Search
Close this search box.

De aller leukste kattenfoto’s van Mila

Say Hi To Mila!

Ik denk dat het vrij herkenbaar is als kattenbaasje dat je ontelbaar veel foto’s van je kat hebt. Mijn hele telefoon staat vol met plaatjes van Mila en dan natuurlijk op de meest grappige en bijzondere manieren. Het leek me wel eens leuk deze op een rijtje te zetten voor de kattenliefhebbers onder ons!

Waarom een huisdier zo ontzettend leuk is

Altijd als wij van huis weg zijn ligt Mila 9 van de 10 keer op ons te wachten. Dat doet ze op een hele goede plek, op de armleuning van de bank zodat ze alles goed in de gaten kan houden.

De leukste kattenfoto’s van Mila

Voor een avondje visite had ik meerdere stoelen nodig dus haalde een stoel van zolder af om naar beneden te brengen. Drie keer raden waar mevrouw ging slapen.

De leukste kattenfoto’s van Mila

Als de kat kwijt is dan ze maar op een paar plekken zijn… Eentje daarvan is de kledingkast als we die vergeten zijn dicht te doen…

De leukste kattenfoto’s van Mila

Ook een hele goede slaapplek, de strijkplank.

De leukste kattenfoto’s van Mila

Of wat dacht je van papieren tasjes en doosjes. Als er eentje rondslingert moet mevrouw er in, of het nou past of niet.

De leukste kattenfoto’s van Mila

Mila’s grootste hobby, de trimster… Oké, Mila is helemaal geen fan van de trimster maar het is wel nodig een paar keer per jaar. Dat gezicht wat ze er ook bij trekt… Ze kan meteen door als grumpy cat!

De leukste kattenfoto’s van Mila

Wat wel echt een grote hobby van Mila is eten en dat willen we natuurlijk zo goed mogelijk doen. Mila krijgt de nieuwe Purina ONE® DualNature™, dat is ontwikkeld door Purina dierenartsen en voedingsdeskundigen. Zij hebben zich laten inspireren door de natuur en dat zie je terug in de brokjes!

Spirulina is een blauwgroene alg die groeit in warme wateren in subtropische en tropische gebieden over de hele wereld. Het heeft een robuust voedingsprofiel met een reeks gunstige eigenschappen en functioneerd als een goede antioxidant. Onder de vele voordelen heeft Spirulina in Purina ONE DualNature ™ de mogelijkheid om de immuunfunctie van de kat te helpen ondersteunen.

De leukste kattenfoto’s van Mila

De brokjes zijn een combinatie van droge, knapperige brokjes en zachte, meer malse brokjes. Het bevat hoogwaardige eiwitten als een goede bron van aminozuren, om een gezond spijsverteringskanaal te helpen ondersteunen. Mila vind het echt geweldig en eet het bijna als snoepjes op!

Purina ONE DualNature ™ te koop bij Albert Heijn, Jumbo en Plus in twee verschillende smaken: kip en rund.

De leukste kattenfoto’s van Mila

Gaan we op vakantie? Dan gaat Mila het liefst met ons mee!

De leukste kattenfoto’s van Mila

Trouwens niet alleen met vakantie hoor, ook tijdens het plassen, douchen, koken en ga zo maar door. Mila wil er altijd bij zijn.

De leukste kattenfoto’s van Mila

En sneeuw… Dat vind ze maar niets…

De leukste kattenfoto’s van Mila

En mij ook niet zo te zien…

En huisdierbaasjes, staat jullie telefoon ook zo vol met foto’s van jullie huisdier?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Purina

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

 1. Haha, die laatste! Pippa kijkt ook altijd acuut een stuk minder lief zodra ik samen met haar op de foto wil. Te lief, deze foto’s! Wat een prachtige kat is Mila toch.

 2. Hi,

  Sorry maar is dit nou echt een blogpost waard? Ik volgde je altijd met plezier maar ik vind het de laatste tijd echt minder leuk. Snap dat je nu ook een baan hebt, maar doe het of goed, of dan maar niet meer. Jammer!
  gr Jane

 3. he wat leuk!! een keer een katten update :D ja ik vind het wel leuk meis en degene die het niet leuk vinden …doei dan lees je het niet ;)
  mila is echt van een bolletje wol naar een diva gegroeid :D

 4. Hoi Aranka,
  Ik ben gek op de foto’s van je prachtige Mila (super herkenbaar, mijn eigen katten doen dit precies zo!). En vanuit mij complimenten hoe je een ad zo persoonlijk maakt, ik vind het wel heel leuk en goed gedaan!
  Groetjes, Patty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *