Zoek
Sluit dit zoekvak.

De leukste schoenen voor deze zomer op een rijtje

Ik ben gek op de zomer, dan komt er ook een hele collectie schoenen uit mijn kast. Ballerina’s, loafers, sandalen, slippers en sneakers in felle en lichte kleuren, ik ben er gek op! Met andere woorden, in de zomer zijn er verschillende schoenen die niet kunnen ontbreken in je garderobe. Ik deel met jou alle soorten schoenen die zeker niet in de kast mogen missen deze zomer.

Espadrilles

Wanneer ik deze schoenen zie en draag voel ik echt meteen de zomer. Espadrilles zijn lichte schoenen met een gevlochten zool, meestal gemaakt van jute. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van platte tot sleehakken, en zijn perfect voor een zomerse casual look. Draag ze lekker met blote voeten, maar je kunt ze ook prima dragen met een klein sokje als je dat comfortabeler vind.

Sneakers

Sneakers zijn niet alleen voor sportieve activiteiten, maar ook voor dagelijks gebruik. Ik heb altijd meerdere paren sneakers in mijn bezit. Het kan altijd en ze zitten toch vaak het lekkerst aan je voeten. Kies voor lichte, ademende materialen zoals canvas of mesh om je voeten koel te houden tijdens warme dagen. Love witte sneakers of sneakers met een felle zomerse kleur.

Instappers

Instappers, zoals loafers of moccasins, zijn comfortabel en veelzijdig. Ze kunnen bij zowel casual als wat formelere outfits gedragen worden. Ik vind loafers en moccasins altijd voor vrijheid staan, lekker casual. De ideale schoen voor de zomer wat mij betreft als je voor iets openers wilt gaan. Kies voor leren of suède opties voor een stijlvolle uitstraling.

Sandalen

Een paar comfortabele sandalen zijn essentieel voor warme zomerdagen. Kies voor sandalen met leren bandjes of stoffen bandjes voor een luchtige en stijlvolle look. Ga je voor een platte zool of kies je een leuk hakje? Mijn favoriete sandalen zijn de No Stress sandalen van Manfield, deze zitten super comfortabel en hebben ook een goed voetbed! Zo kun je de hele dag zonder zere voeten op je sandalen lopen.

Sleehakken

Sleehakken zijn een geweldige keuze voor zomerse avonden of meer geklede gelegenheden. Ze geven je wat extra hoogte en zijn vaak comfortabeler dan traditionele hakken. Kies voor een stijl die bij je past, zoals sandalen met sleehakken of espadrille sleehakken. Sleehakken vind ik altijd erg leuk in combinatie met een jurkje of een lichte broek met een toffe blouse daarboven.

Ballerina’s

Ballerina’s zijn tijdloze en veelzijdige schoenen die perfect zijn voor de zomer. Ze zijn plat en comfortabel, en kunnen zowel met jurken als met broeken worden gedragen. Mijn persoonlijke favoriet is om ze te dragen onder een skinny jeans. Kies voor een luchtig materiaal zoals leer of canvas, zodat je blote voeten niet teveel gaan zweten!

Slippers

En last but not least, de slipper natuurlijk! Ideaal voor een dagje aan het strand of misschien wel op de camping. Je trekt de slippers zo aan en ook zo weer uit, ze zijn lekker luchtig en maken je outfit helemaal af. Leuk is ook dat je tegenwoordig een stuk meer chiquere slippers hebt die je ook prima kan combineren met een mooie outfit. Enne bovenstaande slippers, love it!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *