Search
Close this search box.

De perfecte kerst sieraden met Swarovski

 photo Swarovski_zps84f2bd20.png

Kerst staat voor de deur en ik heb het eigenlijk alleen nog maar over beauty gehad, over kerstcollecties van make-up merken en verzorgingsproducten. En als je haar natuurlijk maar goed zit. Maar natuurlijk maken echte mooie sieraden je look helemaal af! Hou je wel van een beetje glitter en glamour? Dan zit je bij Swarovski helemaal goed, het is tegenwoordig een enorm hip merk met prachtige items!

 photo Swarovski1_zpsf51a5e1c.png

Vorige week mocht ik christmas shoppen met een pr bureau en de winkel van Swarovski zat daar ook tussen. Ik ken Swarovski van huis uit als een merk met prachtige kristallen beeldjes. Tegenwoordig staan ze niet meer in de huiskamer, maar toen ik klein was hadden mijn ouders planken vol staan met deze beeldjes. Tegenwoordig is dit ook niet echt meer waar Swarovski zich op richt, nee het zijn de prachtige sieraden die het doen!

Alles zit nog steeds verpakt in de tijdloze blauwe verpakking van Swarovski met de herkenbare zwaan, die volgens mij elke Swarovski verzamelaar wel in zijn collectie heeft staan.

 photo Swarovski2_zps738a326d.png

En dit zijn ze, mijn prachtige oorbellen die mijn kerstoutfit zeker helemaal af gaan maken. Ze hebben handige stekers aan de achterkant met een stevig achterkantje zodat ze niet makkelijk uit kunnen vallen. Want je zult het misschien al wel raden, het zijn niet de lichtste oorbellen die je kan hebben. Door het echte Swarovski kristal worden het behoorlijk zware oorbellen.

 photo Swarovski3_zpsc2d404c3.png

Gelukkig zijn ze prima draagbaar en heb ik geen last van mijn gaatjes als ik ze een hele dag in heb. Maar als het einde van de dag in zicht is, is het wel fijn om ze weer uit te doen en ze weer netjes terug te doen in het doosje. Maar ze zijn prima draagbaar voor een dag en maken mijn look helemaal af!

 photo Swarovski4_zps9cf05d1c.png

 photo Swarovski5_zpsc9c80242.png

Ik heb ze nu al meerdere malen gedragen en ontzettend veel complimentjes over gehad van andere mensen, waar ik heel blij mee was! Ze zien er echt prachtig uit en maken deze outfit helemaal af vinden jullie ook niet?

Deze Swarovski oorbellen kosten € 119,- en er zijn nog veel meer prachtige kerst items te koop! Check dus zeker even hun website!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

34 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *