Deborah Ultra Liner

Ik had een tijdje geleden een Deborah setje gewonnen, waar deze eyeliner in zat. In de tijd dat ik het gewonnen had vond ik hem echt totaal niet fijn. Ik zag hem van de week weer ergens verdwaald liggen en besloot hem weer eens te testen. En het verbaasde me waarom hij daar eigenlijk lag, want ik vind hem echt super fijn!

Deborah is geen budget merk maar ook geen super duur merk. Het is een beetje te vergelijken met Maybelline maar dan iets goedkoper. Je kan het moeilijk krijgen, maar sommige drogisterijen verkopen het wel. Het is maar een klein flesje, er staat niet op hoeveel erin zit maar het is niet veel. Hij heeft wel een heel lang stokje waarmee je het vast kan houden en dat vind ik erg prettig, het ligt dus fijn in de hand.

De punt is gemaakt van vilt, zodat je makkelijk een strakke lijn kan zetten zonder dat hij lekt of drupt. Hij maakt er geleidelijk een lijntje en dat vind ik erg fijn. Je moet wel voor elk oog er weer opnieuw in dippen, want bij de 2de keer gebruiken wordt hij duidelijk minder intens zwart (zoals je hieronder op de foto kan zien). En ik hou van een intense kleur zwart. Hij trekt echt makkelijk een zwarte lijn.

Hij blijft ook behoorlijk goed zitten, alleen tegen een huilbui en regenbui kan hij niet tegen, dan loopt hij ontzettend snel uit. Daar moet je dus wel goed mee oppassen. Maar als het een gewone dag is zonder rare gebeurtenissen blijft hij echt perfect zitten.

Ik ben echt blij dat ik hem weer gevonden heb en hem opnieuw getest heb want hij bevalt me echt goed!

De Deborah Ultra Liner is te koop voor € 8,45 bij sommige drogisterijen.

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  robin
  4 maart 2011 at 17:40

  ken het merk niet, maar ik ben tevreden met mijn dolly wink eyeliner ^0^

 • Reply
  Silva
  4 maart 2011 at 20:19

  Klinkt goed! Nog nooit eerder van gehoord, maar ik wil altijd wel iets nieuws proberen :)

 • Reply
  Anne
  4 maart 2011 at 22:41

  Ziet er best goed uit! Leuke verpakking ook!

 • Reply
  Eline
  5 maart 2011 at 17:15

  ziet er goed uit!

 • Laat een reactie achter