Zoeken
Sluit dit zoekvak.

De leukste spellen voor de Nintendo Switch

De leukste spellen voor de Nintendo Switch

Vorig jaar kocht ik in een impuls een Nintendo Switch. Ik zat toen nog veel thuis vanwege corona en ik verveelde me zoals de rest van de wereld. Een Nintendo Switch was nergens meer in de winkel te verkrijgen dus ik kocht er eentje via Marktplaats. Ik ben zelf iemand die iets een maandje leuk vind en er daarna niet meer naar omkijkt, maar met mijn Nintendo Switch is dat (verrassend) anders. Elke dag speel ik wel op mijn Switch en dit zijn mijn favoriete games.

Bron afbeelding: Shutterstock

Animal Crossing New Horizons

Animal Crossing New Horizons kocht ik meteen toen ik de Switch had. Het was net nieuw uit en hoorde van velen dat het een super leuk spel was. Ik heb dit echt 300 uur gespeeld ofzo en het is super leuk. Je moet je eigen eiland bouwen en kunt dat helemaal decoreren. Heb het nu al een tijdje niet meer gespeeld, maar wanneer je het speelt is het weer als ontzettend leuk.

Mario Kart

Ik denk dat iedereen met een Nintendo console wel Mario Kart heeft. Wij hadden het vroeger voor de Game Cube en Wii. Het blijft een ontzettend leuk spel, of ik nou 10 ben of zoals nu 28. We spelen het regelmatig met vrienden en ik verlies dan hopeloos. Vroeger was ik er een stuk beter in.

Mario Party

Mario Party is net zo’n klassieker als Mario Kart. Ik speel dit echt al zó lang, al vanaf dat ik klein was. Ik kocht de game ook voor de Switch en we speelden het regelmatig met groepjes vrienden. Vooral de opdrachten doe je moet doen zijn leuk en je wordt er ontzettend fanatiek van.

Super Mario Odyssey

Oké, de laatste Mario game. Super Mario Odyssey is ook echt een fantastisch spel. Dit is zoals vroeger een verhaal dat je moet uitspelen. Je kunt dit alleen of met z’n tweeën doen. Je komt door de meest leuke landen en moet maantjes verzamelen. Alleen dat is nog niet zo makkelijk. Danny en ik hebben er veel plezier aan beleefd.

Two Point Hospital

Dit is op dit moment mijn verslaving: Two Point Hospital. Je komt in een wereld terecht waar overal ziekenhuizen zijn. Deze moet jij gaan inrichten en de ‘klanten’ zo snel mogelijk genezen en tevreden houden. Het begint makkelijk en daarna wordt het behoorlijk moeilijk (ik loop redelijk vast). Maar het is echt heel leuk en je bent zo uren bezig. Aanrader.

Just Dance

Wat ik ook veel speel is Just Dance. Even een half uurtje of uurtje dansen op lekkere nummers en ik heb weer een flinke work-out gehad. Ik vind het zeker een aanrader met een Unlimited pas, zo kun je echt alle nummers dansen. Lees hier trouwens mijn review van het spel.

Wingspan

Sinds kort is er ook Wingspan voor de Nintendo Switch. Jullie weten allemaal dat Wingspan mijn favoriete bordspel is en nu is het dus ook online via de Nintendo Switch te spelen. Je kunt de game alleen als download kopen. Maar de game is wel online zodat je het tegen je vrienden of vreemden kunt spelen. Ik vind het echt leuk om even tussendoor te spelen.

Hebben jullie een Nintendo Switch en wat zijn jullie favoriete spellen?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

  1. Leuk deze post! Had de switch gekocht toen die net uit kwam, daarna verkocht omdat er niet echt nieuwe spellen meer kwamen. Nu weer eentje via marktplaats gekocht haha. Animal crossing is wel echt mijn verslaving.. De nieuwe Mario 3D world is ook erg leuk!

  2. Stardew Valley! Mijn nieuwe verslaving na Animal Crossing. Het is een boerderij game maar je kan ook vissen en de mijnen in. Verder ga je relaties opbouwen met de andere bewoners en kun je trouwen en kinderen krijgen. Het tijdsverloop is ook lekker snel. De graphics zijn lekker retro. Het is een game waar je altijd wel wat te doen hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *