Search
Close this search box.

De aller leukste kerstfilms op Netflix

De leukste kerstfilms op Netflix

Zijn jullie al helemaal in de kerstsferen met een versierd huis en kerstboom? Ik wel! Er staat ook weer net even iets te vaak een foute kerst playlist aan op Spotify en stiekem installeer ik mijzelf graag op de bank met een dekentje en een leuke kerstfilm. Dus hierbij de leukste Netflix kerstfilms voor jou op een rijtje.

The Christmas Chronicals

Het verhaal gaat over een broer en zus, Teddy en Kate Pierce, die een plan hebben gemaakt om op kerstavond de Kerstman op te wachten en hem te gaan flimen. ‘Helaas’ verloopt deze avond net even iets anders dan verwacht en krijgen deze twee kinderen de reis van hun dromen waar andere kinderen jaloers op zouden zijn. Wanneer ze de kerstman zien besluiten ze met hem mee te gaan en sluipen ze stieken in zijn slee…

The Holiday Calendar

Deze film gaat over Abby Sutton en ze is een getalenteerde fotografe die het wel een beetje gehad heeft met haar baan als fotograaf. Ze erft een antieke adventkalender en deze heeft blijkbaar een speciale gave, het kan de toekomst voorspellen! Naast dat Abby genoeg heeft van haar baan zou ze heel graag de liefde van haar leven willen vinden, misschien kan deze kalender haar daar een handje bij helpen.

The Princess Switch

Wie kent Vanessa Hudgens nog? Goed nieuws want zij speelt de hoofdrol in deze kerstfilm! In de week voor kerst ruilt de hertogin van Montenaro Margaret van plaats met de lookalike Stacy, wat natuurlijk voor de nodige spanningen zorgt. De zaken worden helemaal lastig wanneer Margaret met een beetje hulp van magie verliefd wordt op de collega van Stacy. Maar Stacy wordt ineens verliefd op de verloofde van Margaret, hoe gaan de lookalikes dit aanpakken?

Christmas Inheritance

Ellen Langford wil graag het cadeaubedrijf van haar vader overnemen, maar daar moet ze een kerstbrief schrijven aan haar vaders beste vriend en zakenpartner Zeke. Om de brief te schrijven gaat ze naar Snow Falls, de stad waar het bedrijf ooit is begonnen. Ze mag slapen in het appartement van Zeke en ondertussen leert ze de stad steeds beter kennen. Om geld te verdienen werkt ze in de appartementen van Zeke en tijdens het verblijf leert ze steeds meer over de waarde van kerst en romantiek. Hoe zou dit toch aflopen?

A Christmas Prince

Wat nou als je naar Oost-Europa gestuurd wordt om een koninklijk evenement vast te leggen? Het overkomt een ambitieuze journaliste Amber uit New York. Ze komt er in de hoop een goed verhaal los te krijgen bij de knappe prins die op het punt staat koning te worden. Eenmaal aangekomen krijgt ze al snel te maken met de koninklijke familie en blijkt dat er wel eens meer in de lucht kan hangen dan alleen een journalistiek verslag.

A Christmas Prince: The Royal Wedding

Prins Richard en Amber zijn druk bezig met hun huwelijksvoorbereidingen. Ze zijn van plan om rond de kerstdagen (hoe kan het ook anders) te trouwen, maar Amber vindt het spannender dan gedacht want zou ze wel een goede toekomstige koningin van Aldovia zijn? Aan de andere kant heeft Prins Richard ook een aantal belangrijke zaken die hij moet oplossen, en dat terwijl de bruiloft steeds dichterbij komt. Zou dit nog wel goed komen?

Zijn jullie al helemaal in de kerstsferen en wat zijn jullie favoriete kerstfilms?

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

7 reacties

  1. Ohh ik zocht nog wat inspiratie, thanks!
    Ik kijk echt nooit kerstfilms maar heb er dit jaar ineens zin in. Maar ik wist dus echt niet waar ik moest beginnen ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *