Search
Close this search box.

De serie die je moet zien: Bodyguard

De serie die je moet zien: Bodyguard
BBC UK

Ik verveelde me en de series die ik alleen kijk zijn allemaal afgelopen of was ik mee bij, tijd voor iets nieuws dacht ik. Ik was wat aan het scrollen in Netflix en kon maar niets leuks vinden. Ik kwam weer terug bovenaan en daar stond ineens Bodyguard. Ik besloot nietsvermoedend de trailer te bekijken en het pakte mij meteen. Deze serie moet ik zien dus ik zette hem meteen aan.

De serie Bodyguard die zes afleveringen van iets minder dan een uur telt gaat over David Budd. De serie begint in de trein waar oorlogsveteraan David Budd (die op dat moment privé in de trein zit met zijn kinderen) fantastisch assisteert bij een terroristische aanslag. Hierdoor wordt hij geprezen en krijgt opslag tot de lijfwacht van de minister van Binnenlandse Zaken. Julia Montague, de ministervan Binnenlandse Zaken heeft een anti terreur wetsvoorstel waarbij een groot deel van de privacy verloren gaat en heeft dus veel voorstanders, maar zeker ook tegenstanders. De gemoederen lopen in de politiek hoog op en er gebeuren een aantal incidenten. Hoe houd David zich staande en kan hij Julia beschermen?

Het begint meteen al mega goed, de serie heeft geen lange aanloop (dat kan natuurlijk ook niet met 6 afleveringen) en na 10 minuten app ik al naar een vriendin dat deze serie echt ontzettend spannend en goed is. Ik zit meteen – bij wijze van spreken – op het puntje van mijn stoel. Wat gaat er gebeuren, hoe loopt het af en ik zit al meteen met ingehouden adem te kijken. In de serie wordt ontzettend goed geacteerd, het is een echte Britse serie met een geweldig Engels accent van David Budd. Naast het leuke accent ziet hij er ook nog eens goed uit, dus voor de vrouwen is het ook zeker niet vervelend om hier naar te kijken.

Elke aflevering is weer spannend, elke aflevering zet je weer aan het denken en op het verkeerde spoor. Wij hebben de serie bijna in een keer uitgekeken omdat hij natuurlijk maar zes afleveringen heeft. Je wilt het antwoord weten en je blijft maar kijken.

Het einde is redelijk gesloten, de meeste vragen zijn beantwoord en er is geen cliffhanger. Ik hoop en ben heel erg benieuwd of er nog een tweede seizoen komt. Dan hoop ik dat er meer dan zes afleveringen zijn, want deze serie is echt steengoed en zeker de moeite waard om te gaan kijken. Ik zou zeggen, begin er nu mee, dan ben je vanavond klaar!

Bodyguard is een serie van de BBC en is nu te zien op Netflix. Hebben jullie hem al gezien en wat vonden jullie van deze serie? Of staat hij nog op je lijstje om te kijken?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Grappig, deze serie kreeg ik namelijk afgelopen weekend aangeraden door een vriendin in en staat dus op mijn lijstje. Een goede tip van mij is de serie Condor, te zien via Videoland. 8 afleveringen dus kijk je ook lekker snel weg. Supergoed en spannend :-)!

  2. Ja, ik kijk deze ook! Zeker een enorm goede serie, goed geacteerd. Ik wist alleen niet dat het 6 afleveringen had, jammer! Ik moet er nog 3!

  3. Ohhhhh ik moet nu een week wachten tot ik de allerlaatste aflevering kan kijken… iets met samenkijken met vriendlief ;) Maar mijn hemel…… ik was echt helemaal verbaasd na een bepaalde aflevering ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *