Search
Close this search box.

De nieuwe Crocs, ik wil ze!

Iedereen kent die afschuwelijke camping schoenen wel, de crocs. Afschuwelijk vind ik ze, ik snap ook echt niet dat mensen in die schoenen rond kunnen lopen. Voor kinderen zijn ze misschien nog een beetje leuk dat ze ze ook nog kunnen versieren met steentjes en figuurtjes. Maar voor de rest, ik snap niet dat mensen het dragen. Maar ik was op internet een beetje aan het surfen en toen kwam ik deze nieuwe Crocs tegen namelijk de nieuwe collectie met super leuke en stijlvolle Crocs, ik ben om.. Ik wil ze!

Kijk hoe leuk ze zijn, ik vind ze echt helemaal geweldig! En ze schijnen ook nog eens heerlijk te lopen en geen zweet voeten te krijgen, klinkt helemaal geweldig toch? Deze schatjes kosten € 39,95

Of met een super gave tijgerprint, ik vind ze echt geweldig! Ook deze zijn € 39,95

Of eentje zonder een printje, ze zijn echt in allerlei verschillende kleuren te koop, ik vind ze écht heel erg leuk. Ik vind het echt een wonder dat ik dit zeg, want ik was toch echt serieus wel een grote Crocs hater. Maar ik ben blij dat ze het heldere licht hebben gezien en leuke schoenen hebben ontworpen. Deze zijn trouwens ook € 39,95

Ze zijn trouwens allemaal te koop op Crocs.nl , mocht je net zo enthousiast als mij zijn.

Wat vinden jullie van de nieuwe Crocs?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

  1. Mooie waterschoentjes – ze lijken er tenminste op. Ik zou er anders toch niet in rond willen lopen denk ik ;)

  2. Nog steeds niet fantastisch, maar ze zijn in ieder geval een heel stuk stijlvoller en ze lopen waarschijnlijk heerlijk.

  3. Ze zien er beter uit dan de oude crocs, maar nog steeds vind ik ze lelijk!
    Je ziet zo goed dat het een soort rubber materiaal is en dat vind ik echt lelijk!
    Maar iedereen z’n eigen smaak ;-)

  4. Snap net als jij echt niet hoe mensen die andere crocs durven en kunnen dragen!
    Maar deze crocs zien er inderdaad erg leuk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *