Search
Close this search box.

De leukste kleding voor een fout feestje

Er is niets leuker dan een fout feestje geven of bezoeken. Iedereen kleedt zich zo fout mogelijk en er wordt cheesy muziek gedraaid, waar de hele groep – hopelijk zuiver – uit volle borst op meezingt. Of je nou zelf de host bent of het feestje bezoekt, je wil natuurlijk wel de show stelen met je outfit. Daarom tippen we een paar te gekke outfits om zo fout mogelijk mee voor de dag te komen.

Bron afbeelding: Shutterstock

1. Het foute trainingspak

Een fout trainingspak is meteen een lekkere binnenkomer. Zeker als je voor een lekker fel gekleurd exemplaar kiest, bijvoorbeeld zuurstokroze, gifgroen of eentje met een gewaagde panterprint. Een ‘New Kids’ trainingspak doet het natuurlijk ook goed. Maak je look af met een foute pruik,  ketting en zonnebril, zet een radio op je schouder en je bent helemaal klaar om naar het feest te gaan.

2. Madonna

Als er iemand verstand heeft van foute kleding, is het Madonna wel. Van foute leggings, kleuren die niet matchen, ooglapjes en de bekende kegelbeha, tot wulpse gympakjes op hoge leeftijd, ze heeft het allemaal aan gehad! Genoeg dus om uit te kiezen als je als de flamboyante zangeres naar het feestje gaat. Madonna is behalve zangeres ook danseres. Oefen dus vooral ook nog even je dansmoves als je je als de popster verkleed.

3. Het disco-kostuum

Je kent hem waarschijnlijk wel: het jaren 70 disco-kostuum met de foute wijde pijpen. Kies voor een opvallend exemplaar waar zelfs Diana Ross jaloers op zou zijn en trek er een paar laarzen met hoge blokhakken onder aan. Vergeet ook niet om een gênante disco-pruik op te zetten. Met een disco-look zijn zeker alle ogen op jou gericht. Je hebt alleen nog maar wat vette disco-tracks nodig om helemaal op los te gaan.

4. De hippie

Hippies kennen we natuurlijk allemaal als vrolijke geklede mensen uit de jaren ‘60 en ‘70. Ze staan vooral bekend om hun zwierige jurkjes en broeken met wijde pijpen. Hippies worden vaak gezien als zweverige types, en hun iconische look is perfecte inspiratie voor een foute outfit. Maak het lekker bont met een overhemd of jurkje in een felle kleur of met een opvallend patroon of trek een flared jeans aan met extra wijde pijpen. Als het maar zo fout mogelijk is!

Met deze vier leuke outfits ben je helemaal klaar voor een fout feestje. Zet er dus gauw eentje op de planning en maak er een onvergetelijke avond van. Veel plezier!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *