Zoek
Sluit dit zoekvak.

Deze beauty producten heb ik afgelopen maanden opgemaakt

Deze beauty producten heb ik afgelopen maanden opgemaakt

Er zijn weer heel wat maanden voorbij gegaan wat betreft mijn laatste opgemaakt update. Ik spaar nog steeds netjes mijn opgemaakte producten op, maar omdat ik niet heel veel verschillende producten meer gebruik, maak ik niet zo heel veel meer op. Maar voorraadje met opgemaakte producten was weer behoorlijk groot dus tijd voor een artikel met een update wat ik er nou écht van vond.

Deze beauty producten heb ik afgelopen maanden opgemaakt

Haarproducten

Ik was elke dag mijn haar, dus haarproducten vliegen er hier wel doorheen. Deze keer maakte ik de Guhl Positive Hair Vibes Only shampoo en conditioner op. Ik vind Guhl altijd een heel erg fijn merk en deze twee producten vond ik ook erg fijn. Het ruikt lekker, maakt mijn haar goed schoon en zacht. Aanraders!

Daarnaast maakte ik ook de shampoo en conditioner van Maria Nila op, een voor mij onbekend merk. Maria Nila is een salonmerk dat wat meer kost. Een fles kost net iets meer dan een tientje, best prijzig dus. Maar eerlijk? Ik vond de producten helemaal niet fijn. De ruiken heerlijk en maken mijn haar ook lekker zacht, maar schoon wordt het niet. Na het wassen had ik altijd vettige plekken op mijn achterhoofd en achter mijn oren. Zonde, dat heb ik met andere producten niet. Nee, ik zou dit niet weer kopen.

Als laatst maakte ik ook nog een Nature Box shampoo bar op. Ik vind de Nature Box haarzepen erg prettig en het werkt prima. Wel jammer dat je er nog wel een conditioner naast moet gebruiken.

Deze beauty producten heb ik afgelopen maanden opgemaakt

Doucheproducten

Voor onder de douche maakte ik twee producten op. Producten die ik nog had liggen en niet heel snel zou pakken omdat de geuren niet mijn favoriet zijn (maar ook zeker niet vies). De HEMA Cucumber Shower Gel maakte ik op, een normale shower gel met een frisse geur van komkommer. Lekker, maar niet bijzonder.

Daarna maakte ik ook nog de Dove Powered by Plants Oil Body Wash op met de gember geur. Ik ben niet echt een fan van de gember geur. Maar deze was wel lekker kruiderig en de olie was lekker voor de koude winterdagen waarbij mijn huid wel wat extra verzorging kan gebruiken.

Deze beauty producten heb ik afgelopen maanden opgemaakt

Geurstokjes

Voor in huis maakte ik deze geurstokjes van Rituals op. Het is de geur Anahata (volgens mij was dat een limited edition). Ik vond hem lekker, maar zeker niet een van de lekkerste geuren van Rituals. Hij is best scherp en kruiderig. Wel fijn is dat je heel erg lang doet met zo’n grote fles.

Deze beauty producten heb ik afgelopen maanden opgemaakt

Skincare producten

Voor het gezicht heb ik ook behoorlijk wat producten opgemaakt. Als eerste twee cleansers. Eentje van het merk Comfort Zone, de Essential Face Wash. Een vrij prijzige cleanser van bijna 30 euro. Ik heb er een hele tijd mee gedaan en vond hem fijn. Hij verwijderde goed mijn make-up, maar verder vond ik hem niet echt bijzonder. Zou hem daarom niet weer kopen. Daarna maakte ik de Cetaphil Milde Huidreiniger op. Cetaphil is een nieuw merk waar ik benieuwd naar was en deze reiniger scheen heel fijn te zijn. Ik vond hem fijn, hij verwijderde makkelijk mijn make-up en had er eigenlijk niets op aan te merken. Beide producten lieten mijn huid trouwens niet trekkerig achter.

Ook maakte ik weer een Vichy Mineral 89 Booster op. Ik denk dat dit al mijn derde of vierde verpakking is. Ik vind dit product echt fantastisch. Ik gebruik het als gewone moisturizer en voor mijn vette huid is dat echt voldoende. Het trekt super snel in en laat geen vervelend laagje achter. Echt een aanrader wat mij betreft, check hier mijn review.

Een ontzettend populair merk is The Ordinary. Ik bestelde eens heel wat producten, waaronder deze toner. De The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution. Hij prikte best wel op mijn huid waardoor ik dacht dat het effectief was. Maar in praktijk merkte ik eigenlijk weinig van deze toner. Ik wou dat ik kon zeggen dat ik het weer zou kopen, maar dat doe ik niet.

Deze beauty producten heb ik afgelopen maanden opgemaakt

Overige producten

Sinds ik bij Therme heb gewerkt is dit mijn favoriete deodorant geworden. Ik heb al heel wat verpakkingen opgemaakt. De Therme 0% Zero Roll-on deodorant bevat geen gekke ingredienten en ruikt nergens naar. Hij vlekt niet en werkt goed tegen nare geurtjes (ik ruik mijzelf nooit). Echt een aanrader!

Met de MAC Fluidline Brow Creme heb ik echt jaren gedaan. Ik kocht hem ooit in Groningen toen ik nog met mijn ouders mee op vakantie ging en hij is nu pas op. Nou moet ik wel toevoegen dat ik hem denk ik het afgelopen jaar elke dag heb gebruikt, daarvoor af en toe. Fijn product, brengt makkelijk aan en een mooie kleur. Ik heb hem niet opnieuw gekocht omdat ik ook erg benieuwd was naar de producten van Anastasia, die gebruik ik dus nu.

Als laatst mijn favoriete droogshampoo. De Andrélon Big Volume Droogshampoo is mijn favoriete droogshampoo. Maakt vette lokken weer fris, geeft veel volume en laat geen witte waas achter. Ook zeker een aanrader!

Deze beauty producten heb ik afgelopen maanden opgemaakt

En dat waren mijn opgemaakte producten. Echte aanraders wat mijn betreft zijn:

  • Vichy Mineral 89 Booster
  • Andrélon Big Volume Droogshampoo
  • Therme 0% Zero Roll-on deodorant
  • Rituals geurstokjes

Voor de rest vond ik de meeste producten fijn, maar zou ze niet perse weer opnieuw kopen. Hebben jullie de laatste tijd fijne producten opgemaakt die je zo weer zou kopen?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

  1. Oh wat lees ik jouw recensies toch graag. Omdat ik het ALTIJD met je eens ben, zo fijn! Zo weet ik dankzij jou welke mascara’s goed zijn en welke ik niet hoef te proberen; we hebben dezelfde eisen. En met die shampoo van Maria Nila had ik precies dezelfde ervaring; het leek wel of ik m’n haar helemaal niet gewassen had. Dus dank voor je tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *