Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dior DiorAddict Lip Glow

Dior DiorAddict Lip Glow

De make-up producten van Dior blijven nog steeds producten om bij weg te dromen. Laatst kreeg ik deze prachtige Lip Glow lippenbalsems opgestuurd waar mijn hart meteen sneller van ging kloppen, want wat zien ze er prachtig uit zeg! Eigenlijk zijn de Lip Glow’s van Dior hele simpele producten, een soort van lippenbalsem met een speciale finish en hele zachte kleur, maar Dior weet er weer iets bijzonders van te maken.

Dior DiorAddict Lip Glow

Dior DiorAddict Lip Glow

Wellicht kennen jullie de Lip Glow van Dior al wel, want het is geen nieuw product, alleen er zijn wel nieuwe kleuren bij gekomen zoals deze:

  • 101 Pink
  • 005 Lilac
  • 009 Holo Purple

Ze zitten in een prachtige verpakking en zien er gewoon ontzettend mooi en luxe uit wat natuurlijk ook wel mag voor die prijs.

Dior DiorAddict Lip Glow

Dior DiorAddict Lip Glow

De lippenbalsems zelf zien er ook ontzettend mooi uit. Een mooie stevige huls die degelijk en vooral heel erg luxe aanvoelt. De kleuren ogen heel subtiel maar dat is precies wat het product ook wil. Het is de bedoeling dat deze lippenbalsems jouw eigen lipkleur mooier laten uitkomen door er een prachtige glans (of matterend effect) aan te geven met eventueel een shimmer van een glitter of een kleurtje. De lippenbalsems zijn ook verrijkt met een SPF 10 en met wilde mango en luffa cylindrica waardoor de lippen overdag beschermd en gehydrateerd zijn.

Dior DiorAddict Lip Glow

Van links naar rechts zie je hier de kleuren (ja echt, je moet wel even goed kijken) Pink, Lilac en Holo Purple. Het zijn dus echt lippenbalsems die jouw eigen kleur moeten accenturen en iets extra’s geven, maar wel op een natuurlijke wijze. De lippenbalsems hebben een heerlijke geur van vanille en mint en brengen heel makkelijk op de huid aan en voelen heel comfortabel op de lippen.

Dior DiorAddict Lip Glow

Dior DiorAddict Lip Glow

Pink

Dit is een matte versie van pink en is een hele mooie subtiele kleur. Alleen eerlijk gezegd vind ik hem niet zo mooi, doordat het een combinatie van roze en matte is laat het mijn lippen er een beetje viezig uit zien.

Dior DiorAddict Lip Glow

Dior DiorAddict Lip Glow

Lilac

Dit is echt een hele mooie lippenbalsem die heel erg fris staat. Er zit een heel subtiel glittertje in die je eigenlijk niet terug ziet.

Dior DiorAddict Lip Glow

Dior DiorAddict Lip Glow

Holo Purple

Dit is echt een lippenbalsem die wat meer kleur geeft en een holografisch effect door de vele glitters. Je moet er wel van houden maar eigenlijk vind ik hem wel mooi staan!

Dior DiorAddict Lip Glow

Voor lippenbalsems vind ik ze Dior DiorAddict Lip Glow producten behoorlijk aan de prijs met haar € 37,00 per stuk. Ze zijn bijna allemaal mooi, voelen prettig aan en verzorgen de lippen goed. Maar als ik dan even de prijs met het effect afweeg vind ik het eerlijk gezegd het geld niet waard en koop ik liever een Labello en EOS lippenbalsem. Natuurlijk is dat persoonlijk en ook niet zo luxe. De Dior DiorAddict Lip Glow producten zijn onder andere te koop bij de Douglas en de Bijenkorf.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Dat is toevallig, ik heb er net 3 gekocht deze week haha. Het klopt dat je ze haast niet ziet op de hand, maar op de lippen komt de kleur wel goed naar voren. Ik heb Holo Pink 010, Holo Purple 009 en Coral 004. Ik vind ze supermooi op de lippen. Ideaal voor dagelijkse (lichte) make-up en makkelijk bijwerken zonder spiegel. Of gewoon wanneer je een heftige ooglook hebt. Maar je hebt gelijk dat ze duur zijn en dat je ook heel mooie budgetversies hebt. Labello Care & Clour ‘Red’ geeft bijv. een heel natuurlijk kleurtje af, evenals Babylips-balsems. Maar deze laatste neigen me te vaak naar koelroze/fuchsia. Dior Lip Glow Coral is een van de weinige balsems die wat warmer oogt. :) En die subtiele glitterige gloed van de holo-versies kom je ook niet snel tegen in getinte lippenbalsems. :)

  2. En o ja, bij Douglas zijn ze momenteel te koop met 25% korting. Die actie duurt tot 28 februari geloof ik. Misschien goed om te weten voor wie interesse heeft. Op internet zijn er ook swatches te zien die wat meer zichtbaar zijn haha. ;)

  3. hoe mooi ik ze ook vind ik skip ze ook hhaha meer door de prijs en ik wijk gewoon niet af van mijn Eos ballen!! en yesss je staat weer in mijn feedreader meis

  4. Fijne review. Ze zijn inderdaad erg duur. Een vriendin van mij heeft er een en zweert erbij! Ik heb er toevallig van het weekend een besteld in een berry kleur die vandaag binnenkomt. Ik ben super benieuwd. Ik ben zelf altijd heel erg fan van getinte lipbalsems dus voor mij is het het geld op zich wel waard, maar als je niet zo heel gek veel geeft om getinte lipbalsems werkt een labello ook prima.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *