Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dior Cool Wave Summer

Dior Cool Wave Summer

Van sommige collecties gaat je hart toch even sneller slaan. Dat is omdat het prachtige producten zijn of dat het gewoon een heel bijzonder merk is. Toen ik dit pakketje binnen kreeg was ik vooral heel erg benieuwd en nieuwsgierig, want zeg nou zelf, de producten van Dior zijn vaak te mooi voor woorden. Nu keek ik ook weer met twinkelende oogjes naar deze collectie – desondanks het niet helemaal mijn kleuren zijn – voor komende zomer. Ik testte met enthousiasme de producten uit!

Dior Cool Wave Summer

Zoals jullie misschien wel weten zitten de producten van Dior altijd apart verpakt in kartonnen doosjes, als je dat zo ziet liggen ziet het er toch wel erg luxe en mooi uit! De collectie bestaat uit behoorlijk wat producten en dit is nog niet eens alles.

Dior Cool Wave Summer

De Dior Cool Wave collectie is geïnspireerd op een zomer aan het zwembad en dat zie je ook meteen terug aan de kleuren van de gekozen producten. De blauwe kleuren staan voor de koele kleuren van het zwembad en de warme oranje kleuren staan natuurlijk voor de warme en zwoele zomer. De producten smelten perfect samen met de huid voor een zomerse look.

Dior Cool Wave Summer

Dior Cool Wave Vernis – € 27,50

Dior wilde de kleuren van de zee naar je nagels brengen. Zo bestaat de collectie uit vier verschillende kleuren: denim- en zeeblauw, maar ook uit twee opvallendere kleuren oranje en koraal. Ik heb de kleuren Pow en Blop gekregen, twee prachtige kleuren die echt perfect bij de zomer en collectie passen. Blop is een mooie denimblauwe kleur die met twee lagen dekt en Pow heeft net iets meer dan twee laagjes nodig maar heeft wel een prachtige gouden shimmer als extraatje.

Dior Cool Wave Summer

Dior Cool Wave Summer

Dior Cool Wave Summer

Dior Cool Wave 5 Couleurs – € 61,50

De oogschaduw paletten van Dior vind ik ook echt geweldig, wat een luxe stralen deze kleine doosjes uit. De oogschaduw paletten bevatten zoals altijd vijf verschillende kleuren oogschaduw en de opdruk is ook helemaal aangepast aan de stijl van deze collectie met de golven. Je moet wel van deze kleuren houden want niet iedereen is fan van blauw. Ik moest er zelf ook wel weer even aan wennen, maar met de hele look vind ik hem wel weer heel erg mooi! Maar mocht je niet van blauw houden, dan is er ook nog met bruine en oranje tinten, heel erg mooi warm!

De kleuren hebben een hele zachte structuur maar brokkelen niet af en zoals je kan zien is de pigmentatie ook heel erg goed. De oogschaduws werken ook heel erg fijn op het ooglid. Ze geven veel kleur af en blenden makkelijk met elkaar zonder kleur te verliezen, zo zie ik het graag!

Dior Cool Wave Summer

Dior Cool Wave Summer

Dior Cool Wave Lip Tattoo – € 33,50

Zonder dat ik echt verder had gelezen begon ik al met foto’s maken van deze collectie en toen dacht ik ‘jeetje wat een dunne lipgloss’, maar het blijkt dus een lip tattoo te zijn! De dunne substantie trekt helemaal in je lippen en laat daarna een stain kleur achter die er niet zo makkelijk meer vanaf gaat. Je hoeft dus niet constant je lippen bij te werken en het ziet er heel mooi natuurlijk uit! Ideaal voor in de warme zomer.

Dior Cool Wave Lip Maximizer – € 37,00

Bijzonder is deze ’transparante’ blauwe gloss die voor extra volume van je lippen moet zorgen. Het ziet er uit als een normale lipgloss maar voelt net even wat plakkeriger aan. Hij oogt op de lippen gelukkig niet blauw maar gewoon transparant. Door de toegevoegde menthol tintelen je lippen als je deze gloss draagt. Zelf hou ik daar niet zo van maar er zijn ook mensen die dat prettig vind. Hieronder vind je zometeen foto’s met de lip maximizer en ik vind echt dat het effect werkt!

