Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dingen die ik verwacht had nooit leuk te vinden

Ontdek Oostenrijk: de mooiste plekken in de Vorarlberg

Ik denk dat iedereen wel een lijstje kan opnoemen met dingen die die niet leuk vind. Ik ook, zelf ben ik namelijk echt een held op sokken en vooral heel erg lomp waardoor er bij mij automatisch al heel veel dingen in de categorie ‘niet leuk’ belanden. Maar ja, soms probeer je wel eens wat (of je moet het doen) en dan is het uiteindelijk heel leuk! Ik vertel je over de dingen die ik stiekem toch wel heel erg leuk vind.

Dat is pech…

Laminaat leggen

Mijn ouders klussen al heel hun leven en heb dat vanaf kleins af aan meegekregen. Tenminste het afkijken dan, het zelf doen vind ik een heel ander verhaal. Sinds we een huis gekocht hebben waar behoorlijk wat aan gedaan moet worden zijn we zelf ook aan het klussen gegaan en pakken we samen met mijn ouders ook dingen op. En ik kan je vertellen dat laminaat leggen één van mijn favoriete klusjes is geworden. De woonkamer en zolder heb ik samen met mijn vader gelegd en vind het echt super leuk. Planken erin klikken, goed uitmeten, zagen en ga zo maar door.

Auto rijden

Op mijn 18e haalde ik mijn rijbewijs en heb daarna een jaar niet meer auto gereden omdat ik het doodeng vond. Mijn auto sloeg constant af en was best wel bang in het verkeer. Ik schreef ook ooit een artikel over mijn rijangst. Gelukkig rij ik alweer heel wat jaartjes auto en moet zeggen dat ik het steeds leuker begin te vinden. Ik durf ook in andermans auto’s te rijden en op vakantie in een huurauto. Ook nu ik iedere dag naar mijn werk moet rijden wordt het steeds leuker. Ik vind het heerlijk wakker worden op de snelweg met keihard de radio aan.

Ontdek Oostenrijk: de mooiste plekken in de Vorarlberg

Hiken

Oké, het moet niet een te heftige wandeling zijn want dat vind mijn conditie en evenwichtsorgaan niet leuk. Maar ik vind een wandeling door de bergen, natuur of bossen echt fantastisch en adembenemend mooi. Hoop het stiekem veel vaker te kunnen doen op mijn eigen tempo.

Vliegen

Jullie weten dat ik verschrikkelijk last van vliegangst heb en dat het mij echt niet in de koude kleren gaat zitten. Alleen na mijn reis naar Amerika afgelopen week kon ik er voor het eerst een beetje van genieten. Door wat druppeltjes en een reistabletje was ik veel rustiger en vond ik het gewoon leuk! Ook het vliegen in een watervliegtuigje heeft er aan meegeholpen. Als zo een ding blijft vliegen, dan komt een groot vliegtuig zeker wel goed. Nu even afkloppen voor volgende week, want dan zit ik weer in het vliegtuig en hoop ik dat alles goed komt!

Volgen jullie mij al op Instagram?

Kinderen

Aan kinderen heb ik eigenlijk altijd een hekel gehad. Als je aan mij vroeger vroeg of ik kinderen wilde hebben had ik meteen nee gezegd. Ik heb niets met kinderen, ik kan er niet goed mee omgaan en vind ze vooral heel irritant, luidruchtig en niet luisterend. Maar tegenwoordig vind ik dat niet meer. Ik kan nog steeds niet goed met kinderen overweg, vind ze nog steeds irritant en luidruchtig, maar stiekem ook wel heel erg leuk.

Lief dagboek en lezeressen week 37 – 2018

Ziplinen

Mij van een klif afduwen met alleen een koordje aan mij vast? Echt niet! Helaas vond Danny dat wel een leuk idee, dus daar stonden we dan in Kroatië, boven een prachtige klif waar je kon ziplinen. Ik had echt 100 kleuren in mijn onderbroek maar deed het toch. En na de eerste keer kon ik alleen maar zeggen hoe ontzettend tof het was. Wat een mega gave ervaring, zeker een aanrader om een keer te doen!

Koken

Vroeger dacht ik dat koken alleen bestond uit aardappels en groente koken en vlees bakken. Niet heel veel aan als je het mij vraagt. Maar tegenwoordig weet ik wel beter. Je kunt helemaal los gaan in de keuken en de meest lekkere dingen maken. Met andere woorden, dat vind ik wel leuk. Ik vind het heerlijk om in de keuken te gaan en weer iets nieuws te proberen en dan te ontdekken dat het ook nog super lekker is. Gelukkig kan ik die recepten dan weer op mijn blog gebruiken!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. haha heerlijk dat stukje over de kinderen, en ja geef je gelijk lol kids zijn stront vervelend en daarom ook fijn als ze weer lekker met pa en ma mee naar huis gaan :P

  2. Ghihi leuke lijst! Ik heb zelf ook vliegendst… kan je aangeven welke druppels je neemt?
    En die reistablet werkt kalmerend bij jou of gebruik je die voor misselijkheid?
    Groet en bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *