Zoek
Sluit dit zoekvak.

De leukste woonaccessoires van de HEMA

De leukste woonaccessoires van de HEMA

Ik ben groot van de HEMA, maar dat wisten jullie vast al wel. Ik koop er heel erg graag mijn kleding, ze hebben goede make-up producten, heerlijke gebakjes maar ook vooral hele leuke woonaccessoires! Voor het najaar hebben ze weer heel veel nieuwe lanceringen en kreeg deze sfeerbeelden toegestuurd en werd er meteen hebberig van. Ik laat je graag alles zien!

De leukste woonaccessoires van de HEMA

HEMA heeft voor in de woon- en slaapkamer super leuke accessoires. Ik ben vooral fan van dit super toffe flamingo dekbedovertrek! Handig om te weten is ook dat alle kussens en dekbedovertrekken 20% korting hebben op dit moment.

De leukste woonaccessoires van de HEMA

Okergeel, ik ben gek op okergeel, maar heb het eigenlijk alleen in mijn kleding en niet in mijn interieur. Wellicht is dit wollige plaid iets voor mij! Ik vind het ook altijd erg tof gecombineerd met blauw. Je kunt trouwens ook je interieur makkelijk opfleuren met leuke waxinelichthouders zoals deze.

De leukste woonaccessoires van de HEMA

De leukste woonaccessoires van de HEMA

De leukste woonaccessoires van de HEMA

Als ik een vaas, geurkaarsen of leuke waxinelichthouders nodig heb ga ik eigenlijk altijd naar de HEMA. Ze hebben hier prachtige items en ik vind deze echt super mooi, super gave kleuren voor de herfst om meer sfeer in huis te brengen.

De leukste woonaccessoires van de HEMA

Hoe tof zijn deze dinerkaarsen houders? Ik vind ze echt geweldig!

De leukste woonaccessoires van de HEMA

Ook aan de kerstdagen is alvast gedacht! De super leuke rendieren en gouden accenten! Het letterbord vind ik trouwens ook super tof!

De leukste woonaccessoires van de HEMA

De leukste woonaccessoires van de HEMA

Zoals ik al zei ga ik graag naar naar HEMA voor kaarsen en als ik dit dan zie word ik helemaal hebberig! Ik vind die stompkaarsen met het ombre effect ook echt super mooi. Trouwens, op alle kaarsen geldt trouwens nu de actie 3+1 gratis.

De leukste woonaccessoires van de HEMA

Okergeel! Deze kussenhoezen zijn toch fantastisch? Ik wil het helemaal hebben! Misschien moet ik mijn blauwe kussentjes inruilen voor okergeel!

De leukste woonaccessoires van de HEMA

Naast leuke vazen en accessoires heeft HEMA ook nog leuke borden voor aan de muur zoals dit letterbord of memobord met leuke touwtjes.

De leukste woonaccessoires van de HEMA

De leukste woonaccessoires van de HEMA

Hoe tof zijn trouwens deze geglazuurde keramieken vazen en potten? Ik vind ze echt heel tof en het beschermt je tafel of vensterbank tegen krassen door de handige viltjes aan de onderkant.

De leukste woonaccessoires van de HEMA

Wat vinden jullie van de HEMA woonaccessoires voor het najaar en de winter? Ik krijg echt zin om meteen mijn mandje te vullen en allemaal leuke dingen te bestellen. De producten zijn vanaf deze week te koop met veel leuke aanbiedingen. Zijn er nog meer HEMA fans hier?

Dit artikel bevat affiliatie links

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. De Hema heeft de laatste tijd echt zo een super leuke collectie! Ik ben echt verliefd op dat okergele dekentje en dat gestipte kussentje! Super cute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *