Zoek
Sluit dit zoekvak.

De trend van 2023: de betonlook badkamer

shutterstock 718313941

Vind je betonlook ook zo ontzettend mooi? Dat komt goed uit! De betonlook badkamer is namelijk dé trend van 2023. Wil je weten hoe je een betonlook badkamer creëert? Lees dan snel verder en ontdek alles wat je moet weten over deze unieke stijl. 

Bron afbeelding: Shutterstock

Stoer en modern tegelijk

Betonlook kan op veel verschillende manieren gecombineerd worden. Zo past betonlook uitstekend in een industriële badkamer of in een zwarte badkamer. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een gehele betonlook badkamer te creëren, door betonlook overal in de badkamer terug te laten komen. Betonlook is stoer en stijlvol tegelijk en past daarmee uitstekend in de moderne badkamer.

Verschillende kleurtinten

Beton laat zich goed combineren met verschillende kleurtinten. Welke kleurtinten je kiest, is afhankelijk van de uitstraling die je wil creëren. Wil je graag een warme badkamer? Combineer betonlook tegels dan met warme tinten zoals beige en brons. Kies je voor een zwarte badkamer? Combineer de betonlook tegels dan met zwarte details. 

Ben je op zoek naar een unieke twist voor in de badkamer? Kies dan voor gouden, bronzen of rose gold kranen. Hierdoor doorbreek je het donkere patroon en functioneren de kranen als echte blikvangers. 

Bijpassend sanitair

Aangezien betonlook zich zo eenvoudig laat combineren met andere kleuren, kun je alle kanten op wanneer het gaat om sanitair. Zo kun je kiezen voor grijs, wit of zwart sanitair. Daarnaast kun je kiezen voor oud groen of oud roze sanitair. Denk hierbij aan het toilet, de douchekop en de waskommen of wastafels.  

Ben je op zoek naar een douchecabine die goed tot zijn recht komt in een betonlook badkamer? Kies dan voor een douchecabine die direct op een betonlook douchevloer geplaatst wordt. Hierdoor vormt de cabine een mooi geheel met de rest van de badkamer.

Stijlvolle badkamermeubels

Wist je dat strakke badkamermeubels uitstekend passen in een betonlook badkamer? Idealiter kies je voor zwevende meubels zoals een kolomkast en een wastafelmeubel. Naast het feit dat zwevende meubels er stijlvol uitzien, zijn ze ook nog eens heel praktisch. Je kunt er namelijk van alles in opbergen. Denk hierbij aan handdoeken, washandjes en verzorgingsproducten. 

Simpele accessoires 

Een betonlook badkamer straalt luxe en moderniteit uit. Wie de luxe uitstraling wil behouden, kiest voor eenvoudige accessoires. Denk hierbij aan een zwarte eenvoudige toiletborstel, toiletrolhouder en handdoekhouder. 

Maak de betonlook badkamer vervolgens compleet met een groene plant. Bekijk vooraf wel of de plant geschikt is voor een vochtige ruimte. Je wil natuurlijk niet dat de plant met een week dood is. 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Eén reactie

  1. Volgens mij is dit al een oude trend. Onze oude badkamer, alweer bijna 10 jaar geleden aangelegd, was ook in betonlook. En eerlijk gezegd: dat gaat toch snel vervelen. Nu dus weer een frisse witte en glimmende (en lichte) badkamer! Dat zal dan over 10 jaar wel weer de trend zijn, in 2043!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *