De najaarskleuren van Sensationail

 photo Sensa5_zpsf8cd535a.png

Gelnagels zijn op dit moment helemaal hip, nouja eigenlijk al wel een tijdje. Sensationail heeft denk ik wel de bekendste sets. Maar ook merken zoals Essence komen ook al met gel nagels voor thuis op de markt. Sensationail heeft een tal aan prachtige kleuren in hun assortiment, maar nu hebben ze ook 12 prachtige kleuren voor het najaar!

 photo Sensa_zpsf0c6e40c.png

Sensationail is dus een gel nagel kit voor thuis, het is ontzettend makkelijk aan te brengen maar kost wel enige tijd. Het aanbrengen duurt wel 15 minuten tot 20 minuten, maar dan heb je wel een stevige lak die niet na een paar uur begint te chippen. Het belooft twee weken te blijven zitten maar mijn ervaring met Sensationail is dat niet. Hooguit een paar dagen want de gel laat bij mij vrij snel los. Jammer want de Essence gel blijft bij mij beter zitten. Maar deze vind ik gebruiksvriendelijker en sneller.

 photo Sensa1_zps1da5cb8d.png

Hoe werken de Sensationails nou? Als eerst maak je alle nagels goed schoon met de cleanser. Vervolgens smeer je ze allemaal in met de primer die de nagels beschermt en voedt. Heb je dit gedaan begin je met de gel nagellak. Als eerst voorzie je de nagels van de base & gel coat en doet deze voor 30 seconden onder de lamp. De lamp geeft vanzelf een piepje wanneer ze er onder vandaan moeten. Daarna kies je een kleur uit en deze laat je er 1 minuut onder zitten. Na een minuut gaat de lamp vanzelf uit. Dekt hij niet helemaal, breng dan nog een laagje aan. Vervolgens ga je er weer met de base & top coat overheen en laat je deze weer uitharden 30 seconden onder de lamp. Doe daarna weer wat cleanser op een watje en poets de nagels schoon. Want na het aanbrengen plakken ze ontzettend. Het is echt heel makkelijk en als je er een beetje handigheid in krijgt ben je ook behoorlijk snel klaar.

 photo Sensa4_zpsebd8be20.png

Maar speciaal voor het najaar en de winter heeft Sensationail 12 prachtige kleuren uitgebracht die nu erg goed te dragen zijn. Ze zijn gewoon in de winkel en online (bij onder andere bol.com) te koop tussen de andere kleuren. Ze zitten chique verpakt in een mooi doosje!

 photo Sensa3_zps78fc0f44.png

De kleuren uit de najaars- en wintercollectie zijn: Desert Night, Tag Me Taupe, Cool Breeze, Bitter Sweet, Force Of Nature, After Five, Cappuccino Delight, Smokey Night, Little Gold Dress, Midnight Rendezvous, Something Blue en Miss Behave.

 photo Sensa2_zps07fc4f51.png

Voor kerst droeg ik deze feestelijke gouden kleur Little Gold Dres, maar zoals je ziet is de kleur totaal anders dan dat op de verpakking staat. Daar moet je helaas wel rekening mee houden als je deze Sensationails koopt dat het er anders uit kan zien. Heb ook bij andere bloggers gezien dat dit eigenlijk bij alle kleuren zo is. Maar alsnog vind ik het een erg leuke en feestelijke gouden kleur.

 photo Fashion2_zps68d97884.png

Mijn favoriete kleur was Desert Night, maar ook totaal anders dan op de verpakking. Ik dacht dat er mooie glitters in zouden zitten maar helaas. Maar alsnog is hij echt fantastisch.

Sensationails zijn onder andere te koop bij DIO, DA, Etos en online bij Wehkamp en bol.com voor € 14,99 per kleurtje. Welke kleur is jouw favoriet en wat vind jij van de Sensationails?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

29 reacties

 • Reply
  Sofie
  2 januari 2014 at 15:17

  Mooie kleuren!

 • Reply
  Kimberley
  2 januari 2014 at 15:19

  Lastig dat de kleuren niet helemaal hetzelfde zijn als in de verpakking, maar ze zien er wel mooi uit!

 • Reply
  chucky1012
  2 januari 2014 at 15:21

  Ziet er heel goed uit!
  Mooie voorjaarskleuren ;-)

 • Reply
  MySimplySpecial
  2 januari 2014 at 15:28

  Mooie kleuren! Ik heb zelf alleen twee van de standaard kleuren.

 • Reply
  Nina
  2 januari 2014 at 15:31

  Leuke kleuren :)

 • Reply
  Melike
  2 januari 2014 at 15:32

  Wauw ze zien er echt mooi uit!

 • Reply
  pamela
  2 januari 2014 at 15:38

  ik vind de kleuren echt heel erg mooi!! ben benieuwt hoe de andere kleuren eruit zien op je nagels.

 • Reply
  Michelle
  2 januari 2014 at 15:45

  Wat een prachtige kleuren! Xx

 • Reply
  Axelle
  2 januari 2014 at 16:10

  miss behave lijkt me erg mooi!

 • Reply
  Manon van Rijsbergen
  2 januari 2014 at 16:18

  Hele mooie kleuren!

 • Reply
  martinaa89
  2 januari 2014 at 16:20

  de taupe kleuren zijn mooi!

 • Reply
  Eline
  2 januari 2014 at 16:26

  Wat een hoop schitterende kleuren!!

 • Reply
  Marloes
  2 januari 2014 at 16:46

  Wat een mooie kleuren! Ik ben nog steeds erg benieuwd naar sensational mails

 • Reply
  Laura van Hoorn
  2 januari 2014 at 17:01

  Something blue lijkt mij een mooie kleur! Ik zit enorm te twijfelen of ik het wel of niet moet aanschaffen! Een starterskit is toch best wel aan de prijs!

 • Reply
  inspiredbylifee
  2 januari 2014 at 17:02

  Ik vind ze allebei erg mooi!! liefs inspiiredbylife

 • Reply
  Shirley
  2 januari 2014 at 17:03

  Wauw mooie kleuren! Vooral de glitter lakjes lijken me mooi!

 • Reply
  Mandy
  2 januari 2014 at 17:11

  Mooie kleuren! Maar ik geef geen €15,- meer uit aan 1 flesje (gel) nagellak! Ik heb “ontdekt” dat wanneer je je nagels op de “normale” manier lakt, dus met een normale basecoat een normale nagellak en een normale topcoat en deze (het liefst een dag) goed laat drogen, je er een gel laagje (base/topcoat van sensationail) overheen kunt aanbrengen. Onder de lamp ermee en bij mij blijft het dan bijna 2 weken zitten, wel met dit verschil dat mijn nagels niet “beschadigen” van de primer die er bij de sensationail zit! Door deze primer kreeg ik het haast niet meer zonder mijn nagels te beschadigen van mijn nagels. Maar dat verschilt misschien per persoon. Maar op deze manier maak ik mooie nailarts en kan ik AL mijn gewone lakjes gebruiken en bespaar ik mijzelf elke keer weer €15,-

 • Reply
  Vera
  2 januari 2014 at 17:13

  Jammer dat het bij jou niet zo lang blijft zitten. Dan vind ik het toch niet echt de moeite waard. Ik hou van afwisseling, dus als het qua tijd lukt doe ik het liefst elke dag een ander kleurtje op mijn nagels. Deze twee kleuren zien er wel heel mooi uit though en er zullen vast nog meer mooie kleuren zijn :)

 • Reply
  beautytalk
  2 januari 2014 at 17:34

  Mooie kleuren!
  Eefje

 • Reply
  OnlineBeautyMagazine
  2 januari 2014 at 19:12

  Mooie kleurtjes!

 • Reply
  Josanne
  2 januari 2014 at 19:38

  Heel mooi! Kan dit ook met de essence lamp?

 • Reply
  Jana
  2 januari 2014 at 19:47

  Jammer dat de kleuren telkens een beetje anders zijn maar vind ze alsnog erg tof ! x

 • Reply
  Dionne Knooren
  2 januari 2014 at 20:05

  Er zitten prachtige kleuren tussen!

 • Reply
  Anne Solveig
  2 januari 2014 at 20:34

  Hele leuke kleuren!

 • Reply
  Kelly
  2 januari 2014 at 20:42

  Prachtige kleuren!

 • Reply
  Ritsy
  2 januari 2014 at 21:20

  Smoky night lijkt mij mooi!

 • Reply
  femketje
  2 januari 2014 at 22:05

  erg mooie tinten :D

 • Reply
  daisybeautyglow
  3 januari 2014 at 10:40

  Ik vind vooral tag me taupe erg mooi!

 • Reply
  julia
  3 januari 2014 at 15:00

  Mooie kleurtjes!

 • Laat een reactie achter