Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Deze dingen had ik nooit willen weten

Deze dingen had ik nooit willen weten

Soms lees of hoor je wel eens gekke dingen die je liever niet had willen weten. Weet jij waarom je rode ogen hebt na het zwemmen of waar muggen hun eitjes leggen in je slaapkamer? Op al deze gekke vragen geef ik antwoord. Het is aan jou of je verder leest of niet.

Muggen leggen eitjes in je glas water

In de zomer heb ik vaak een glaasje of flesje water naast mijn bed staan om ’s nachts even wat van te drinken vanwege de warmte. Alleen nou zag ik laatst een nieuwsbericht langskomen dat je moest oppassen met je glas water dat de muggen daar eitjes in kunnen leggen… Je snapt wel dat ik geen glas water meer naast mijn bed heb staan.

Hoe een plaats delict wordt schoongemaakt

Laatst kwam ik toch zo iets bijzonders tegen op YouTube, een kanaal genaamd de Frisse Kater. Dit is een schoonmaakbedrijf dat het smerigste schoonmaakwerk doet zoals zelfmoordplekken, plekken waar lijken enorm lang hebben gelegen en ga zo maar door. Het was te smerig om naar te kijken, maar omdat het zo boeiend was bleef ik maar kijken.

Bedwantsen in je hotelbed

Ik had serieus nog nooit van bedwantsen gehoord (sorry alvast als jij dat ook nog nooit had). Maar ik vertelde een verhaal over vakantie en mijn schoonmoeder begon meteen over bedwantsen. Of ik die daar misschien gezien had of last van had gehad. Ik keek haar een beetje schaapachtig aan van wat ze nou bedoelde en ging dus Googlen. Had ik dat maar nooit gedaan want ik kan vanaf nu niet meer normaal in een hotelbed liggen.

Een in het half jaar je bed verschonen

Ik ben fan van schone lakens en was elke week mijn beddengoed, maar wist je dat 1 op de 14 Nederlanders hun beddengoed maar een keer in het half jaar verschoont? Ik hoop dan dat dit over het logeerbed gaat.

Ontlasting op je tandenborstel

Deze is echt ook heel erg fijn. Wist je dat de wc in je badkamer een grote bron van bacteriën is? Bacteriën van je grote boodschap blijven na het doorspoelen in de lucht hangen en kunnen tot wel 6 meter ver komen. Jij mag raden waar mijn tandenborstel staat…

Doe jezelf een pleziertje

Wist je dat 1 op de 400 mannen zichzelf kan bevredigen? En nee, dan hoef je geen rib te laten verwijderen. Je moet alleen wel extreem lenig zijn en groot geschapen zijn. Lucky you als je dat hebt als man zijnde.

Licht uit vanwege nood

Altijd al afgevraagd waarom het licht tijdens het landen en opstijgen uit is in een vliegtuig? Dit is omdat de meeste ongelukken tijdens de landing en het opstijgen gebeuren. Het zorgt ervoor dat je ogen alvast gewend zijn in het donker mocht er echt een keer nood zijn en alle lichten uit zijn. Fijn idee wel, ik zit nog relaxter in het vliegtuig. #not

Rode ogen na het zwemmen

Dat chloor pikt hè, vandaar die rode ogen! Ja jongens, laten we dat maar geloven. Helaas komt het niet door chloor maar door urine. De volgende keer dat je dus met rode ogen uit het zwembad komt kun je zeggen dat er lekker veel in gepiest was… Dit onderzoek vertelt hoe het echt zit.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Haha, hier zaten wel een aantal “Iehw!”-momenten tussen. Ik had nog een glas water van gisteren staan, maar ik geloof dat ik dat acuut door de gootsteen ga spoelen ;)

  2. Weet niet hoe groot die muggeneitjes zijn maar muggenlarven zie je heel goed in water.
    Wat ik nooit had willen weten is dat je bij narcose niet meer zelfstandig ademt maar beademd wordt ?

  3. Ik las een keer ergens dat sommige mensen in hotels hun ondergoed “uitwassen” door ze in de waterkoker te doen. Ik gebruik dus echt nooit meer de waterkoker op een hotelkamer!

  4. Nou, geloof me als je hotelbed bedwantsen heeft, dan weet je het wel! Ik heb bij de receptie gewerkt van een Hostel. Die dingen zijn superhardnekkig en als je ze eenmaal hebt gehad kom je er nooit helemaal goed meer van af. Ze bleven maar terug komen en de arme gasten zaten onder de bulten en ze kwamen er in de nacht ook uit gekropen..

    Ik durfde de kamers ook niet meer in, want ik was als de dood om er per ongeluk 1 mee naar huis te nemen :/

  5. Ahhh veel dingen wist ik al behalve de wc op badkamer. Heb echt een bedwants trauma omdat ik daar ooit dag in aanraking mee te zijn geweest.. (niet zo want anders was ik er nog niet van af) maar ik trek dus altijd de lakens los en bestudeer matrassen in hotels en zet koffers op een verhoging en dicht.. haat het zo erg maar kom er niet vanaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *