Search
Close this search box.

De leukste meidenfilms! #2

Een paar weken geleden liet ik jullie ook een artikel zien met de leukste meidenfilms. Vandaag laat ik jullie weer een hele lijst zien met films die ik erg leuk vind om te zien (natuurlijk wel de echte meiden films). Benieuwd naar de rest kijk dan eventjes verder, een avondje film kijken met goede films is verzekerd!

Friends With Benefits

Nadat ze ieder een rampzalige relatie hebben beëindigd, besluiten een vrouwelijke headhunter en haar nieuwste klant om seksmaatjes te worden. Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer één van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat het goed, maar al snel worden de twee vrienden verliefd en moeten ze erachter zien te komen wat ze voor elkaar betekenen.

Just Go With It

Danny Maccabee, een plastisch chirurg, heeft na een mislukt huwelijk bindingsangst. Daarom vertelt hij elke vrouw die hij ontmoet dat hij getrouwd is. Wanneer hij echter de mooie Palmer ontmoet denkt hij dat zij wel eens de ware zou kunnen zijn, tot zij erachter komt dat hij “getrouwd” is. Om zijn relatie te redden vertelt Danny dat zijn vrouw en hij gescheiden zijn. Wanneer Palmer er echter op staat Danny’s vrouw te ontmoeten, vraagt hij zijn assistente Katherine, moeder van twee, om zich voor te doen als zijn vrouw. Het begin van een leugen die eindigt in een reis naar Hawaii…

Love, Wedding, Marriage

Het verhaal volgt een pasgetrouwde huwelijksconsulente waarvan het leven op de kop komt te staan wanneer ze er achter komt dat haar ouders, van wie ze altijd dacht dat ze het ideale huwelijk hadden, op het punt staan om te gaan scheiden. Ze probeert hun huwelijk te redden ten koste van haar eigen huwelijk, waarbij ze iedereen om wie ze geeft manipuleert om haar doel te bereiken.

Monte Carlo

Een jonge vrouw, haar stijve stiefzuster en haar beste vriendin gebruiken al hun spaargeld om een langverwachte droomreis naar Parijs te maken. Dit draait echter uit op een grote teleurstelling. Wanneer ze besluiten om hun tegenvallende reis te onderbreken en de lobby van een luxehotel induiken, wordt één van hen verward met een verwende Britse erfgename. Vooraleer ze hun echte identiteit kenbaar kunnen maken raken ze echter verwikkeld in allerlei problemen tijdens een vakantie in Monte Carlo.

New Year’s Eve

De film gaat over de verstrengelde verhalen van een groep New Yorkers die hun weg naar romantiek proberen te vinden in de loop van Oudejaarsavond. We volgen onder andere een verbitterde stervende man in een ziekenhuis , een gefrustreerde directiesecretaresse die eindelijk haar onvervulde dromen probeert waar te maken, een vrouwelijke producer van de befaamde Times Square Oudejaarsavond-show en een jongeman  die een hekel heeft aan Oudejaarsavond.

No Stings Attached

Emma is een drukbezette arts die een schijnbaar perfecte regeling heeft getroffen met haar beste vriend Adam: een seksuele relatie zonder verplichtingen. Kunnen ze echter beste vrienden blijven wanneer hun relatie meer dreigt te worden?

One Day

15 juli 1988. Na één dag samen te hebben doorgebracht, ontstaat er tussen de tegenpolen Emma Morley en Dexter Mayhew een vriendschap voor het leven. Twee decennia lang kijken we op 15 juli hoe het met Em en Dex gaat en hoe hun levens met elkaar verwikkeld zijn. Hun relatie verschuift in de loop der jaren, totdat ze zich op een bepaald punt in hun leven realiseren dat hetgeen waar ze naar zoeken en op hopen, dichterbij is dan ze al die tijd hebben gedacht. Totdat die ene dag in 1988 voor altijd een andere betekenis krijgt…

Dear John

Een jonge soldaat John Tyree , is met verlof en wordt verliefd op de schitterende, maar conservatieve studente Savannah Lynn Curtis. De twee beleven een mooie tijd en wanneer John weer op uitzending gestuurd wordt, beloven ze elkaar brieven te schrijven om hun liefde levend te houden. Maar de lange afstand tussen beiden lijkt voor meer problemen te zorgen dan verwacht.

Trust

De familie Cameron is het perfecte voorbeeld van een gelukkig Amerikaans gezin. Alles loopt voorspoedig tot het moment dat de veertien jaar oude Annie haar eerste vriendje, Charlie, leert kennen via internet. Na maanden van onschuldig communiceren via het web besluit Annie, in een weekend dat ze alleen thuis is, af te spreken met Charlie. Dan komt ze er op een afschuwelijke manier achter dat Charlie  niet is wie hij aanvankelijk is. Geschokt door wat hun dochter aangedaan is, gaan Annies ouders de strijd aan om hun dochter in het reine te laten komen met wat er gebeurd is in haar tot dan toe onschuldige leventje. Een strijd die het hele gezin dreigt te verscheuren…

The back up plan

Zoe wil graag moeder worden en is van mening dat het veel te lang duurt om op een juiste man als vader te wachten. Ze besluit zich kunstmatig te laten bevruchten. Juist op de grote dag ontmoet ze ene Stan, een man die wel eens de ware zou kunnen zijn. Om hem niet af te schrikken besluit ze haar zwangerschap geheim te houden.

Sorority Wars

Katie Snow begint aan haar universiteitsopleiding en moet kiezen voor een studentenhuis. Voor Katie is het al een uitgemaakte zaak aangezien haar beste vriendin en haar moeder de populaire Delta-studentenvereniging hebben opgericht. Wanneer ze echter de feestmeiden van Delta en hun knappe vriendjes ontmoet, stelt ze zich echter vragen. Wanneer ze zich inschrijft voor het rivaliserende Kappa-huis haalt ze zich de toorn van de Deltavrouwen op de hals. Al gauw breekt er oorlog uit tussen beide studentenhuizen.

Beastly

De film – geïnspireerd door het klassieke verhaal van ”Beauty and the Beast” – speelt zich af in een moderne setting. Nadat de arrogante tiener Kyle Kingson zijn Gothic klasgenote heeft vernederd, spreekt zij een vloek over hem uit die hem verandert van ‘lekker ding’ in een afzichtelijk monster. Om de toverspreuk te verbreken moet Kyle iemand vinden die van hem houdt zoals hij nu is.

Bron teksten: Moviemeter.nl

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

44 reacties

  1. Ik heb een heel aantal gezien! Dear John, daar kan ik zo om huilen hè! En dat liedje, “set the fire to the third bar” .. Alleen als ik eraan denk beginnen de tranen al te prikken. Pff. Stom hè!

  2. Ik ken de meeste al, leuk! Beastly heb ik laatst gezien, maar dat is echt géén aanrader. Vond hem heel nep.

  3. One day (echt heel mooi is die), Friends with benefits, New year’s eve en Beastly heb ik allemaal gezien en een paar daar van behoren ook tot mijn favoriete films.

  4. Is het heel erg als ik zeg dat ik ze echt allemaal al heb gezien, hahah.
    De meeste zijn echt goed! Al moet ik van love, wedding, marriage zeggen dat ‘ie echt tegenvalt, ookal ben ik groot fan van Kellan Lutz. <3

  5. je kunt de meeste ook gwn op internet gratis kijken meer meestal wel zonder ondertileling en ik red het goed ik begrijp ze goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *