Search
Close this search box.

De nieuwe 8×4 deodorants

Het deodorant merk 8×4 heeft haar hele assortiment vernieuwd met 17 nieuwe hippe verpakkingen en daarbij ook nog eens 4 hele nieuwe deodorants op de markt gebracht. Twee nieuwe geuren voor hem en voor haar! De geuren en stijlen van de deodorants moeten ervoor zorgen dat er altijd wel één perfect bij jou moet passen. De opdruk van de verpakking ziet er in ieder geval al heel erg tof uit, maar werken de deodorants ook goed en de hele dag door? Ik ga het je allemaal vertellen!

Stijlvol en zekerheid, daar staan de deodorants van 8×4 voor. Met de nieuwe verpakking willen ze dat duidelijk maken. De verpakking ziet er stijlvol uit en moet je ook zekerheid bieden gedurende de dag en geen vervelende geurtjes door laten. Het non-stop fresh effect die alle 17 deodorants van 8×4 hebben moet ervoor zorgen dat jij de hele dag beschermd rond loopt. De formule geeft een heerlijk gevoel van frisheid door de combinatie van twee antibacteriële ingrediënten.

De deodorants van 8×4 zijn eerlijk gezegd niet de eerste keus deodorants voor mij als ik voor het schap sta te kijken, mijn ervaring is van 8×4 dat ze heerlijk ruiken, maar mij niet de hele dag kunnen garanderen geurloos rond te lopen. Daarom begon ik een beetje huiverig aan deze test, met voor de zekerheid een fles mee in mijn tas om als het nodig was bij te kunnen spuiten, om ongewenste geurtjes tegen te gaan.

Maar niets is minder waar, de deodorant van 8×4 heeft me de hele dag beschermd tegen zweetluchtjes. Omdat ik er stiekem ’s avonds nog niet helemaal van overtuigd was snuffelde ik nog even onder mijn oksels, maar niks te bekennen alleen een heerlijke lucht van deze deodorants! Want deze deodorants ruiken echt heerlijk, fris en zoet. Je zou er bijna je oksels bij willen opeten.

Glam Up:

Een typische frisse geur voor de glamour girl met stijl en klasse met een vrij fruitige Citrus topnoot en een hart van Jasmijn, Roos en Tunesische Sinaasappelbloesem. De basis bestaat uit witte Muskus en Patchouli.

Als je het mij vraagt is dit ook echt mijn favoriete geur, hij ruikt echt verrukkelijk en doet goed zijn werk. Laat geen strepen achter en plakt niet onder de oksels, erg prettig dus!

Beauty:

Deze deodorant moet echte beauty in je leven zien te brengen. Deze geur combineert Oosterse tonen met frisse vruchten- en bloemengeuren; Vanille en Sandelhout worden aangevuld met Orchidee en Jasmijn. De top bestaat uit frisse Mango en Cassisnoten.

Dit is weer een fijne deodorant die prima de hele dag zijn werk blijft doen. Blijft goed zitten en laat geen vervelende plekken achter op je kleren. Het non-stop fresh effect wat de verpakking aan geeft klopt dus.

En dan hebben we ook nog de 2 nieuwe geuren voor de mannen. Mijn moeder en ik waren hier ontzettend benieuwd naar dus testte ze meteen eventjes in de dop. We waren echt blij verrast, wat een heerlijke mannen deodorant is dit zeg. Echt een stoere maar ook frisse mannen geur. Als mijn vriend dit zou dragen zou ik de hele dag naast hem liggen om de heerlijke geur te kunnen ruiken.

Urban Spirit:

Deze deodorant past perfect bij het stadse leven. Deze spicy geur combineert Leer en Oosterse specerijen met Hout en Citrus. Het design van deze deodorant is exclusief ontworpen door Jackdaw.

Geen idee wie Jackdaw is, ik zal wel onder een steen leven, maar deze deodorant is weer ontzettend lekker en verleidelijk voor de vrouw. Een echte stoere lucht om het maar te zeggen.

Beast:

Laat het beest in de mannen maar naar boven komen. Beast heeft een krachtige, frisse en sensuele geur. Musk, Lavendel en Citrustonen worden aangevuld met Amber en Chederhout voor een verleidelijk resultaat.

En dat verleidelijke resultaat mag er wezen. Ook dit is een fijne deodorant voor hem die niet prikt en geurtjes door laat.

De flacons hebben allemaal een handige spuitverpakking wat een waterachtige deodorant substantie spuit. Het voelt meteen erg fris aan onder de oksels en laat een heerlijke geur achter.

De deodorants van 8×4 hebben me echt verrast en hebben me ook laten inzien dat mijn beeld van 8×4 totaal verkeerd was. Ze laten geen ongewenste geurtjes achter en voelen prettig aan onder de oksels. Ook heb ik geen last van witte strepen of andere deodorant vlekken in mijn kleren. Wat een deodorant dus hoort te doen, doet het ook.

Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar de Glam Up deodorant voor vrouwen en die voor de mannen kan ik niet kiezen omdat ik ze beiden heel erg lekker vind ruiken. Maar dit is natuurlijk persoonlijk.

De nieuwe deodorants van 8×4 vanaf maart van 150 ml zijn te koop voor € 2,99 bij de drogisterijen. Mocht je liever een roller deo hebben zijn deze ook te koop voor € 2,99

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

 1. Ik vind er vaak te veel geur afkomen als ik dan ook nog parfum spuit is ’t zo’n alle gaatje aan luchtjes dus ik kies vaker voor een wat minder overheersende geur (dove, rexona etc). Wel leuk artikel.

 2. Zien er grappig uit! Heb alleen ooit 8×4 gebruikt en vond het niks (nu rook ik de hele dag suuuperzoet) want mn luchtje kan er niet bij ;) en vond de antizweetwerking ook niet heel goed. is ie nu veranderd qua werking vind je :)?

 3. Beauty lijkt me erg lekker maar ik heb niet zo’n goede ervaring met de 8 x 4 deo’s, ik zweet best veel en ze werken bij mij voor geen meter ;(

 4. Als ik ze zie staan in de winkel, zou het ook niet mijn eerste keuze zijn.
  Maar wie weet koop ik er eens eentje van volgende keer.
  Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor FA deo’s. Heerlijke geur maar bij mij houdt het de geur niet weg de hele dag door.

 5. Glam Up lijkt me heerlijk! Heb momenteel Beauty in de voorraadkast staan! Die kon ik met de kruidvatvoordeelkaart met korting halen dus ik heb een voorraadje nu :)

 6. Oh dat roze flesje is zo leuk! =D
  Ik zweet redelijk veel & 8×4 is daar niet echt succesvol voor.. Dus voor mij maar Rexona!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *