Search
Close this search box.

De leukste cadeaus voor vaderdag

Automatische concepten

Vaderdag staat alweer bijna voor de deur, maar wat moet je je vader nou eigenlijk geven op die dag? Vaak is een bos bloemen voor je vader niet heel erg toepasselijk, maar wat dan wel? Voor een man vind ik het altijd wel lastig te bedenken. Ik zet een aantal leuke cadeautips op een rijtje wat je je vader met Vaderdag kunt geven!

Bron afbeelding: Shutterstock

Een fles drank

Drinkt je vader graag een glaasje wijn, een biertje of een borreltje? Dan is het leuk om zijn favoriete fles drank cadeau te geven. Doet het altijd goed. Wil je het extra speciaal maken? Denk dan eens aan een glas graveren! Op verschillende soorten glazen kun je een tekst laten graveren, zo maak je het extra persoonlijk. Is je vader geen drank drinker? Je kunt ook een mok bedrukken voor de koffie natuurlijk.

Borrelplank

Wat ik zelf altijd heel erg leuk vind om te geven is een borrelplank. Je hebt overal wel een speciaalzaak zitten met nootjes, kaas en worst waar je een leuk pakket kunt samenstellen (of je koopt het gewoon los in de supermarkt en pakt het zelf in). Ik doe dit vaak in combinatie met een flesje wijn of een speciaalbiertje. Ze pakken het vaak ook super leuk voor je in waardoor het extra leuk is om te geven.

Invulboekje – voor papa

Ik heb het al vaker gedeeld, een invulboekje voor je ouders. Ik heb al eens geschreven over de variant voor je moeder, maar je hebt ook een ‘papa‘ variant. Het boekje vul jij in met mooie herinneringen aan jou en je vader. Een mooi en dierbaar cadeau dat natuurlijk heel persoonlijk is. Ik denk dat veel vaders het heel waardevol vinden zoiets te krijgen.

Een uitje

Misschien kun je er nu niet zo makkelijk op uit, maar wat in het vat zit verzuurt niet. Geef je vader bijvoorbeeld een leuk uitje cadeau. Ga karten, varen of doe eens gek en spring uit een vliegtuig. Of wat dacht je van een wijn- of bierproeverij? Gegarandeerd dat jij met je vader een leuke zag zult hebben.

Sokken

Ik weet niet waarom, maar sokken doen het vaak goed bij mannen. Je hebt natuurlijk de leuke sokken van Happy Socks. Maar tegenwoordig vind je ook veel vergelijkbare sokken met leuke printjes voor minder geld. Houdt je vader niet van gekke en drukke printjes? Dan kun je natuurlijk ook gewoon effen sokken kopen.

Lekker luchtje

Het doet het altijd goed, een lekker luchtje. Je kunt natuurlijk uitpakken met een parfum, maar je kunt het natuurlijk ook wat goedkoper aanpakken. Denk bijvoorbeeld aan een leuk cadeaupakket met daarin een zeep en deodorant. Of koop zelf wat losse producten bij de drogijsterij en pak het leuk in. Het komt altijd wel op, dus fout kan dit cadeau niet gaan.

Gereedschap

Mannen zijn natuurlijk klussers, wij vrouwen (als ik voor mijzelf spreek) zijn niet zo handig. Moet er wat opgehangen worden, dan roep ik daar een man bij. Vaak is er nog wel iets aan gereedschap wat gemist wordt. Misschien niet een heel erg leuk cadeau, maar wel praktisch als bijvoorbeeld de zaag net stomp is geworden of de hamer kapot is.

Weten jullie al wat jullie je vader voor Vaderdag gaan geven? Mocht je zelf nog leuke tips hebben, deel ze dan zeker in de comments.

Doen jullie er überhaupt aan of vinden jullie het maar een commerciële onzin dag? Wij gaan altijd wel even langs bij de vaders met een kleinigheidje. Het is toch altijd wel een gezellige dag.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *