Dingen die ik nog graag in huis zou willen hebben

Dingen die ik nog graag in huis zou willen hebben

We zijn nog altijd druk bezig met ons huis (alles gaat in slakken tempo, maar we komen er zeker wel). Aangezien alles nog lang niet af is valt er nog genoeg te wensen. Maar wat zijn nou de dingen die in heel erg graag in huis zou willen hebben?

Dingen die ik nog graag in huis zou willen hebben

Een bad in de badkamer

Iets wat echt bovenaan mijn lijstje staat is een bad. In het vorige huis had ik eindelijk na 20 jaar zeuren een bad. Bij mijn ouders hadden we er nooit eentje en ik wilde zo graag altijd een bad. In ons huurappartement hadden we een bad laten plaatsen en hier was ik meerdere keren per week in te vinden. Hopelijk komt er toch ooit weer eens een bad in onze (nieuwe) badkamer.

Dingen die ik nog graag in huis zou willen hebben

Waskamer op zolder

Op zolder hebben we al een kantoor gemaakt, maar we hebben nog een grote ruimte over waar de CV ketel hangt. De kamer is 2,5 bij 6 meter en ik zou het heerlijk vinden hier de wasmachine en droger (die hebben we nu niet) neer te zetten. Een mooi aanrechtblad hier boven te plaatsen om de was op te vouwen. Hier kan ook meteen de strijkplank staan en handige kasten voor beddengoed en dergelijke. Ideaal!

Dingen die ik nog graag in huis zou willen hebben

Loungeset voor in de tuin

Iets wat ook nog hoog op mijn lijstje staat is een Loungeset voor in de tuin. We hebben nu een simpele tafel met tuinstoelen maar dat zit toch niet zo lekker als een bank. Het is wel handiger om van te eten of iets dergelijks, maar we hangen toch meer in de tuin dan dat we eten of werken. Een mooie loungeset is dus zeker welkom. Binnenkort dus maar eens kijken of we er eentje met flinke korting kunnen kopen.

Dingen die ik nog graag in huis zou willen hebben

Opengebroken keuken

We hebben een jaren ’60 huis en daar zit de keuken nog apart van de woonkamer. Handig met vieze luchtjes en dergelijke, maar in de toekomst zou ik de muur van de keuken naar de woonkamer toch wel graag willen open breken. Ik denk dat het een stuk ruimtelijker staat. En dan een nieuwe strakke witte keuken is ook wel mooi meegenomen.

Dingen die ik nog graag in huis zou willen hebben

Eiken vloer in de woonkamer

Een echte eiken vloer vind ik echt ontzettend mooi en zou ik dan ook graag in de toekomst (als we bovenstaande plannen hebben uitgevoerd) willen hebben. Ik vind een lichte eiken vloer met een white wash erg mooi. Ik heb alleen geen idee of ik gewoon wildverband wil of een visgraat vloer. Vind een visgraat heel erg mooi, maar vraag me af of het niet een heel erg trend dingetje is.

Binnenkijken in ons huis – de beneden verdieping

Nieuwe deuren boven

Beneden hebben we overal al mooie nieuwe deuren met glas, maar boven hebben we nog van de ouderwetse deuren met een raampje er in, verschrikkelijk. Ik zou boven dus ook mooie deuren willen hebben. Dezelfde als die we beneden hebben alleen dan helemaal dicht in plaats van met glas. Denk dat het er meteen een stuk chiquer uit ziet.

Dat zijn eigenlijk de dingen die mij het meest branden om te vervangen of aan te schaffen in ons huis. Natuurlijk wil ik ook een inloopkast, overal nieuwe kunstof kozijnen, shutters voor de ramen en ga zo maar door. Voorlopig blijft het nog lekker sparen. Wat zouden jullie nog graag aan of in je huis willen hebben?

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  chucky1012
  17 augustus 2019 at 23:15

  Leuk om nog veel te willen veranderen aan jullie huis…..

  Xoxo

 • Reply
  Chelsey
  18 augustus 2019 at 16:28

  Hoi aranka

  Ik heb drie weken terug een nieuwe loungeset (antraciet riet en antraciete kussens) in een L- vorm gekocht voor €250 euro. Met een hocker erbij…. bij de outlet van de Karwei. Neem daar eens een kijkje

 • Reply
  Melanie
  19 augustus 2019 at 11:59

  Hallo Aranka, ik lees je blog dagelijks maar reageer eigenlijk nooit. Wij zijn al een tijdje op zoek naar mooie en betaalbare deuren voor beneden. Ik vind je deur er erg mooi uitzien op de foto. Mag ik vragen waar jullie zijn geslaagd voor de deuren?

  • Reply
   Aranka
   19 augustus 2019 at 12:02

   Die zijn van de Gamma! Volgens mij zijn ze van Cando of Lundia. Je ziet ze sowieso wel in het showgedeelte (zijn wel maatdeuren dus je moet ze bestellen).

   • Reply
    Melanie
    19 augustus 2019 at 15:29

    Dankjewel! Dan ga ik daar zeker kijken. Maatwerk hebben we waarschijnlijk sowieso nodig. Hebben een huis uit 1890 en bijna niets heeft standaardmaten, haha.

  Laat een reactie achter