Demak’up persevent + shoplog!

Volgens mij was gisteren elke Beautyblogger er wel bij, namelijk bij het Demak’up pers event met Lieke van Lexmond! Het was echt een ontzettend leuke dag en heb echt geweldige mensen ontmoet, in de hoop dat ik ze zeker vaker tegen ga komen! Ik had ’s ochtends met Kim afgesproken op Utrecht centraal om even bij de V&D te neuzen omdat er natuurlijk een geweldige prijzen circus actie was bij de Sephora en daar hebben we natuurlijk wat dingetjes geshopt die je in het filmpje kan zien. Ik heb echt een onvergetelijke dag gehad en hoop alle lieve bloggers snel weer te zien!

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reply
  Mandy
  25 september 2011 at 08:43

  Leuk om jou filmpje te zien;)

 • Reply
  Helen
  25 september 2011 at 10:23

  Leuke spulletjes had je geshopt zeg :D
  Leuk filmpje heb je gemaakt van het event :)

 • Reply
  Kim
  25 september 2011 at 10:34

  Yahh leuk! Het filmpje is echt heel leuk geworden! Ik moet nog even denken of ik er een artikel over ga maken, maar anders verwijs ik ze lekker naar jou filmpje…dan zeg ik…kijk bij 5.30 daar zit ik hahah

  De MAC body and face foundation die ze hadden gebruikt vond ik niet echt een succes, werd gruwelijk vettig, in de trein had ik het gevoel dat mijn gezicht helemaal vettig en glimmend was.

  Ik ga dadelijk lekker naar buiten om foto’s te maken van mijn geshopte spullen! Was erg gezellig tot snel weer!

 • Reply
  Joyce
  25 september 2011 at 12:14

  Hahaha, wat ben ik toch een oen he? En maar lachen en niet door hebbend at je aan het filmen bent. Het was wel hartstikke gezellig, je bent een lieverd!

  • Reply
   Aranka
   25 september 2011 at 18:31

   Niet, jij bent een schatje!

 • Reply
  Lisanne
  25 september 2011 at 12:30

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik jou eerst niet kende, nouja, je blog niet. Maar ik was gisteravond benieuwd naar filmpjes van het event dus ik ging ze bekijken op Youtube, en zo kwam ik op jou blog terecht! {Ik was namelijk gisteren ook op het event!}

  Jammer dat ik je niet eerder kende! Maar ik vind je blog nu al heel erg leuk en echt een leuk filmpje heb je!

 • Reply
  Daniëlle
  25 september 2011 at 13:16

  Leuke dingen heb je geshopt Aranka! Je filmpje vind ik erg leuk om te zien. Herkende de meeste bloggers die ik er in zag wel :) Foto’s maken was inderdaad erg moeilijk, mijne zijn bijna allemaal mislukt.. Vond het echt een onwijs leuke ervaring! :)

 • Reply
  Nannick
  25 september 2011 at 13:23

  Leuk filmpje en leuke spullen heb je gekocht!

 • Reply
  LottedeJ
  25 september 2011 at 15:42

  Leuk! Niet elke beautyblogger was er bij, helaas :( Het zag er echt super gezellig uit! Leuke dingen heb je gekocht trouwens.

 • Reply
  roos
  25 september 2011 at 17:18

  Je hebt leuke dingetjes gekocht. Ik vond het trouwens ook een erg leuk event! :)

 • Reply
  Cynthiiaa
  25 september 2011 at 20:15

  Leuke shoplog! Het zag er zeker gezellig uit!

 • Reply
  Miranda
  25 september 2011 at 20:33

  Leuke aan koopjes, en het ziet er uit als een gezellig event.

 • Reply
  Alyssa
  25 september 2011 at 20:34

  Wat een leuk filmpje! Helemaal top meis! Vond het erg leuk om je een keer in het echt te zien :)!

 • Reply
  Harriette
  26 september 2011 at 12:05

  Na het event zijn ik en nog een paar ook nog wezen shoppen, ik heb ook die MAC Lip Erase gekocht! Jammer dat hij alleen in Amsterdam verkrijgbaar is.

 • Reply
  Evelien
  6 oktober 2011 at 13:43

  Ohhhh god ik zie eruit als kneus >_< haha.. leuk filmpje heb je ervan gemaakt hoor :) was zeker een leuke dag!

 • Laat een reactie achter