Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Demak’Up Expert Range

 photo Demakup-Expert_zps9c8d0fe8.png

Vind jij het ook lasting om je waterproof of long lasting make-up goed te verwijderen? Je bent heus niet de enige, want ik vind het ook altijd een ramp. Gelukkig is dit een stuk makkelijker met goede producten. Demak’up komt daarom nu met een nieuwe Expert lijn die je helpt makkelijk long lasting en waterproof make-up te verwijderen!

 photo Demakup-Expert1_zps240e7df8.png

Demak’up heeft iets wat niet alle andere wattenschijfjes niet hebben, een unieke honingdraadstructuur in hun producten. Door dit reliëf kun je veel gemakkelijker de make-up van je gezicht verwijderen op een milde manier, want de producten van Demak’up zijn ook nog eens heerlijk zacht. De Expert wattenschijfjes bestonden al een tijdje maar nu worden er nieuwe Expert reinigingsdoekjes en oogmake-up remover pads aan toegevoegd! En zal ik je een klein geheimpje verklappen, alle producten zitten nu in mijn dagelijkse reinigingsroutine!

 photo Demakup-Expert2_zps09618282.png

Demak’Up Expert Wattenschijfjes – € 1,52

Ik ben groot fan van deze wattenschijfjes, ze zijn lekker dik, hebben een duidelijk voelbare structuur waardoor je gemakkelijk je long lasting of waterproof make-up eraf kan halen omdat het als het ware een beetje schuurt op de huid – waar je trouwens niets van voelt omdat ze watjes zo lekker zacht zijn -. Ik heb al 4 zakjes versleten en vind ze echt geweldig om te gebruiken thuis in combinatie met een fijn reinigingsproduct. Ik heb altijd moeite met het verwijderen van mijn eyeliner en mascara, maar met deze watjes en een goed reinigingsproduct is het een fluitje van cent!

 photo Demakup-Expert8_zps09770026.png

Demak’Up Expert Maxi Wattenschijfjes – € 2,03

Ook deze wattenschijfjes vind ik geweldig, ze zijn eigenlijk hetzelfde als hierboven maar dan een stuk groter. Daarom vind ik het ideaal om deze wattenschijfjes voor het hele gezicht en hals te gebruiken. Omdat de foundation nogal afgeeft heb ik een lekker groot watje die dat allemaal kan opnemen! Wil je trouwens even niet het de honingdraad structuur schoonmaken? Geen enkel probleem, als je het watje omdraait zit er een gewone vlakke oppervlakte.

 photo Demakup-Expert9_zpsa41d0337.png

Watjes met de honingdraad structuur, je kan het alleen niet zo goed met het licht zien maar het zit er toch echt. Wel wel meer merken hebben een structuur in hun wattenschijfjes, maar in gebruik merk je daar niets van terug of de kwaliteit is gewoon slecht, daar heb ik totaal geen last van met deze producten. En laten we eerlijk zijn, de kwaliteit is echt 10x beter dan de goedkope wattenschijfjes, daarom gebruik ik ze altijd erg graag voor mijn gezicht. Als ze dan even op zijn en ik gebruik weer de goedkope merk ik meteen het verschil!

 photo Demakup-Expert3_zps41b06738.png

Demak’Up Expert Oogmake-up Reiniger – € 3,99

Kant en klare oogreinigerpads vind ik altijd ontzettend handig, thuis gebruik ik liever een wattenschijfje met mijn vaste producten maar onderweg of bij iemand anders gebruik ik graag kant-en-klare producten omdat ik dan niet vanalles mee hoef te nemen. Deze wattenschijfjes ruiken echt heerlijk naar watermeloen en voelen lekker koel aan op de ogen.

 photo Demakup-Expert4_zpsf0b28af4.png

De ingrediënten zijn prima er zitten zelfs verzorgende oliën in! Na het reinigen van mijn gezicht voelt mijn gezicht niet vettig of plakkerig aan en mijn gevoelige ogen met lenzen hebben totaal geen last van deze wattenschijfjes!

 photo Demakup-Expert5_zpsa8f35ffa.png

De wattenschijfjes zijn vochtig, maar niet te vochtig. Ik laat het wattenschijfje eventjes een paar seconden op mijn ogen rusten en wrijf ze daarna schoon. Het watje neemt zonder enige problemen het vuil en make-up mee en laat een mooi schoon oog achter, kijk dat is wat we willen!

 photo Demakup-Expert6_zps74e4dc43.png

Demak’Up Expert Reinigingsdoekjes – € 3,99

We zijn alweer aangekomen bij het laatste en misschien wel fijnste Demak’Up Expert product, de reinigingsdoekjes. Echt ik zweer bij deze doekjes en het zijn serieus de fijnste doekjes die ik ooit gebruikt heb. Ik maak hier elke avond mijn gezicht mee schoon omdat ik ’s avonds nog wel eens lui wil zijn en geen zin meer heb om alles goed schoon te maken. Ik haal daarom even dit doekje over mijn gezicht heen en alles is perfect schoon, en de geur… de watermeloen geur is echt fantastisch!

 photo Demakup-Expert7_zpsc2864cd5.png

Ook deze doekjes bevatten het katoenolie die de huid verzorgt, ook zitten er geen parabenen in, wat de verpakking ook al aangeeft. Wel zit er parfum in wat misschien niet zo prettig is voor de gevoelige huid. Maar het product claimt ook niet dat het geschikt is voor de gevoelige huid, dus dat vind ik niet zo erg. Ik merk er in ieder geval geen irritatie van, ook niet bij de ogen. Ook deze doekjes maken trouwens perfect mijn ogen schoon. De pads net iets beter omdat deze vochtiger en compacter zijn om de mascara en eyeliner te verwijderen.

 photo Demakup-Expert10_zps07314536.png

Ook deze doekjes hebben een toegevoegde honingdraad structuur om het gezicht beter mee te kunnen reinigen. Na het reinigen voelt mijn gezicht heel clean en fris aan zonder te trekken. De doekjes laten ook geen plakkerige of vettige laag achter. Toch maak ik mijn gezicht na het reinigen nog even schoon met een toner om de laatste deeltjes vuil mee te nemen.

 photo Demakup-Expert11_zpsc1878f96.png

Ik ben echt heel erg entousiast over deze Expert reinigingsproducten van Demak’Up. Ze zijn wel wat duurder dan de goedkope wattenschijfjes maar het zeker waard. De wattenschijfjes, pads- en reinigingsdoekjes liggen vanaf juni in de winkels bij de supermarkt en drogist!

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. Ik gebruik eerlijk gezegd gewoon de wattenschijfjes die ik het eerst zie. Meestal van de Primark, als ik daar ben dan neem ik meteen een paar pakken mee. Prima spul, het is maar een wattenschijfje denk ik dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *