Search
Close this search box.

De nieuwe droogshampoos van Andrélon

Kennen jullie droogshampoo, zo niet, het is echt een geweldige uitvinding en ik gebruik het voor zoveel dingen. Helemaal nu de vakanties aanbreken en je op vakantie gaat en vaak niet zo zin hebt om je te douchen of tijd hebt om je op te frissen. Ik noem het voorbeeld van een camping, ik kampeer al mijn hele leven maar soms heb ik echt geen zin om naar dat hokje te lopen, dan is een droogshampoo toch verrekt handig om jezelf even schone lokken te gunnen. Voor dit soort ongemakken heeft Andrélon 3 handige droogshampoos uitgebracht!

Natuurlijk is droogshampoo niet alleen handig met kamperen, maar ook als je net onder de douche vandaan komt en je hebt weer eens vergeten goed te wassen achter je oren en daar zie je nog een paar vettige sliertjes (ja dit probleem heb ik wel eens). Daar kan je dan handig even wat droogshampoo op sprayen en dan is het weer schoon. Of slaap je een nachtje bij een vriend of vriendin en kan je niet even snel douchen, neem dan een fles droogshampoo heel handig.

Droogshampoo is tegenwoordig niet meer een saai poedertje in een fles, dat bewijst Andrélon maar weer, ze komen namelijk met 3 soorten droogshampoo uit waar iedereen wel een geschikte tussen kan vinden. Ze hebben namelijk een Langer Fris droogshampoo een Verassend Volume droogshampoo en een Zomer Blond droogshampoo, daar moet er zeker wel eentje tussen zitten die jou aanspreekt!

 De Langer Fris droogshampoo is verrijkt met organic green tea en is speciaal ontwikkeld om haar dat snel vet wordt schoon, luchtig en langer fris te houden. Klinkt erg goed dus, ik heb deze ook als eerst gebruikt voor mijn haar en het wordt er inderdaad erg mooie en luchtig van! Ook handig als je het voor een kapsel wil gebruiken met veel volume, multifunctioneel dus!

Zoals de verpakking zegt is deze droogshampoo met groene thee verrijkt om je haar langer schoon te houden, ideaal dus als je bezig bent met het afbouwen van je wasbeurten van je haar. Deze shampoo ruikt heel prettig en fris en doet prima zijn werk!

De Verrassend Volume Droogshampoo geeft het haar meer body en grip en zorgt voor een flinke volumeboost! Heel erg verassend niet als je de titel leest ;).

De formule van deze droogshampoo is zo gemaakt dat er een speciaal ingrediënt in zit die je haar op lift, dus heb je vet haar en wil je graag een beetje volume in je haar dan zal ik zeker deze aanraden.

De Zomerblond-variant haalt het beste in je blonde haar naar boven. Blond haar is fijner en lijkt vaak sneller vet en dus donkerder van kleur. De Zomerblond Droogshampoo laat het haar er blonder uitzien en geeft het haar meer structuur voor een echt beacheffect!

Deze is dus echt ideaal voor op vakantie als je een blondine bent, want hierdoor krijg je nog mooiere blonde lokken en dus ook zeker schone lokken. Dit is nou nog eens handig. Stel je wilt naar het strand maar je toch niet douchen omdat je weer vies wordt kan je dit er dus makkelijk in sprayen en je hebt schone lokjes!

Wat misschien ook leuk om te weten is dat het programma Kassa de Andrélon droogshampoos het beste heeft beoordeeld! Met een Andrélon droogshampoo weet je dus zeker dat je goed zit.

Goed en dan nu de test, zie hier mijn horrible haar als ik elke ochtend wakker word. Elke dag mijn haar wassen is dus echt een must (als ik geen droogshampoo gebruik!). Het is hartstikke vet en je vraagt je af of dit nog wel schoon kan worden.

Ik gebruik hier de Andrélon Langer Fris variant. Spuit wat droogshampoo van een afstandje in je haar en je ziet dat er een witte waas over je haar heen komt. Pak nu een kan en kam je haar goed door of wrijf het een beetje in met je handen. En hieronder zie je het eind resultaat, weer schone haren waarmee je kan gezien worden! Je haar voelt na het gebruik wel een beetje stroef aan maar niet vervelend stroef, viesachtig ofzoiets.

De flessen van Andrélon droogshampoo bevatten 245 ml en kosten per stuk € 4,99 ook is de Verassend Volume nog in een kleine meeneem verpakking en die is te koop voor € 1,99! Je kan de droogshampoos nu in de vakken van de Drogisterij en Supermarkten vinden!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. Ik vind ze wel fijn en lekker ruiken, maar een variant voor donker/gekleurd haar zou fijn zijn. Daarnaast gebruik ik het enkel als ik een kapsel met veel volume wil want ik was liever m’n haar dan het ‘schoon’ maken met een droogshampoo..

  2. Wow dat werkt echt goed! Die moet ik ook meer eens gaan kopen. Alleen welke is het handigst voor als je bruin/donker blond haar hebt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *