De vernieuwde Nivea Body lijn

De Nivea bodylotions zijn vernieuwd! Niet alleen het logo dat nu mooi rond is zijn ook de flessen helemaal vernieuwd. De vorm is nu mooi rond in plaats van de rechte verpakkingen die ze eerst hadden. Maar niet alleen het uiterlijk van de body lijn is veranderd, er zit nu namelijk ook Zijdezachte Luchtige Bodycrème, die er eerst niet was. Benieuwd naar de body lijn van Nivea? Ik testte alle producten voor je uit!

In 2013 ondergaat de Nivea Body lijn een volledige transformatie. De flacons krijgen een rondere vorm en zijn voorzien van het herkenbare nieuwe ronde logo. De ronde vormen verwijzen naar het welbekende blauwe Nivea blik. Ik vind dit echt een vooruitgang, eerst vond ik de flessen altijd saai en niet echt wat uitstralen. Nu vind ik ze erg mooi en zien er een stuk aantrekkelijker uit in het schap!

Over de normale bodylotions geef ik even een kleine uitleg, ze zijn eigenlijk allemaal hetzelfde maar opbouwend van een normale huid tot een hele droge huid.

Express Hydration Body Lotion

Dit is de bodylotion voor de normale huid. Een heerlijke dunne lotion die je huid net eventjes wat extra’s geeft in plaats van het niet te verzorgen. Deze bodylotion bevat het Hydra IQ van Nivea, wat ik net al uitlegde. Ook moet deze bodylotion super snel intrekken. De bodylotion is trouwens verrijkt met zee mineralen.

Zoals je kan zien zit er niet veel rare dingen is, een beetje Alcohol en als aller laatste de parfum. Je ruikt inderdaad de bekende Nivea geur, maar voor de rest zit er zeker geen andere sterke geur aan deze bodylotion.

Zoals je kan zien is dit gewoon een hele basic en milde bodylotion, dus echt voor de huid die niet al te veel verzorging nodig heeft maar het wel prettig vind om toch een beetje verzorgd te worden. De bodylotion trekt inderdaad heel erg snel in op de huid.

Smooth Sensation Body Milk

Deze body milk is een tussen liggende body lotion/milk. Hij is niet bedoeld voor de normale huid, want hij geeft iets meer verzorging, maar voor de échte droge huid doet hij eigenlijk ook niet genoeg. De Smooth Sensation is eigenlijk hetzelfde als de Zijdezachte bodycrème maar dan in een milk vorm dus niet zo romig als de crème. De formule is verrijkt met dubbele sheabutter zodat het de huid goed kan verzorgen en natuurlijk het Hydra IQ.

Zoals je kan zien is deze meteen een stuk voedender dan de witte verpakking, de lijst met ingredienten is namelijk een stuk langer. De Parkii Butter staat vrij hoog in het lijstje, dit is dus de shea butter die er in zit. Helaas zitten in deze body milk ook parabenen en alcohol.

De body milk is weer een stuk dikker dan die in de witte fles en voelt ook dikker aan. Ook deze body milk trekt snel in de huid en voelt de hele dag glad en zacht aan, maar laat geen vervelende laag achter op de huid. Net zoals alle andere varianten ruikt deze ook subtiel naar de Nivea lucht.

Nourishing Body Milk

Dit is de variant voor de echte droge huid. Dus dit is de échte verzorger, deze moet alles aan kunnen. Zelf heb ik geen last van een droge huid dus heb het niet echt kunnen testen maar hij voelt qua structuur wel een stuk rijker aan dan de andere twee, dus in verhouding zou het moeten kloppen. Met amandel olie en de Hydra IQ gaat deze body milk je droge huid aanpakken.

Eigenlijk weer hetzelfde liedje als die twee hierboven, steeds weer een wat langere lijst met ingrediënten en weer de parabenen en alcohol. De amandel olie staat vrij bovenaan dus zal zeker wel effect hebben op de huid.

Zoals je kan zien is dit echt de koning van de vier body producten die ik hier bespreek. De andere drie waren nog een beetje doorzichtig maar door deze kan je helemaal niet meer heen kijken, een echte voedende meneer dus deze body milk. Ook op de huid voelt hij iets zwaarder aan en trekt niet zo snel in als de andere twee hierboven, op zich ook niet gek want hij is een stuk zwaarder voor de huid natuurlijk. Maar na een korte tijd is hij toch ingetrokken in de huid en voelt de huid dan ook echt lekker zacht aan. Of hij ook geschikt is voor een echte droge huid weet ik niet omdat ik zelf ook niet iemand kende die een echte droge huid had en hem voor mij kon testen, maar ik denk wel dat hij dat goed kan.

Zijdezachte Luchtige Bodycrème

Dit is het nieuwe product uit de collectie, misschien merk je dat ook meteen wel want hij ziet er natuurlijk anders uit dan de andere verpakkingen. Maar hij is ook anders dan de andere producten. Deze luxe bodycrème is gemakkelijk aan te brengen, trekt snel in en hydrateert de huid diep en langdurig. Hij is ook wat dikker qua stuctuur dan de rest van de bovenstaande bodylotions. Deze heerlijke bodycrème is verrijkt met een dubbele dosis Shea Boter en de exclusieve Hydra IQ technologie. Dat ervoor zorgt dat de huid echt langdurig wordt gehydrateerd!

Het is er best prima uit, alleen wel de alcohol en parabenen waar je tegenaan kan lopen, maar daar heb ik zelf niet zoveel problemen mee.

De crème is inderdaad heel anders dan de bodylotions, maar het heet natuurlijk niet voor iets een crème. Je smeert hem heel gemakkelijk uit op de huid en daarna trekt hij snel in. Wat achter blijft is een heerlijk zachte huid die voelbaar gehydrateerd wordt. Ook door de sheabutter komt dit natuurlijk, want dat is ook erg voedend voor de huid. De crème laat trouwens geen vettige of andere onprettige laag achter op de huid. Ook ruikt hij heel erg subtiel naar de welbekende Nivea geur. Ik moet zeggen dat ik dit echt een hele fijne bodycrème vind, ik kan hem zeker aanraden!

De flessen hebben dus een nieuw uiterlijk gekregen maar de inhoud is voor de rest helemaal hetzelfde gebleven, ze hebben er alleen een nieuw familielid bij gekregen, de Zijdezachte bodycrème die ik persoonlijk het fijnste vind van allemaal door de heerlijk zachte structuur van deze crème.

De Zijdezachte bodycrème is te koop voor € 7,19 en de body lotions voor prijzen tussen de € 5,29 en de € 5,99. Ze zijn bij alle drogisterijen te koop, ook de nieuwe bodycrème.

Dit vind je misschien ook leuk

30 reacties

 • Reply
  Velaija
  9 februari 2013 at 07:08

  Ze klinken in principe best lekker maar ik denk dat ik voorlopig nog even bij mijn geliefde bodybutters blijf!

 • Reply
  Lifesplash
  9 februari 2013 at 07:33

  Ik skip nivea altijd omdat mijn huid daar heel geïrriteerd van gaat raken, heel jammer. :( Buiten dat zien ze er nu wel leuk uit haha!

 • Reply
  Beautyjuf
  9 februari 2013 at 07:57

  I love Nivea:-) Ik ben erg nieuwsgierig naar de bodycrème.

 • Reply
  charile
  9 februari 2013 at 08:15

  Klinkt goed :)

 • Reply
  Ashleey
  9 februari 2013 at 08:17

  De geur van Nivea is zo fijn! Ik denk wel dat ik eerst nog even mijn zeepdoos gebruik, want die is helemaal vol. Ik zou echt een jaar lang vier keer per dag moeten douchen om hem leeg te maken haha. Maar wel heel fijne review en misschien ga ik er toch wel eentje kopen oeps haha.

 • Reply
  Nina
  9 februari 2013 at 08:27

  klinkt fijn!

 • Reply
  Sofie
  9 februari 2013 at 08:31

  Klinkt goed, ik kan niet zonder dit merk!

 • Reply
  Martina
  9 februari 2013 at 08:46

  Fijne producten zonder poespas!

 • Reply
  Anne Solveig
  9 februari 2013 at 08:48

  Lekker zeg <3

 • Reply
  Kimberly
  9 februari 2013 at 08:49

  Wat een leuke flessen met het logo op de dop! Lekker vrolijk :) De Zijdezachte Luchtige Bodycrème lijkt me erg fijn, ik ben er best benieuwd naar!

 • Reply
  dita
  9 februari 2013 at 08:50

  Heerlijk, ben dol op nivea

 • Reply
  femketje
  9 februari 2013 at 08:53

  Die luchtige creme lijkt me wel fijn!

 • Reply
  kellycaresse
  9 februari 2013 at 09:27

  Ik ben sowieso al dol op niveau, de basic geur vind ik heerlijk, lekker naturel en herkenbaar, maar de geur van verzorging en een zachte huid. Ben ook benieuwd naar deze lijn!

 • Reply
  Beautydagboek
  9 februari 2013 at 09:42

  Nivea is meestal niet voedend genoeg voor mij, maar de geur is wel heerlijk!

 • Reply
  Kelly
  9 februari 2013 at 09:49

  Ik vind die klassieke creme enorm fijn. Wil deze ook wel eens proberen.

 • Reply
  Chayenne
  9 februari 2013 at 10:03

  Klinkt goed, toch maar even proberen!

 • Reply
  Chantal
  9 februari 2013 at 10:07

  Klinken allemaal erg goed, misschien toch maar eens uit proberen.

 • Reply
  Isabella
  9 februari 2013 at 10:21

  Lijken me fijne producten. Mooi review heb je er van gemaakt!

 • Reply
  Kelly
  9 februari 2013 at 10:21

  Ik ben gek op de klassieke nivea geur! De Express Hydration Body Lotion lijkt mij erg fijn!

 • Reply
  Suzanne
  9 februari 2013 at 11:02

  Ik ben wel erg benieuwd. Ik vind het altijd fijne producten.

  • Reply
   Lenneke
   9 februari 2013 at 12:23

   Ik ook. Niveau heeft bij mij nog nooit een misstap gezet!

 • Reply
  Vera
  9 februari 2013 at 12:08

  Die bodycrème zou ik wel eens willen proberen :)

 • Reply
  Amy-Denise
  9 februari 2013 at 12:48

  Klinkt goed! Ik denk dat ik de bodycrème wel wil proberen.

 • Reply
  Lizzy
  9 februari 2013 at 13:13

  Ziet er heel goed uit! Nivea is zo’n goed merk! Daarom verwachtte ik al dat deze review positief zou zijn! :) De Nourishing Body Milk wil ik hebben! Ik heb namelijk een erg droge huid.

 • Reply
  onelifecanmakeachange
  9 februari 2013 at 13:14

  Ze lijken me heel fijn! Vooral de creme inderdaad! Fijne reviewz

 • Reply
  Naomi
  9 februari 2013 at 13:57

  Wat een verbetering! Het oogt ook allemaal veel mooier. Mij lijkt vooral de Nourishing Body Milk heel fijn!

 • Reply
  Lisa
  9 februari 2013 at 14:00

  De verpakking ziet er leuk uit. Verder lijken het mij fijne producten, dat vind ik sowieso van de Nivea-producten :)

 • Reply
  xxxcharr
  9 februari 2013 at 15:51

  De bodycreme lijkt me erg fijn!
  En de milk ziet er trouwens ook goed uit <3

 • Reply
  Jana
  9 februari 2013 at 21:20

  Ziet er alvast goed uit! :D x

 • Reply
  Nena
  11 februari 2013 at 10:19

  ziet er goed uit!

 • Laat een reactie achter