Search
Close this search box.

De nieuwe meidenfilm: Lola Versus + winactie

Meidenfilms ik hou ervan, nu is er weer een nieuwe Lola Versus! Lola word helaas een paar weken voor haar huwelijk gedumpt en de sleep daarna is heel herkenbaar, gewoon heel grappig hoe het verfilmd word. Het is zeker een vrolijke film om met je vriendinnen op de bank te kijken, een lekkere feel good movie. Wil jij hem ook zien? Ik mag ook twee DVD’s weggeven!

Het verhaal gaat over Lola die slechts enkele weken voor haar huwelijk gedumpt wordt door haar verloofde. Met de hulp van haar beste vrienden Henry en Alice begint Lola aan een reeks onverwachte ontmoetingen in een poging haar plaats te vinden in de wereld als een alleenstaande vrouw die de dertig nadert.

Bekijk hier de trailer van de film!

 photo Lola_zpsf80e30c3.png

Natuurlijk heb ik de film ook gezien en vond hem erg leuk! Het was gewoon heel herkenbaar allemaal, de liefdes verdriet. Wel word het hier een tikkeltje overdreven met lekker veel seks en andere grappige dingen waar ik hard om moest lachen. Verwacht geen meesterwerk van een film maar het is zeker een leuke feelgood movie om te kijken met vrienden en lekker mee op de bank te hangen. Het is vrolijk, grappig en gewoon écht voor meiden. Trouwens normaal weet ik wel hoe zo een film eindigt en deze had toch echt een ander einde dan ik dacht, dat vond ik wel leuk!

 photo Lola2_zpsa127e9e2.png

 photo Lola3_zpsa39d1b26.png

Winnen?

Ik mag twee DVD’s aan jullie weggeven als jullie ook enthousiast zijn geraakt over deze film. Wat je moet doen staat hieronder

– Like de byAranka Facebook pagina
– Laat een comment achter dat je mee doet
– Zorg dat je een geldig e-mail adres invult

 photo Lola4_zps849b6a31.png

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

48 reacties

  1. Wauw, dit zou ik graag winnen! Ik doe dan ook mee! :) ik ben zot van films kijken, en je blog lezen natuurlijk. Groetjes

  2. ik vond je facebook al leuk en doe ook mee met de winactie! ben benieuwd naar de film! trailer ziet er goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *