Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Dior Addict Stellar Shine Lipsticks

Dior Addict Stallar Shine Lipsticks

Dior lanceerde begin maart een hele nieuwe collectie lipsticks, de Stellar Shine Lipsticks. Er komen maar liefst 24 kleuren en ze zijn zeer verslavend. Waarom? Ze hebben prachtige kleuren, glijden over de lippen en laten een prachtige kleur achter, perfect voor de lente.

Dior Addict Stallar Shine Lipsticks

Volgen jullie mij al op Instagram?

Dior belooft met deze nieuwe lipsticks vier dingen:

 • Fenomenale glans en een kleur die wel 8 uur houdt.
 • Het sensationele comfort van een balsem. De formule is verrijkt met natuurlijke bijenwas en vijf oliën.
 • 24 uur lang hydratatie. De formule bevat een sterke concentratie aloë vera, gecombineerd met diverse oliën en soorten (bijen)was.
 • Verrukkelijke kleuren en de zachte geur van vanille.

Zoals ik al zei zijn er dus 24 verschillende kleuren in deze collectie en ik vind het er echt heel erg mooi en chique uitzien, zeker als iets wat bij Dior past. Ze zien er luxe uit en hebben een prachtige holografische verpakking.

Dior Addict Stallar Shine Lipsticks

De kleuren hebben drie verschillende categorieën zodat er altijd iets tussen zit wat bij jou past:

 • Glazuureffect: pure, heldere glans (16 kleuren)
 • Intens schitterend: oogverblindende glitterglans (4 kleuren)
 • Spiegeleffect: gewaagde glans met een stralend metallic effect (4 kleuren)
Dior Addict Stallar Shine Lipsticks

De lipsticks zijn verrijkt met veel voedende ingrediënten zodat het zo zacht als een lippenbalsem aanvoelt. Maar ook de vorm van de lipstick doet me wel een beetje denken aan een lippenbalsem. Hij heeft een dunnere vorm en een platte bovenkant met daarin het Dior logo bedrukt. Laten we naar de swatches gaan kijken.

Dior Addict Stallar Shine Lipsticks

Van links naar rechts zie je de kleuren: Lucky, Diorcharm, Be Dior en Diorcelestial. De lipsticks glijden echt over de huid heen en laten een mooie glans achter.

De dekking is niet helemaal dekkend maar wat meer sheer, zelf vind ik dat wel leuk voor de lente en zomer. Maar hierdoor vind ik wel dat de kleuren heel erg op elkaar lijken. Het zijn in de verpakking totaal verschillende kleuren maar als je zometeen naar de lippen kijkt zie je amper verschil.

Dior Addict Stallar Shine Lipsticks

Lucky

Een mooie roze tint die je meteen een frisse uitstraling geeft. Vind dit een erg leuke kleur voor de lente en zomer.

Dior Addict Stallar Shine Lipsticks

Diorcharm

Deze kleur is net iets minder fel dan de voorganger maar ook erg fris. Ik vind het een hele mooie natuurlijke tint die altijd kan.

Dior Addict Stallar Shine Lipsticks

Be Dior

Deze kleur neigt meer naar een roze of rode tint, misschien wel bessen? Hij is wat meer sprekend en vind hem ook erg mooi.

Dior Addict Stallar Shine Lipsticks

Diorcelestial

Dit is echt een bessentint en moet zeggen dat ik deze wat minder mooi vind. Hij hoopt een beetje op bij je velletjes waardoor hij niet helemaal egaal aanbrengt.

Dior Addict Stallar Shine Lipsticks

Ik vind de Dior Addict Stellar Shine Lipsticks echt heel erg leuk! Ze brengen heel fijn aan, voelen zijdezacht aan op de lippen en hydrateren ze inderdaad erg goed. Echt lang blijven ze niet zitten omdat ze zo zacht zijn. Na een hapje eten moet je ze zeker wel bijwerken.

De diversiteit op de lippen vind ik ook wel een beetje tegenvallen, maar aan de andere kant, je koopt ze ook vast niet allemaal.

De Dior Addict Stellar Shine Lipsticks kosten € 38,50 en zijn onder andere te koop bij de Douglas en luxere drogisterijen.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

 1. Ze zijn wel mooi maar niet voldoende gepigmenteerd voor de prijs…..
  Ik had afgelopen jaar een paar lipglossen van dit merk.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *