Zoek
Sluit dit zoekvak.

De perfecte eyeliner met Dior

Zeg nou zelf, kan jij perfect een eyeliner zetten? Nou ik in ieder geval niet, ik heb laatst een fluidline van MAC gekocht maar veel gebruikt heb ik hem nog niet omdat ik het maar niet voor elkaar kan krijgen om hem perfect te maken. Beschikt je wel over deze skills mag je jezelf de hemel in prijzen, het is iets waar ik heel jaloers op ben! Maar nu heeft Dior iets op de markt gebracht waardoor je altijd die perfecte eyeliner hebt met een perfecte wing. Nieuwschierig wat het is? Kijk dan snel eventjes verder!

Jullie zijn nu vast heel erg benieuwd wat voor een wonder eyeliner of kwast Dior heeft uitgebracht. Helaas moet ik jullie teleur stellen, ze hebben geen wonder eyeliner of kwast uitgebracht maar stickers! Ja je leest het goed, stickers voor op je oogleden zodat je de perfecte eyeliner hebt en natuurlijk ook 2 gelijken. Je kan ze kopen per 4 paar in verschillende desgins. Ze zijn mat zwart en sommige liners zijn afgezet met echte Swarovski steentjes.

Mocht je enthousiast over het product zijn geworden kun je deze opplak eyeliners kopen voor het aanlokkelijke bedrag van $59. Wat omgerekend maar € 43,50  is.  Je betaald dus iets meer dan 10 euro per eyeliner setje, niet erg goedkoop dus. Je kan ze zover ik weet alleen maar Sephora.com kopen. Op de website van Sephora staat wel dat het een limeted edition product is, dus zou je het willen kopen moet je er wel snel bij zijn.

Wat vinden jullie van deze eyeliners als je niet naar de prijs zou kijken. Handig of lijkt je het helemaal niks? Ze lijken mij echt ontzettend handig! Als Essence of een ander budget merk met deze eyeliners zou uitkomen zou ik ze zeker aanschaffen!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

      1. Bij mij doet hij het! Maar ik gebruik Firefox, misschien doet hij het in bepaalde browsers niet? (Komt nogal eens voor dat iets wel in Firefox werkt maar niet in IE)

  1. misschien dat ik de 3e een keer zou gaan gebruiken voor een feestje.
    Maar het lijkt me niet fijn om ze op te hebben. Straks gaat er een puntje los
    en merk jij dat niet maar iedereen ziet het wel. Nee dank je!

    xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *