De Zomer TAG

Terwijl ik dit typ zit ik lekker op het balkon te genieten van het prachtige weer buiten, het is nu echt zomer! Ik had me dit weekend voorgenomen helemaal niets te doen, maar toch kan ik het weer eens niet laten. Ik verzon ter plekke deze TAG over de zomer, gewoon omdat het me wel leuk leek. Kijken en lezen jullie mee?

Wat is het ultieme zomergevoel?

Voor mij hoef je daar niet eens voor op vakantie te zijn. Als ik in Nederland met mijn korte broek en hemdje naar buiten kan met een leuke zonnebril is het voor mij al goed. Natuurlijk moet het zonnetje wel schijnen en het liefst drink ik daar ook nog een ijskoude Liefmans bij. Om het helemaal compleet te maken doen barbecuen we ook nog en bezoeken een strandje.

Van welke zomerse temperaturen hou je?

Doe mij maar elke dag een graadje of 25. Ik ben niet echt een persoon die van hele hoge temperaturen houdt en kan daar ook niet zo goed tegen. 25 graden met een zonnetje is echt perfect.

Wat is je favoriete zomervakantie herinnering?

Dat is alweer heel wat jaren geleden. Rond mijn veertiende zijn we een paar jaar naar Luxemburg geweest om daar te kamperen en ik vond dat echt geweldig. Het was een kleine camping in het dal maar met ontzettend veel Nederlanders met allemaal mijn leeftijd. Ik heb daar echt een geweldige vakantie gehad. Als ik er aan terug denk verschijnt er weer een lach op mijn gezicht, dat is echt zo een vakantie die je nooit meer vergeet.

Thuis blijven of op vakantie gaan?

Dat is een makkelijke, op vakantie gaan natuurlijk. Maar ik moet zeggen dat ik het ook wel heel erg lekker vind om gewoon thuis te zijn en op het balkon te zitten. Maar vakantie geeft me wel een heerlijk vrij en relaxed gevoel. Niets moet en alles mag. Thuis zijn er toch altijd wel weer van die dingetjes die je liever niet doet.

Wat doet jou denken aan het woord zomer?

Lekker weer, gezelligheid, veel vrienden, lekkere en verkoelende drankjes, het samenkomen. Eigenlijk aan alle positieve dingen die de zomer met zich mee brengt. Het is allemaal zo vrolijk en vaak gemoedelijk, daar kan ik alleen maar om lachen. Oh en ik denk dan altijd meteen aan een vriend van ons, die heet Zomer als achternaam, haha.

In de zomer maak je mij gelukkig met…?

Salute ijs! Heel veel Salute ijs! Salute is een ijssalon hier in het centrum van Zwolle en heeft echt het lekkerste ijs ever! Ik kom er niet heel erg vaak – het moet natuurlijk wel bijzonder blijven -, maar het is zo lekker. Mijn favoriete smaken zijn rabarber, yoghurt en aardbei.

Favoriete zomerse uitstapjes?

Als het lekker weer is wil je er natuurlijk op uit gaan. Nu moet ik eerlijk bekennen dat wij dat niet echt heel erg vaak doen. Meestal gaan we naar een plas hier in de buurt of hangen op het balkon of de tuin van onze ouders. Ook vind ik het trouwens alleen al heerlijk om met de cabrio van Danny te rijden op landweggetjes.

In de zomer kan ik niet zonder…

Zonnebrand, water, ijsjes, ventilator, airco … moet ik nog even door gaan? Ik ben gek op de zomer maar kan niet zo goed tegen die hete temperaturen. Het liefst zit ik dan ook lekker bij de airco of ben ik aan het werk bij de Albert Heijn – als het te heet is -. Maar anders graag wat zonnebrand op mijn lichaam in de zon met een lekker drankje.

Beste zomerbestemming

Als ik uit de vakanties mag kiezen in welke landen ik ben geweest, dan is dat Gran Canaria. Het is hier echt heerlijk weer, de prijzen zijn goed, de sfeer is er perfect en het is gewoon een heel erg leuk eiland. Zeker een keer een aanrader om heen te gaan. Ook als het geen zomer is trouwens!

Het lekkerste zomerse gerecht?

Meloen salade met droge ham en mozzarella! Vorig jaar maakte mijn zusje dat voor me en ik vind het zó lekker! Meloen is er natuurlijk alleen echt in de zomer dus dat maakt het voor mij wel echt een geweldig zomers gerecht.

Wat zijn je zomer plannen?

Eigenlijk niet echt heel erg veel meer, maar werken. Ik heb mijn vakantie al gehad dus een vakantie zit er wellicht niet meer in deze zomer. Wel gaan we nog naar Dancetour volgende week – met heerlijk weer – en voor de rest zal het wel lekker veel terrasjes pakken worden, barbecuen, zwemmen in de plas en ijsjes eten. Heerlijk!

Zo, dat was hem dan De Zomer TAG die ik even uit mijn mauw heb geschut. Lijkt het je leuk deze tag over te nemen? Dat mag natuurlijk! Wel zal ik het dan leuk vinden om als bron genoemd te worden! Fijne zomer iedereen en stiekem ben ik wel erg benieuwd naar jullie antwoorden. Als jullie hem ook hebben gedaan op je blog of YouTube kanaal, deel dan even de link, vind ik leuk om te lezen!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reply
  Lucindainwonderland
  28 juni 2015 at 11:17

  Owh wat wil ik graag weer een keertje naar de Salute in Zwolle. Toen ik daar nog studeerde gingen we daar best vaak heen, ze hadden daar cakebeslag ijs, zo lekker! Dit is echt een leuke zomerse tag, ik kende deze nog niet. xxx Lucinda

 • Reply
  debby
  28 juni 2015 at 11:34

  Wat een leuke en blije tag zeg! En jaah Salute :)

 • Reply
  Naomi
  28 juni 2015 at 11:37

  Leuke Tag!

  x

 • Reply
  Tamara
  28 juni 2015 at 11:47

  Geweldige tag! Die ga ik ook overnemen!

 • Reply
  chucky1012
  28 juni 2015 at 11:49

  Leuke tag en fijne antwoorden ;-)

 • Reply
  Marloes
  28 juni 2015 at 11:52

  Wat leuk om te lezen! Leuke foto’s ook!

 • Reply
  Femke
  28 juni 2015 at 11:56

  Leuke tag. Ik hou zelf ook niet van die hele hoge temperaturen.. tenminste, in Nederland dan! Ik kan erg slecht tegen benauwdheid en dat is het in Nederland nogal snel zodra de temperatuur de 28 graden bereikt, oh my..dat wordt nog wat komende week ;-)!

 • Reply
  Simone
  28 juni 2015 at 14:39

  Leuke tag én hele leuke Havaianas op de foto.

 • Reply
  Maaike
  28 juni 2015 at 15:35

  Ah, wat een ontzettend leuke tag om te lezen! Leuk dat we hem mogen overnemen :) Ik krijg ook al gelijk een zomergevoel wanneer je zomerkleding aan kan in Nederland. Een heerlijk ijskoud drankje erbij en het gevoel is al aanwezig :)

 • Reply
  Sofie
  28 juni 2015 at 16:03

  Leuk om te lezen! 25 graden vind ik ook een goede temperatuur, warmer is niet fijn.

 • Reply
  manon
  28 juni 2015 at 16:24

  Wat een leuke tag! 25 graden vindt ik ook een fijne temperatuur.

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  28 juni 2015 at 16:46

  Leuke tag! Ik ben ook dol op ijsjes in de zomer!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Do
  28 juni 2015 at 18:12

  Leuke tag, ik houd ook echt van de zomer <3

 • Reply
  Margot
  28 juni 2015 at 20:20

  Leuke tag! Ik ben ook zo blij dat het komende week echt zomer lijkt te gaan worden!

 • Reply
  Denise
  28 juni 2015 at 20:34

  Leuke tag heb je verzonnen. Ik ga zeker eens dat ijs proberen als ik in Zwolle ben! :)

 • Reply
  Marijke - de beste versie van jezelf
  28 juni 2015 at 20:37

  Leuke TAG, gelijk een nog groter zomergevoel. Mijn ultieme zomergevoel is toch wel een BBQ bij mijn ouders in het tuinhuis, blote voetjes in het gras, heerlijk!

 • Reply
  Bianca
  28 juni 2015 at 21:36

  Oh leuke tag, ik ga hem ook doen met een linkje naar je blog erbij uiteraard :)

 • Reply
  Hanne
  5 juli 2015 at 13:42

  Wat een leuke tag! Ik kon het niet laten om hem ook even in te vullen, met uiteraard een verwijzing naar jouw blog erbij :)
  http://simply-hanne.blogspot.com/2015/07/de-zomer-tag.html

 • Reply
  Carlijn
  26 juli 2016 at 00:59

  Super leuke tag! Ik heb ‘em ook over genomen :)

 • Laat een reactie achter