Zoek
Sluit dit zoekvak.

De mascara guard is dat nou handig of onzin?

Op TikTok gaan ze helemaal viral, de mascara guards! De mascara guard is een handig hulpmiddel dat ervoor zorgt dat je nog langere en vollere wimpers krijgt zonder de knoeien op de huid. Handig, want zo bescherm je ook de eyelook die je net hebt gemaakt. Maar zo’n mascara guard, is dat nou handig of totale onzin?

Bron afbeelding: Shutterstock

Wat is een mascara guard?

Een mascara guard is een handig hulpmiddel op je mascara mee aan te brengen. De mascara guard zorgt ervoor dat je niet mascara knoeit op de huid waardoor je net perfect aangebrachte ooglook niet verpest wordt. Maar je kunt de mascara guard ook gebruiken om meer lengte en volume te creëren. Door je mascara op je wimper aan te brengen kun je de mascara guard eronder houden om net even wat meer ondergrond te hebben voor meer volume en lengte.

Is een mascara guard nou echt nodig?

Heel eerlijk, ik mis een mascara guard niet. Ik knoei mijn mascara eigenlijk nooit op de huid en als ik dat wel doe haal ik het eigenlijk altijd voorzichtig met een wattenstaafje weg. Knoei je nou wel vaak mascara net boven je wimpers? Dan is een mascara guard wel heel handig voor je. Want mascara verwijderen op je ooglid waar al een mooie ooglook zit kan best lastig zijn.

Het is dus een beetje aan jezelf, knoei je vaak mascara? Ja, dan is een mascara guard zeker handig. Kan jij je mascara goed en precies aanbrengen? Dan heb je zeker geen mascara guard nodig.

Waar kun je een mascara guard kopen?

Een mascara guard kun je niet zo makkelijk in de winkel kopen. Ik zou aanraden een mascara guard op Temu of AliExpress te kopen, daar heb je ze veruit het goedkoopst. Wil je dat liever niet of hem snel in huis hebben? Op bol.com worden ze ook verkocht.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *