Het is bijna Pasen en daar horen natuurlijk de lekkerste paaseitjes bij! Jamin heeft een uitgebreide collectie paaseitjes met hele lekkere en bijzondere smaken. Linda en ik testte er een aantal voor jullie uit! Lees trouwens het artikel even verder voor een heel overzicht van smaken en foto’s!
Zoals jullie misschien al in het filmpje hebben kunnen zien heeft Jamin een heel groot assortiment met verschillende soorten paaseitjes, waar er zeker iets tussen zit waar jij van houdt! Ze hebben in totaal wel 40 verschillende soorten smaken, ik noem ze eentjes op voor jullie om jullie keuze nog makkelijker te maken, krijgen jullie er al trek van?
Wit:
– Tiramisu
– Suikerspin
– Aardbei
– Double
– Wit
– Crisy Praline
– Praline
– Pistache
Melk:
– Vanille
– Stroopwafel
– Crispy Praline
– Kaneel
– Dulce De Leche
– Chocomousse
– Double
– Melk
– Zeezout & Praline
– Hele Hazelnoot
– Koffie
– Kokos
– Mokka
– Butterscotch
– Banaan
– Karamel
– Cappuccino
– Praline
– Praline Biscuit
– Stukjes Hazelnoot
– Cookies & Cream
Puur:
– 76 % Cacoa
– Marsepein
– Karamel
– Mint
– Sinaasappel
– Stracciatella
– Crispy Praline
– Advocaat
– Praline
– Puur
– Mokka
– Merengue
Wij hebben de smaken Kaneel, Cookies & Crean, Suikerspin, Dulce De Leche, Merengue en Stoopwafel getest met onze favoriet: suikerspin! De eitjes zijn in de Jamin winkels te koop en online in hun webshop! Daar kost 5 kilo € 69,95. Van welke smaken wordt jij enthousiast? Laat het me vooral weten op Facebook, want wie weet win jij een groot Jamin paaseitjes pakket!
Deze producten heb ik ontvangen ter review
❤
Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest
20 reacties
Silvy
2 april 2014 at 15:14Oh wauw ze hebben wel hele speciale smaken! Suikerspin lijkt me ook erg lekker. Normaal vind ik de ‘gewone’ melk paaseitjes met praliné-vulling en hazelnoot het lekkerste <3. Of van die gepofte rijstkorrels erin.
bebravebebold
2 april 2014 at 15:30Ik koop al jaren de paaseitjes van Jamin, mijn favoriet!
Laura
2 april 2014 at 15:38Oh nee.. Nu wil ik ze allemaal wel proberen maar dat is denk ik geen goed idee! Vooral naar die suikerspin ben ik nu heel benieuwd
elegantic
2 april 2014 at 15:49Ziet er heerlijk uit, al mag ik helaas geen chocolade meer. :)
Paola
2 april 2014 at 15:56Maar goed dat we hier geen jamin meer hebben! De smaken lijken me zalig, maar over 5.5 week ga ik trouwen, dus geen chocolade eitjes voor mij!
beautybysandra
2 april 2014 at 16:02Die stroopwafel lijkt me echt heerlijk. Beetje jammer dat je in de webshop alleen per 5 kilo kan kopen haha.
irene niec
2 april 2014 at 16:20Suikerspin en Stroopwafel en Tiramisu, die heb ik nog niet geproefd, lijken me heel erg lekker.
Anita H.
2 april 2014 at 16:29Enthousiast word ik van alle smaken. Voorkeur voor puur, maar melk en wit kan ik ook erg goed binnenhouden. ;o) Als ik dan een (waarschijnlijke) favoriet moet noemen: puur – advocaat!
Tess Evea
2 april 2014 at 17:05Hmm.. de paaseitjes van de Jamin zijn toch stiekem wel echt het aller lekkerst.
Jorien
2 april 2014 at 17:35Jeetje wat veel smaken zeg! Geef me een zak paaseieren en hij komt wel op! Welke smaak dan ook haha! Maar kjneel en dulche de leche lijken we wel erg lekker!
stephanievandrunen
2 april 2014 at 17:46Leuke video! Ben vooral gek op melk <3 omg als ik er aan denk wil ik meteen de supermarkt of de Jamin leegkopen! En verder lijkt de stroopwafel, koekje en caramel heerlijk!
chucky1012
2 april 2014 at 17:54Leuke test….. het zijn zoveel verschillende smaken paaseitjes. Ik zou niet kunnen kiezen welke ik het heerlijkst vindt ;-)
MySimplySpecial
2 april 2014 at 18:05Wat een bijzondere smaken hebben ze!
Manon
2 april 2014 at 20:12Dulce de Leche is ook caramel en geen koffie :) zelf vind ik die dus waarschijnlijk super lekker, eigenlijk lijken ze me allemaal lekker haha!
laviepure
2 april 2014 at 20:50Superveel smaken!
Amy
2 april 2014 at 21:08Heeel erg leuk zo’n smaak test! Ik ben gek op paas eitjes!
justjaxelle
3 april 2014 at 20:18wauw suikerspin paaseieren, lijkt me superlekker!
miesemuis
7 april 2014 at 12:38Oooh wat een torture dit haha. Chocolade met zeezout is trouwens heerlijk, Tony Chocolonely heeft daar ook een reep van, nomnomnom.
annelot
17 april 2014 at 03:58dulce leche is / kan je maken van blikje gecondenseerde melk 3 uur lang dicht te laten koken in water , dan krijg je dit als resultaat , lekker om te gebruiken voor caramel shortbreads / millionairs cookies ! , ik woon met mijn vriend in Uruguay en dat is HET land van de dulche de leche , het word hier echt overal gebruikt in desserts , als tussendoortjes op maria koekjes etc etc. ( vertaald betekend het ook zoete melk) !
Silvia
26 februari 2016 at 02:21Ze hebben inderdaad veel bijzondere smaken, wat natuurlijk superverleidelijk klinkt, maar de kwaliteit vind ik ver onder de maat, zeker als je kijkt wat ze kosten. Een vriendin had een puntzak vol bij Jamin gekocht en liet me er een paar verschillende proeven. Ik vond ze geen van allen lekker. Nu moet ik zeggen dat ik als chocoholist wel weet hoe goede chocolade moet smaken, haha. ;)
Dus ik heb mijn vriendin aangeraden om er eens van het betaalbare én met een award bekroonde merk Moser Roth bij de Aldi te halen. Die vond ze overheerlijk…ze wil er geen meer van Jamin.