Zoek
Sluit dit zoekvak.

De leukste Vaderdag cadeau’s onder de 25 euro

Vaderdag Cadeau

Volgende week is het alweer Vaderdag, op 16 juni om precies te zijn. Voor mijn moeder vind ik het nog wel makkelijk iets te verzinnen, maar een Vaderdag cadeau vind ik een stuk lastiger. Je vader wordt niet echt blij van een bosje bloemen (tenminste die van mij niet). Maar wat geef je hem dan? Ik zette een paar leuke items voor niet al te veel geld voor je op een rijtje!

Mok Dad, Well Done! I’m Awesome – € 10,95

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik vind het wel leuk om iets met humor te geven. Met Vaderdag gaat het meestal om de aardigheid en gewoon gezellig bij elkaar zijn dus dan is het ook wel humor zo een Dad, Well Done! I’m Awesome mok te geven. Want je mag je vader best wel even bedanken voor dat jij zo leuk bent geworden toch?

Gepersonaliseerde mok Definitie papa – € 13,95

Je kunt het algemeen houden, maar je kunt ook een mok met zijn eigen naam cadeau geven. Op deze gepersonaliseerde mok kun je zijn eigen naam laten drukken zodat hij echt een uniek cadeau heeft. Hou wel rekening met de verwerking, want deze wordt met 2 tot 3 dagen verzonden in plaats van de volgende dag.

Vaderdag sokken giftbox – € 24,95

Geef je toch liever iets functioneels? Dan zijn deze sokken van Happy Socks zeker een goed idee! Hun vrolijke printjes maken je vader vast ook gelukkig en ze zitten in een leuke verpakking speciaal voor Vaderdag.

Warmtegevoelige mok Nobody Knows I’m A Superhero – € 10,95

Ik ben een sucker voor dit soort cadeau’s omdat ik het zelf gewoon te leuk vind. Koud (en of dus leeg) heeft deze mok een zwarte kleur met daarop Nobody Knows…, maar doe je er een warme drank zoals thee of koffie in veranderd hij ineens in ‘I’m A Superhero’. Super leuk om je vader mee te verassen toch?

Gepersonaliseerde bierpul – € 14,95

Houdt je vader wel van een biertje? Dan is deze gepersonaliseerde bierpul zeker een schot in de roos. Hoe tof is het als hij zijn biertje uit dit glas drinkt? Wedden dat hij om dit cadeau moet lachen?

BBQ brandijzer met eigen tekst – € 19,95

Houdt je vader van barbecueën en een lekker stuk vlees? Dan is dit BBQ brandijzer iets voor hem. Hij brandt zelf zijn eigen tekst in zijn stuk vlees of die van een ander. Zeker leuk om te doen tijdens een barbecue!

Ben je toch opzoek naar iets anders of voor een andere gelegenheid? Cadeau heeft ontzettend veel leuke cadeaus en voor elke gelegenheid wel iets! Wat ga jij je vader voor Vaderdag geven?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Cadeau.nl

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Eén reactie

  1. wat een leuke ideetjes :D ik heb geen vader maar de meiden gaan hun vader een trui geven waarvan ik de prijs hier niet van ga noemen haahhh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *