De nieuwe NYC producten

New York Color, ook wel NYC genoemd ligt al een tijdje in de Nederlandse winkels en heeft mooie en goedkope make-up producten. Natuurlijk blijft nooit een assortiment hetzelfde en bij NYC ook niet. Ze vullen hem aan met een aantal prachtige producten, zoals nieuwe oogschaduw palettes en een mousse foundation. Ik laat jullie een aantal nieuwe producten zien!

In het begin liepen we niet echt heel erg warm van de pigmentatie van de NYC producten, nu hopelijk wel! NYC komt namelijk met 4 nieuwe smokey eye palettes, 5 nieuwe kleuren oogschaduw in een mono verpakking, een aantal nieuwe nagellakjes, nieuwe eyeliners en een mousse foundation in 4 verschillende tinten.

Wat me meteen opvalt is dat de verpakking verbeterd is, deze is echt heel erg makkelijk open te maken, is lekker groot en de hele bovenkant is doorzichtig in plaats van een klein raampje wat ze eerst hadden. Handig dat er een sponsje bij zit (voor de liefhebber). Met de kwast kan je makkelijk in de oogschaduw en het neemt goed het product op.

De swatches zien er prima uit maar ze hebben geen wereld pigmentatie. Moet er wel bij zeggen dat ik hier geen basis heb gebruikt dus puur op de huid. Mocht je er een basis onder gebruiken worden de kleuren nog wel intenser, maar het is al een hele vooruitgang als je het met eerst vergelijkt.

Ook de smokey eyes palletjes zijn aangepakt. Ze hebben een hele nieuwe uitstraling en zijn er in verschillende kleuren. Ik moet zeggen dat ze erg mooie kleuren bij elkaar hebben gezocht als je ook naar de andere palletjes keek. De structuur en de werking van dit product is ook erg fijn.

Eigenlijk kan ik hier hetzelfde verhaal als hierboven houden, prima pigmentatie maar niet geweldig. Ook weer zonder een basis aangebracht, maar met een basis zijn de kleuren toch een stuk intenser. Maar omdat veel meiden dat niet gebruiken heb ik het zonder laten zien.

Ook heeft NYC sinds kort mousse foundations in het assoritment. Ze zijn makkelijk aan te brengen en voelen heel erg prettig aan. Helaas vind ik wel dat ze aardig donker uitvallen en het effect op de huid vind ik behoorlijk cakey maar dat vind ik al snel met een mousse foundation. Ook de houdbaarheid van het product is niet meteen om naar huis te schrijven, binnen een aantal uur is het zo goed als van je gezicht verdwenen.

Zelf breng ik de mousse foundation het liefst met een foundation kwast aan en kan dus zo makkelijk in het potje het product opnemen, mocht je het met je handen doen vind ik het een minder handige verpakking.

Prijzen nieuwe producten:

Mousse foundation: € 3,99
Smokey Eye palette: € 3,99
Mono oogschaduw: € 1,99

Ze liggen vanaf nu in de winkel en NYC kan je kopen bij de Kruidvat

Dit vind je misschien ook leuk

36 reacties

 • Reply
  dita
  23 november 2012 at 07:23

  Mooi!

 • Reply
  Marjolein
  23 november 2012 at 07:27

  De oogschaduws vind ik wel fijn! Mousse foundations.. daar heb ik echt trauma’s van haha (13 jaar oud en dan een te donkere en te droge op haha!).

 • Reply
  charile
  23 november 2012 at 07:32

  Mooie producten!

 • Reply
  chantal
  23 november 2012 at 07:37

  Leuk artikel, maar NYC make-up producten laat ik liever in de schappen liggen.
  vind het niet zo’n geweldige producten.
  Heb er eens een blush van gekocht waar helemaal niks van pigment vanaf kwam.
  enige waar ik wel fan van ben zijn de appeltjes lipbalsems!

 • Reply
  xxxcharr
  23 november 2012 at 07:48

  Ik vind vooral de zilveren kleuren mooi! <3
  Die mousse foundation ziet er wel goed uit maar ik heb ook gehoord dat die na paar uur helemaal lelijk word:(
  xxxx

 • Reply
  Lifesplash
  23 november 2012 at 07:55

  Er zitten mooie producten tussen! Die mousse foundation hoorde ik ook al over dat ie niet lang en goed bleef zitten: skippen da shizz, de palettes lijken me wel erg fijn! Daar hoor je dan weer wél veel goeds over en die lijken me prettig. :) Ik vind de kleurtjes er ook wel leuk uit zien, vooral het smokey eye palette, met die kleuren zit je altijd wel goed haha!

 • Reply
  Jewelyz
  23 november 2012 at 08:08

  Het smokey eye palette ziet er wel erg mooi uit, fijne kleuren! De pigmentatie zal inderdaad niet super zijn, maar voor die prijs is het wel een leuk palette voor beginners of om te combineren met andere make-up!

 • Reply
  lifestylelou
  23 november 2012 at 08:12

  Die oogschaduw palettes zien er wel goed uit, die lijken me fijn! Van mousse producten ben ik niet zo’n fan eigenlijk, die sla ik over!

 • Reply
  xaveenia
  23 november 2012 at 08:41

  Dat smokey eye palette ziet er mooi uit :)

 • Reply
  Ingeborg
  23 november 2012 at 09:37

  Ik hou nooit zo van creamfoundations.. Maar de palettes zien er mooi uit!

 • Reply
  Kelly
  23 november 2012 at 09:50

  Ik vind de oogschaduws echt een heleboel verbeterd! Dat heeft NYC goed gedaan. Ik ben niet zo fan van mousse foundations, ik kan daar niet mee werken.

 • Reply
  Danielleeee
  23 november 2012 at 09:57

  Ik vind het smokey eye pallet echt super mooi!

 • Reply
  LounaBeauty
  23 november 2012 at 10:04

  De oogschaduw is heeeel fijn en mooi :) .. De creamfounation heb ik nog geen ervaring mee. Wel toen één van essence…tijdje gebruikt, maar nu toch weer terug naar foundation of poeder. :)

 • Reply
  Amy
  23 november 2012 at 10:08

  Zitten mooie producten tussen!

 • Reply
  The Beauty Gem
  23 november 2012 at 10:27

  De oogschaduws zien er goed uit! De foundation vind ik maar niets …

 • Reply
  stacey
  23 november 2012 at 10:36

  er zitten weer mooie producten tussen :)

 • Reply
  Mariska
  23 november 2012 at 10:38

  Wat een mooie producten! Die donkere palletjes vind ik leuk!

 • Reply
  Martina
  23 november 2012 at 10:45

  Die foundation is niet echt mijn ding…

 • Reply
  Esmay
  23 november 2012 at 10:46

  Ik vind de oogschaduws allebei wel prima eigenlijk! Op je ogen komen ze heel mooi uit vind ik :) Die rozige is ook práchtig als blush! Die foundation is alleen te donker voor mij :(

 • Reply
  Kimberly
  23 november 2012 at 11:06

  Die oogschaduw palettes zien er mooi uit! Vooral die donkerbruine kleur vind ik erg tof! Alleen die foundation zou ik zelf niet zo snel aanschaffen, ik denk dat ik hem niet heel fijn zal vinden.

 • Reply
  Hedwig
  23 november 2012 at 12:11

  Pigmentatie ziet er prima uit voor dat pijsje

 • Reply
  Nicole
  23 november 2012 at 12:18

  de oogschaduws vind ik erg mooi!
  jammer dat die foundation zo donker is..

 • Reply
  Accessory
  23 november 2012 at 12:41

  Vind de roze oogschaduw wel mooi! :-) Goede pigment

 • Reply
  Natascha
  23 november 2012 at 13:12

  De oogschaduws zijn mooi maar mouse foundation. Ik snap eerlijk gezegt niet dat bedrijven die nog maken. Zo’n vreselijk product is dat brrr.

 • Reply
  talsbeauty
  23 november 2012 at 13:15

  Mooie producten vooral de mono’s zien er goed uit de pigment vind ik iets minder maar is nog wel om te doen

 • Reply
  Eva
  23 november 2012 at 13:35

  Hmm, ik skip deze even, ik vind het pigment niet zo.

 • Reply
  kelly
  23 november 2012 at 13:48

  Ik heb er 2 lakjes van. Geen werelddekking maar wel fijne lakjes.
  X

 • Reply
  Miranda
  23 november 2012 at 16:10

  De oogschaduw vind ik er erg mooi uitzien.

 • Reply
  Eva
  23 november 2012 at 17:46

  Ik heb enkele NYC producten en ik vind ze echt zo leuk om te dragen!
  x

  beautybeatsbrains.blogspot.com

 • Reply
  beautybysacha
  23 november 2012 at 18:19

  mousse foundation is niets voor mij, maar de oogschaduws wel! En dan vooral de mono’s.

 • Reply
  justjaxelle
  23 november 2012 at 19:19

  die oogschaduw is echt mooi ! xxxx

 • Reply
  Miss Langhaar (@MissLanghaar)
  23 november 2012 at 20:06

  Ik heb een oogschaduw die ik hel fijn vind maar verder geen ervaring ermee. De foundation valt wel erg donker uit zo te zien.

 • Reply
  Jana
  23 november 2012 at 21:40

  De oogschaduws zien er best wel goed uit :D x

 • Reply
  beautyblogangelique
  24 november 2012 at 16:19

  Mooie en betaalbare producten i love it

 • Reply
  Rita verkerk
  2 november 2018 at 16:13

  Ik vond de mousse foundattion wel prettig,maar kan hem nergens meer vinden.

  Wie weet hem nog te koop?

  • Reply
   Aranka
   2 november 2018 at 16:15

   Die is helaas uit het assortiment gegaan…

  Laat een reactie achter