Demak’up vloeibare reinigingslijn

Demak’up, we kennen het allemaal van de watjes en reinigings doekjes. Maar Demak’up heeft iets nieuws, namelijk een vloeibare reinigings lijn! En dat vind ik echt een meer waarde voor het merk zelf, want de watjes zijn behoorlijk prijzig en je kan ze overal wel goedkoper vinden. Maar deze vloeibare reinigings lijn is tegen een goede prijs verkrijgbaar en het ziet er echt ontzettend leuk uit! Ik heb ze de afgelopen 2 weken elke ochtend en avond getest voor jullie en heb er een duidelijke mening over!

Als eerst de verpakking, die ziet er hartstikke leuk en aantrekkelijk uit. Duidelijk het merk in beeld wat meteen je aandacht trekt en een bol katoen van de katoen plant. De katoen bol staat erop omdat in elk reinigings product al het goede van de katoenplant verwerkt zit, klinkt goed toch? Ook staat er duidelijk op elke verpakking aangegeven wat erin zit. Namelijk een tonic, reinigings melk of een reinigings gel. De flessen zijn mooi lang en smal zodat ze niet al te veel ruimte innemen, wat is erg fijn vind. Ook hoe je het product eruit moet krijgen is over na gedacht! Er zit een handige druk knop op zodat je het er makkelijk, hygiënisch en gedoseerd uit kan krijgen. Over de verpakking ben ik zeker te spreken!

Zoals ik al eerder zei heeft Demak’up dus 3 nieuwe producten uitgebracht! Een tonic, reinigings gel en een reinigings melk. Ik begin met de tonic. Ik moet trouwens wel even zeggen dat alle product echt heerlijk ruiken. Ze hebben niet een sterk aanwezige geur maar heel heerlijke subtiele geur.

In elk nieuw reinigings product van Demak’up zit het antioxidant Phyto-Bourgeon verwerkt. En dat is een concentraat dat zorgt ervoor dat je beschermd bent tegen vrije radicalen. Je denkt nu vast, wat zijn vrije radicalen. Ik zal het jullie even kort uitleggen. Vrije radicalen zijn zeer agressieve stoffen die als bij-product van normale processen in het lichaam ontstaan. Vrije radicalen zijn gevaarlijk wanneer ze in overvloed aanwezig zijn. Ze veroorzaken dan oxidatieve schade aan de cellen en weefsels van het lichaam. Met andere woorden die wil je niet hebben, fijn dus dat Demak’up hier aandacht aan besteed!

Water van de witte bloesem van de katoenplant zorgt voor extra frisheid in deze tonic. Ook is het product met vitamines verrijkt om je huid een heerlijke boost te geven. Deze tonic is een micellaire tonic en dat houdt in dat de moneculen in deze tonic in staat zijn om vettige onzuiverheden van de huid en de make-up op de te nemen. Dus ook als je geen make-up gebruikt is dit een zeer geschikte tonic om je huid ’s avonds mee schoon te maken en de vette huidcellen van je af te halen!

Op het pers event mochten we natuurlijk de producten testen om onze make-up mee af te halen. Ik begon enthousiast met tonic mijn make-up eraf te boenen. Maar het deed gewoon pijn, wat prikte deze tonic zeg. Het leek wel of mijn huid in de fik stond en ik was volgens mij niet de enige die hier last van had. Thuis durfde ik hem eigenlijk niet te gebruiken. Maar om hier toch een goed oordeel over te kunnen geven greep ik toch maar naar de tonic. Huiverend deed ik het op een watje en begon op mijn gezicht te boenen, dit maal nergens last van. Hij haalde keurig mijn make-up eraf zonder dat ik last had van een vervelend prik gevoel, in tegendeel ik voelde helemaal niks. Ook met mijn lenzen in heb ik nergens last van. Ik gebruik hem nu elke dag en vind hem ontzettend fijn, hij haalt ontzettend goed mijn make-up eraf en laat een heerlijk zachte en niet trekkende huid achter.

Micellaire Tonic Fris – € 4,89

In dit product zit ook het antioxidant Phyto-Bourgeon verwerkt. Daarnaast zit er ook nog eens een extract van de witte bloem van de katoenplant in die voor de extra zachtheid van het product zorgt. Ook is de melk verrijkt met een verzachtend katoenzaadolie zodat de melk heerlijk en vooral ook soepel over de huid heen glijdt.

Over dit product ben ik erg te spreken. Ik heb het nooit over op reinigings melken, ik weet niet waarom maar het trok me gewoon niet. Bij deze neem ik het helemaal terug want ik vind het echt een heerlijk product. Het haalt goed de make-up weg, het ruikt ook nog eens erg prettig en mijn huid voelt na het afhalen van de make-up echt heerlijk zacht aan. Ik vind dit echt een heerlijk product om te gebruiken. Het irriteert me totaal niet, ook niet als ik mijn ogen aan het schoonmaken ben met mijn lenzen in. Wat me ook meteen opviel is dat je maar een beetje nodig hebt van dit product. Het is dus ook nog eens zeer zuinig in gebruik!

Reinigings melk Smeuïg – € 4,89

En dan zijn we alweer bij het laatste product aangekomen namelijk de Reinigings gel. Deze gel moet je in samenwerking met water gebruiken. Maak de huid eerst nat en breng dan wat gel aan op de huid. Masseer tot je een heerlijk schuim hebt om je huid tot in de diepte te kunnen reinigen. De gel vitaliseert je huid met het extract van het katoenblad. Ook in dit product is het antioxidant Phyto-Bourgeon verwerkt.

Na deze andere 2 toppers was ik wel heel benieuwd naar deze, alleen ik ben nooit zo een fan van de gels. Het is me veelte veel werk en vind het niet echt handig. Maar toch testte ik hem uitgebreid voor jullie uit! Ik maakte mijn gezicht nat en begon de gel lekker in de masseren, wat goed erg goed en prettig ging. Tot dat ik bij de ogen kwam. En wat deed dat pijn en prikte dit zeg, echt geen fijn gevoel. Ik heb de hele avond met rode en tranende ogen rond gelopen. Met andere woorden een fijn product voor op het gezicht maar echt niet bij de ogen gebruiken. Voor de rest haalt hij echt ontzettend goed mijn make-up weg, maar voor de ogen moet ik echt een ander product gebruiken.

Reinigingsgel Schuimend – € 5,89 

melk – gel – tonic

Deze zacht geparfumeerde reinigingslijn met het beste van de katoenplant is dus een succes in mijn ogen. Maar deze lijn meer dan alleen het schoonmaken van de huid. Ze zijn ook nog op vier andere gebieden erg effectief.

 • De huid op een zachte manier ontdoen van onzuiverheden
 • De huid op een natuurlijke manier verzorgen
 • Het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid bevorderen
 • De doeltreffendheid van huidverzorgingsproducten stimuleren.

Ik ben dus erg tevreden met de producten van Demak’up. Ze zijn voor een goede prijs te kopen en bieden daarvoor een uitstekende kwaliteit en denken aan meer dingen dan alleen schoonmaken. Als deze producten op zijn ga ik zeker weer de tonic en de reinigings melk halen.

De producten liggen eind oktober in alle drogisterijen, nog even wachten dus!

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reply
  Paola
  11 oktober 2011 at 08:01

  Ik ga hier ook maar eens wat van proberen! Ze klinken erg fijn!

 • Reply
  Mandy
  11 oktober 2011 at 08:53

  De producten zijn erg fijn! soms prikt de tonic in mijn ogen…

 • Reply
  Chantal
  11 oktober 2011 at 09:16

  Goede review, ik vind de producten ook erg fijn!

 • Reply
  Nannick
  11 oktober 2011 at 14:03

  Nice! :D

 • Reply
  Amber
  11 oktober 2011 at 14:27

  Klinkt erg goed! Misschien ook eens proberen!

 • Reply
  Laura
  11 oktober 2011 at 15:27

  Goede review!

  FAB. Fashion Art & Beauty

 • Reply
  charile
  11 oktober 2011 at 16:01

  Klinkt goed :D

 • Reply
  pamela
  11 oktober 2011 at 16:10

  Een reinigingsgel is ook niet voor je ogen bedoeld.
  Verder lijken het mij fijne producten.

 • Reply
  LottedeJ
  11 oktober 2011 at 16:20

  Fijne, uitgebreide review! Ik mis alleen de conclusie, aan het einde.

 • Reply
  Miranda
  11 oktober 2011 at 16:39

  lijken me fijne producten.

 • Reply
  willemijn
  11 oktober 2011 at 18:13

  ik ga de tonic denk ik maar kopen

 • Reply
  Cynthiiaa
  11 oktober 2011 at 20:37

  Ze lijken mij erg fijn, vooral de gel. :)

 • Reply
  Joyce
  11 oktober 2011 at 22:04

  Ik ben zo blij om te horen dat de allergische reactie wegtrekt, dan ga ik me er toch maar aan wagen, ik durfde helemaal niet.

 • Reply
  Kim
  12 oktober 2011 at 09:31

  Ik ga deze ook maar eens proberen, ziet er goed uit!

 • Reply
  xx_Patries_xx
  12 oktober 2011 at 14:50

  ziet er goed uit hoor, ben benieuwd naar de melk

 • Reply
  Hilde
  12 oktober 2011 at 18:35

  Het kan zijn dat ik me vergis, maar ik dacht dat een tonic was om de laatste restjes make-up te verwijderen i.p.v al je make-up er mee te verwijderen?

  • Reply
   Aranka
   12 oktober 2011 at 18:52

   Ja, dat dacht ik ook altijd. Maar je kan ook prima hier je make-up ermee afhalen!

 • Reply
  Beauty Treasures
  14 oktober 2011 at 19:30

  ik ben benieuwd!

 • Reply
  Caro
  9 april 2012 at 14:18

  Voor mij NOOIT geen Demake’up meer want heb een mega allergische reaktie gehad op de FEEL PURE watjes wat me een bezoek aan de huisarts heeft gekost en nu twee maanden later heb ik nog last van schilfers en een droge huid. En Demake’up doet zich ermee af met een VVV bon van 10 euro waar je nog geen potje creme voor kunt kopen, schandalig!!

 • Laat een reactie achter