Dior Cool Wave Summer

Dior Cool Wave Summer

Dior Cool Wave Summer

Dior Cool Wave Nude Bronze Powder – € 44,50

Deze zomerse poeders geven je gezicht net even wat meer kleur en hebben alle voordelen van minerale make-up. De mineralen ondersteunen namelijk de natuurlijke look door hun kleur en lichtinval. Misschien valt het jullie op dat ook de verpakkingen wat is veranderd. De lichtere doosjes hebben 70% minder omvang en zijn 45% lichter dan hun voorgangers. Ik moet er alleen wel eerlijk bij zeggen dat ik ze wel minder luxe vind ogen. De bronzer is er in zes verschillende kleuren en dit is 002 Soft Sunlight en 004 Warm Sunrise.

De poeders glijden over de huid en laten meteen een prachtige kleur achter waar je ook heel mooi mee kunt werken en blenden op het gezicht, ik vind ze echt heel erg mooi!

Dior Cool Wave Summer

Dior Cool Wave Summer

Dior Cool Wave Cooling Stick – € 31,00

Dior wil met deze potloden bereiken dat ze over de huid heen glijden en een prachtige kleur achterlaten. En ik kan je vertellen dat doen ze ook, daar was ik meteen over verbaasd. Het glijdt zonder enige problemen over de huid heen en laat meteen een mooie kleur achter. De naam cooling stick doet het ook echt zijn eer aan want, want het voelt ook heel verkoelend aan op de huid, heel bijzonder. De stick is waterproof en helpt de ogen te kalmeren en verkwikken.

De oogschaduw kleuren brengen makkelijk aan op de oogleden maar ik vind ze niet echt heel erg makkelijk blenden. In combinatie met mijn vette oogleden blijven ze ook niet echt heel erg goed zitten, dus moet er wel echt een basis onder dragen. Of ze echt waterproof zijn weet ik niet, maar de douche hadden ze niet overleefd.

Dior Cool Wave Summer

Dior Cool Wave Summer

Dior Cool Wave Diorshow Pump’n Volume Waterproof Mascara – € 35,50

Dan als laatst hebben we de Pump’n Volume Mascara natuurlijk in een waterproof variant. Dit is een bestaande Dior mascara maar dan de waterproof versie, want hij moet natuurlijk wel goed blijven zitten in de zomer, zelfs als je aan het zwemmen bent. De mascara heeft een bijzondere verpakking omdat je hier in kunt knijpen om de mascara meer vloeibaar te maken en zo zou je meer volume moeten krijgen.

Of de bijzondere verpakking echt werkt weet ik niet, maar ik krijg wel prachtig volume zoals je op de onderstaande foto’s kunt zien.

Dior Cool Wave Summer

Hier zie je de look met de lip tattoo die helemaal in de lippen is getrokken. Je ziet de prachtige gloed van de bronzer, mooie wimpers door de mascara en een waas van de oogschaduw.

Dior Cool Wave Summer

Hier zie je de lip maximizer en heb het idee dat het toch wel wat meer volume geeft, alleen het tintelende gevoel vind ik zelf niet zo prettig.

Dior Cool Wave Summer

En een look met het oogschaduw palette. In het palette zelf was ik niet echt om wat betreft de kleuren, maar zo op mijn oogleden vind ik het toch wel heel erg mooi! De kleuren passen goed bij elkaar en zijn ook nog eens heel erg makkelijk met elkaar te blenden.

Dior Cool Wave Summer

Ik vind de Dior Cool Wave heel erg mooi, maar je moet wel echt van deze kleuren houden. De bronzers, de mascara en de lip maximizer zijn toch wel groot favoriet hier. De Dior Cool Wave collectie is vanaf nu te koop bij onder andere de Douglas en Bijenkorf. Wat vinden jullie van deze collectie?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Wauw wat een mooie producten! Die look is ook echt prachtig.
    Ik ben nog opzoek naar een mooie lip tattoo en deze kleuren spreken mij erg aan, ik ga eens in de winkel kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *