.

Dior Diorshow On Stage Liner

Dior Diorshow On Stage Liner

Het is geen geheim dat ik gek ben op eyeliner, ik draag het iedere dag. Het was alleen wel even een zoektocht om de perfecte eyeliner te vinden en in welke vorm. Ik weet nu dat eyeliners in een stift vorm mijn favoriet zijn en dat in combinatie met een hele dunne punt, die werken gewoon het beste. Nu komt Dior met veertien eyeliners met hele vrolijke kleurtjes én die fijne punt, ik test ze uit!

Dior Diorshow On Stage Liner

Zoals gewoonlijk zitten de producten van Dior in prachtige verpakkingen. Op de verpakking vind je duidelijk de naam van het product en ik kleine letters wordt er verteld om welke kleur het gaat. Dat is niet meteen heel erg duidelijk maar gelukkig zit er op de bovenkant van de verpakking nog een afbeelding met de kleur.

Dior Diorshow On Stage Liner

Ik heb zeven van de veertien (!) kleuren eyeliner gekregen en ik vind ze er echt prachtig uitzien. Het ziet er misschien een beetje speels en jong uit door de kleurtjes, maar ik vind het nog steeds de chique Dior uitstraling hebben. En als ik de kleuren zo zie word ik er ook meteen vrolijk van, het ziet er echt heel erg leuk uit!

Dior Diorshow On Stage Liner

Zoals ik al zei zijn er dus in totaal veertien verschillende kleuren en dat zijn:

 • 001 Matte White
 • 091 Matte Black
 • 096 Vinyl Black
 • 176 Matte Purple
 • 261 Matte Pop Blue
 • 296 Matte Blue
 • 351 Pearly Turqouise
 • 461 Matte Pop Green
 • 466 Pearly Bronze
 • 541 Matte Yellow
 • 781 Matte Brown
 • 851 Matte Pink
 • 861 Matte Red
 • 876 Matte Rusty

Dior Diorshow On Stage Liner

De eyeliners hebben een fijne filten punt waar meteen heel veel product uit komt. Hij is vrij nat waardoor je meteen een goed intense lijn hebt. Ook beloven de eyeliners waterproof te zijn waardoor ze lekker lang blijven zitten. Zelf vind ik ze echt heel erg prettig werken, dit ik precies zoals ik een eyeliner wil hebben.

Dior Diorshow On Stage Liner

Hier zie de de swatches van de verschillende kleuren. Van links naar rechts zie je: Vinyl Black, Matte Yellow, Matte Pop Green, Matte White, Matte Pink, Matte Red en Matte Pop Blue. Zoals je ziet zijn de lopen de eyeliners wel een beetje in de lijntjes van de huid maar dat komt vooral omdat ze zo nat zijn. Gelukkig heb ik daar op het ooglid geen last van. Ik ben wel echt meteen dol enthousiast over de pigmentatie!

Dior Diorshow On Stage Liner

En hoe vind ik de eyeliner werken? Ik vind hem echt geweldig werken en er komt ook meteen een goede pigmentatie af! Alleen doordat de eyeliner waterproof is hecht het zich net even wat vaster aan je huid dan normaal en voel ik hem in het begin een beetje trekken. Waterproof is de eyeliner zeker maar wel in bepaalde mate. Mocht je er mee gaan zwemmen is het prima, maar als je daarna over je gezicht gaat vegen zal hij wel loslaten. Het verwijderen is trouwens echt een ramp, zelfs met een remover met olie duurt het een hele tijd!

Dior Diorshow On Stage Liner

Ik vind de nieuwe Dior Diorshow On Stage Liners echt prachtig en ze hebben geweldige keuze aan kleuren! Alleen je moet wel vrij diep in de buidel tasten voor deze eyeliner want goedkoop is die niet. Hij kost € 35,00 en is vanaf deze maand te koop bij onder andere Douglas en de Bijenkorf.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *