De perfecte eyeliner met Dior

Zeg nou zelf, kan jij perfect een eyeliner zetten? Nou ik in ieder geval niet, ik heb laatst een fluidline van MAC gekocht maar veel gebruikt heb ik hem nog niet omdat ik het maar niet voor elkaar kan krijgen om hem perfect te maken. Beschikt je wel over deze skills mag je jezelf de hemel in prijzen, het is iets waar ik heel jaloers op ben! Maar nu heeft Dior iets op de markt gebracht waardoor je altijd die perfecte eyeliner hebt met een perfecte wing. Nieuwschierig wat het is? Kijk dan snel eventjes verder!

Jullie zijn nu vast heel erg benieuwd wat voor een wonder eyeliner of kwast Dior heeft uitgebracht. Helaas moet ik jullie teleur stellen, ze hebben geen wonder eyeliner of kwast uitgebracht maar stickers! Ja je leest het goed, stickers voor op je oogleden zodat je de perfecte eyeliner hebt en natuurlijk ook 2 gelijken. Je kan ze kopen per 4 paar in verschillende desgins. Ze zijn mat zwart en sommige liners zijn afgezet met echte Swarovski steentjes.

Mocht je enthousiast over het product zijn geworden kun je deze opplak eyeliners kopen voor het aanlokkelijke bedrag van $59. Wat omgerekend maar € 43,50  is.  Je betaald dus iets meer dan 10 euro per eyeliner setje, niet erg goedkoop dus. Je kan ze zover ik weet alleen maar Sephora.com kopen. Op de website van Sephora staat wel dat het een limeted edition product is, dus zou je het willen kopen moet je er wel snel bij zijn.

Wat vinden jullie van deze eyeliners als je niet naar de prijs zou kijken. Handig of lijkt je het helemaal niks? Ze lijken mij echt ontzettend handig! Als Essence of een ander budget merk met deze eyeliners zou uitkomen zou ik ze zeker aanschaffen!

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reply
  Paola
  13 september 2011 at 08:19

  Klinkt goed.. Je 2e foto doet het helaas niet, maar de 1e foto is echt prachtig!

  • Reply
   Aranka
   13 september 2011 at 10:10

   Bij mij doet hij het wel gewoon, hebben meer mensen er last van?

   • Reply
    Femke
    13 september 2011 at 12:21

    Bij mij doet de 2e foto het helaas ook niet.

   • Reply
    Nena
    13 september 2011 at 16:12

    Bij mij doet hij het! Maar ik gebruik Firefox, misschien doet hij het in bepaalde browsers niet? (Komt nogal eens voor dat iets wel in Firefox werkt maar niet in IE)

 • Reply
  Chantal
  13 september 2011 at 08:34

  Klinkt handig, maar ik wil toch liever zelf goed eyeliner kunnen zetten :-)

 • Reply
  Kimberley
  13 september 2011 at 10:57

  De tweede foto doet het bij mij ook niet.

  Het lijkt mij handig die stickers maar persoonlijk zet ik mijn eyeliner liever zelf.

 • Reply
  Jessica
  13 september 2011 at 11:07

  Ik zie de tweede foto ook niet (ik gebruik Internet Explorer)

 • Reply
  Tialda
  13 september 2011 at 13:39

  misschien dat ik de 3e een keer zou gaan gebruiken voor een feestje.
  Maar het lijkt me niet fijn om ze op te hebben. Straks gaat er een puntje los
  en merk jij dat niet maar iedereen ziet het wel. Nee dank je!

  xx

 • Reply
  Miranda
  13 september 2011 at 17:00

  Klinkt wel erg handig, ik zie overigens de tweede foto wel :)

 • Reply
  Silke
  13 september 2011 at 17:21

  Haha echt iets voor de elite volgens mij want 50 euro voor 4 x eyeliner.

 • Reply
  LottedeJ
  13 september 2011 at 17:49

  Haha wat grappig. Op zich een leuk idee voor mensen die er echt niet mee overweg kunnen. Gelukkig heb ik het mezelf aangeleerd en kan ik dat geld besparen!

 • Reply
  Floor
  13 september 2011 at 17:59

  Wuut, dat ziet er echt wel cool uit! Alleen beetje extreem voor overdag (beetje maar hoor, haha).

 • Reply
  Sabine
  13 september 2011 at 21:14

  Ik kan best een goede wing maken, dus ik pas, zeker voor die prijs!

 • Reply
  Cynthiiaa
  13 september 2011 at 21:35

  Gorgeouss!

 • Reply
  Kimberly
  13 september 2011 at 22:43

  Haha wel echt leuk! Ik zou het zelf niet aanschaffen want het is best wel duur en ik zou niet weten of het mooi is xD

 • Reply
  roos
  14 september 2011 at 09:21

  ik kan niet goed eyeliner aanbrengen, maar zoiets vind ik echt veel te duur.

 • Reply
  Hermina
  16 september 2011 at 22:57

  Hmm nee echt duur! Ben k toch even blij dat ik wel goed eyeliner kan aanbrengen.

 • Reply
  Nannick
  3 oktober 2011 at 18:56

  Ziet er mooi uit alleen het klinkt een beetje onhandig. En ook vind ik het veel te duur!

 • Reply
  Thirza
  7 december 2011 at 13:24

  hahaha kijk die wenkbrauw op die bovenste foto, aan het eind zijn het 2 ^^
  leuke site trouwens :)
  xx

 • Laat een reactie achter