Search
Close this search box.

Deze kleur ondergoed draag je onder witte kleding

Witte kleding is prachtig, alleen je wilt niet dat je ondergoed doorschijnt. Tenminste, vooral niet de kleur daarvan. Daarom is de vraag ook vraag, welke kleur ondergoed draag je onder wit? Ik zal je alvast uit de brand helpen, witte onderbroeken en BH’s moet je in ieder geval niet onder witte kleding dragen. Welke kleuren dan wel? Dat vertel ik je in dit artikel!

Bron afbeelding: Shutterstock

Welke kleur ondergoed draag je onder witte kleding?

Onder witte kleding wordt meestal huidskleurig of beige ondergoed aanbevolen, omdat dit minder zichtbaar is dan ondergoed in andere kleuren. Je kan ook voor een roze, grijze of rode kleur ondergoed of body’s kiezen. Zeker als je zelf ook een lichtere huidskleur hebt is grijs of roze prima. Het ondergoed van LASCANA is een favoriet van mij, ze hebben ontzettend veel keuze en daarnaast is het ook nog eens heel erg goed betaalbaar.

Heb je een donkere huidskleur? Dan kun je ook prima rood dragen. Dit zijn niet de meest ideale kleur zoals beige, maar zal een stuk minder opvallen dan andere kleuren.

Wit ondergoed kan onder witte kleding soms zichtbaar zijn, omdat het kan doorschijnen en het een groot contrast geeft met de huid. Donker ondergoed, zoals zwart, blauw of andere felle kleuren, zal meestal wel goed zichtbaar zijn onder witte kleding.

Pas op met strak ondergoed en kant

Goed, je weet nu dat je het beste huidkleurige, beige of roze ondergoed kan dragen onder witte kleding. Dit zijn de kleuren die het minst opvallen onder witte kleding. Maar je wilt natuurlijk ook niet dat je ondergoed opvalt onder je kleding doordat het bijvoorbeeld te strak zit of de kanten randjes. Ook hier zijn oplossingen voor.

Denk daarbij aan naadloos ondergoed, vaak vind je naadloos ondergoed in huidskleurige tinten waardoor je ondergoed helemaal niet opvalt. Ideaal aan naadloos ondergoed is dat je randen van je slips niet opvallen. Handig in een strak jurkje of een soepel of licht stofje wat vaak net even wat meer tekent.

Zelfklevend ondergoed

Wil je echt onzichtbaar ondergoed dragen en maakt daarbij de kleur ook niet meer uit? Tegenwoordig heb je zelfklevend ondergoed in een beige tint die je gewoon op kunt plakken. Denk daarbij aan boob tape en zelfklevende slipjes. Zo weet je echt zeker dat er geen ondergoed te zien valt. Alleen of je jezelf er prettig bij voelt is een ander verhaal. Boob tape vind ik nog wel een goede oplossing, maar het zelfklevende slipje skip ik.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *