Zoek
Sluit dit zoekvak.

De mooiste vlonderpaden van Nederland

shutterstock 424812655

Ik vind het heerlijk om te wandelen en ik moet zeggen dat ik het leuk vind als er iets ‘extra’s’ is, zoals een vlonderpad bijvoorbeeld. Dat maakt het net even wat anders en het levert ook hele leuke plaatjes op. Gelukkig zijn er best wat mooie vlonderpaden in Nederland en ik deel de leukste met jullie!

Wandeltip: Plankenpad in Dwingelderveld

Plankenpad Dwingeloo

In Drenthe bij afrit Spier aan de A28 ligt het Nationaal Park Dwingelderveld. In het Nationaal Park Dwingelderveld ligt het welbekende Plankenpad, een wandelroute van 5,5 km met als afsluiter een stuk over planken, dwars door de natuur. Ik vond dit echt een fantastische route om te wandelen. Je leest hier mijn artikel met meer informatie + parkeertips.

2022 02 26 13.55.45

Vlonderpad Twickel

Dit schijnt één van de mooiste vlonderpaden van Nederland te zijn. Zoek naar de route Umfassungsweg en parkeer hier de auto. De prachtige route door het bos en langs het kasteel brengt je bij een prachtig vlonderpad.

shutterstock 1145144030

Vlonderpad Mastbos

In het Mastbos in Breda, kun je ook een prachtig vlonderpad vinden. Je vind hier verschillende routes om te wandelen die ook heel goed te doen zijn met kinderen. Je parkeert je auto bij Burgemeester de Manlaan 1 in Breda.

2022 02 05 15.47.28

Vlonderpad Tongeren

Op de Veluwe vind je het vlonderpad op het Landgoed van Tongeren. Zin in een mooie wandeling in het bos met een stuk vlonderpad door de natuur? Dan is het vlonderpad in Tongeren zeker een aanrader. Ik schreef een artikel over het vlonderpad in Tongeren + parkeerinformatie.

shutterstock 424812655

Veenpluisroute

In Drenthe vind je in Grolloo de Veenpluisroute. Een prachtige wandelroute door het veen waar natuurlijk ook een mooie vlonder ligt. Je parkeert de auto gratis aan de Elperweg in Grolloo.

Vlonderpad De Deelen

Zin in een prachtige wandelroute door de natuur en het water? De volders brengen je naar kleine eilandjes, dwars over het water heen en door het riet. Aanrader om hier te gaan wandelen. Je kunt parkeren op het bijgelegen parkeerterrein als je De Deelen zoekt op Google.

shutterstock 1238710849

Vlonderpad Huis ter Heide

Zin in een route dwars door de vennen van Huis ter Heide in Tilburg? Ook hier heb je verschillende routes die je kunt wandelen en de auto kun je parkeren bij Tussenbaan, 5175 AC De Moer.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *